Külföldi kalandokNyári vakációŐszi élményszüretTavaszi zsongásTéli tájolóToplisták

TOP 30 szálláshely Csehországban – romantikus panziótól a wellness hotelig

2 perces olvasási idő

Prágai városnézésre készültök, esetleg Karlovy Vary gyógyfürdőjében pihennétek, vagy a Liberec környéki hegyekben kirándulnátok? Segítünk megfelelő szállást találni hozzá – a legjobb szállások Csehországban, bármi legyen is a kritérium!

Kiváló szálláshelyek Prágában

Penzion Corto Praha

100 méterre a Vencel-tértől található a panzió, ami saját étteremmel is rendelkezik. A központi elhelyezkedése mellett az ízlésesen berendezett, tiszta szobák is a szállás mellett szólnak.

Apartmán Hošna Praha

“Jól felszerelt, jó meleg apartman. Közel a metróhoz. Kedves, vendégszerető házigazda.” – középkorú pár

DownTown Suites Jugoslávská Praha

Egy szoba és 8 apartman vár Prága központjában, olyan berendezéssel, mintha egy lakberendezős magazinból kelt volna életre. Egyes apartmanokhoz erkély is tartozik, ahol élvezhetitek a szabad levegőt.

Aquapalace Hotel Praha ****

Jöhet egy kiadós fürdőzés Prága (sőt, Közép-Európa egyik) legnagyobb aquaparkjában? A hotelből közvetlen átjárással elérhetitek a sok-sok csúszdát és medencét. Több, mint 200 tágas szobával várják a fürdőzőket.

ARTHARMONY Pension & Hostel Praha

Közvetlenül a villamosmegállónál található ez az izgalmas, Afrikát megidéző szálláshely. Bár alapvetően hostel, van olyan 3 ágyas apartmanja, amihez saját konyha és fürdőszoba is tartozik.

HOTEL PETR Praha ***

Ha megfizethető hotelt kerestek Prágában, akár reggelis ellátással, ez klassz választás. Közel az óváros, a folyópart, tömegközlekedési lehetőségek és egy park is, ami kellemes oázis nyújt a városi sürgés-forgás közepén.

Prága ezer arca – kihagyhatatlan programok és látnivalók a sör mekkájából >>

Apartmány U Zlatého Pluhu Praha

Csendes helyen kuckózhattok be ezen az egyszerű, de otthonos szálláshelyen. Ha Blöki is veletek tart, semmi akadálya: kutya ingyenesen elszállásolható. 

Penzion Aurooms Zlatníky-Hodkovice

Fél óra autóútra Prága történelmi központjától is találhattok szuper panziót: 9, ízlésesen berendezett szoba fogad, ráadásul még reggelit is kaptok.

Pension Berta – Praha 4

Verhetetlen helyen található a panzió: 2 percre a metrótól, Prága csendesebb, déli részén. Összesen 7 szoba van, akár 4 fő is elfér egyben. 

TOP szállások Brnóban

Penzion Pivovarská restaurace Moravia Brno

„Kitűnő konyha, pazar sör, kedves, segítőkész személyzet” – középkorú pár

Penzion Luna Brno

Ha Brno szívében kerestek szállást, ahonnan 10 perc sétával számos látványosság elérhető, és ahol a reggelire sem lesz gondotok: akkor megtaláltátok!

Penzion Janka Brno

Kettesben indultok városnézésre? Íme, egy romantikus szálláshely, ahol a szobák bájos stílusa és a szaunák garantálják a kellemes hangulatot.

Hotel Vaka Brno ****

20 szobájával nem egy nagy, személytelen hotel érzetét kelti a szálláshely, ugyanakkor minden van, ami kell a pihenéshez: kényelem, finom reggeli, nyugodt környék.

Penzion Ruland Brno

A 7 szobás panzió reggelis ellátással és a külváros nyugalmával várja a vendégeket – azonban autóval könnyedén elérhetitek Brno látnivalóit is.

Ismerd meg Brno és környéke legszebb látnivalóit! >>

Remek szállások Karlovy Varyban

Windsor Medical Complex & SPA Hotel Karlovy Vary ****

Ha Karlovy Vary, akkor gyógyfürdőzés! A hotel számos wellness szolgáltatással csábít egy testi-lelki feltöltődésre, és igazán színvonalas szobákkal garantálja a pihenéseteket.

Villa Anton Karlovy Vary

3 barátságos és kényelmes apartmannal várnak Karlovy Vary egyik legszebb részén. Az ár már tartalmazza a reggelit is.

Bluestars Home Karlovy Vary

Otthonost apartmant kerestek, Karlovy Vary csendesebb, külvárosi környékén? Íme – kifejezetten tágas apartmanokban pihenhettek, szuper felszereltséggel. 

Pension Pavla Karlovy Vary

Takaros, muskátlis, vidám színű házban kapott helyet a 2 szoba, ahol szintén fellelhető a romantikus-virágos stílus. A folyópart és a termálfürdő is kb. 10 perc sétára van.

Pension Dvořák Karlovy Vary

7 szobával és reggelivel várnak a panzióban, ami tökéletesebb helyen nem is lehetne: Karlovy Vary nyüzsgő központjában, éttermek és boltok mellett, a sétálóutcán. 

TOP 7 látnivaló Karlovy Varyban a fürdőkön túl szállástippekkel >>

Szálláshelyek Plzeň mellett

Apartmány Plzeň – Zábělá

Néhány kilométerre Plzeň központjától 13 újszerű, modern apartman vár. Buszmegálló és kerékpárút is található a közelében.

Avantgarde apartments Plzeň

Ha valami különlegesre vágytok, akkor irány ez az avantgard jegyeket viselő szálláshely! Egyedi és harsány, de a stílus nem megy a kényelem rovására, sőt. A belváros és a katedrális egy kőhajításnyira van!

Klassz szállások Ostrava és Olmütz vidékén

Apartmány Villa Grande Olomouc

Három, luxusérzést nyújtó apartmant találtok itt, ráadásul jó időben a kinti medencében is csobbanhattok. A belváros főbb látnivalói 3-4 km-re találhatók. 

Ubytování a restaurace ALVI Ostrava

A szállás egyik legnagyobb előnye, hogy kb. 10 perc sétával elérhetitek a történelmi központot, valamint hogy nagyobb társaságok számára is kiváló opció, hála a 6 fős apartmanjuknak. 

Apartmán Mariánská 5 Olomouc

2 fő számára szuper választás a remek felszereltségű apartman, ami Olmütz egyik legbájosabb utcáján kapott helyet. 

Penzion Exotic Ostrava

Bizony, egzotikus növényzetben nem szenved hiányt a hangulatos kert, ahol jólesik sütkérezni jó időben – rossz időben pedig a benti szoláriumban barnulhattok. Összesen 5 apartman közül választhattok.

Szállástippek Český Krumlov városában

Pension Vltavín Český Krumlov

„Nagyon jó helyen van, tiszta, kényelmes, jól felszerelt szállás. Kedves személyzet.” – középkorú pár

Castle Bridge Český Krumlov ****

Gyönyörű helyen repít vissza a múltba a kastélyszerű hotel, ahonnan 300 méter csupán a történelmi központ. A városnézés előtt bőséges, finom reggelivel is feltankolhattok. 

Mesebeli kisváros Csehországban: Český Krumlov >>

A többi népszerű cseh célpontról se feledkezzünk meg: íme, egy-egy kiváló szállás Liberec, Špindlerův Mlýn és Luhačovice körül

Golden Key apartments Liberec

Dobjátok fel a kirándulást egy nem mindennapi szállással! A beltér a fényűző múltat idézi, de modern kényelemmel ötvözi. Ráadásul közvetlenül Liberec belvárosában van, kőhajításnyira például a DinoParktól. 

Krakonošova dílna „WOODHAUS” Špindlerův Mlýn

Gyönyörű, erdei környezetben találjátok magatokat; a lengyel határ szomszédságában, az Elba partján. Hat, rusztikus stílusú apartmanban pihenhetitek ki a napi kirándulás fáradalmait.

Penzion Anebel Luhačovice

Egy csepp üdítő wellness is jár a 9 darab, sajátos stílusú szobához; szaunával és igény szerint masszázzsal.

Merre vennétek az irányt Csehországon belül? Bármi legyen is az úti cél, rengeteg cseh szállás közül válogathattok >>

Top 10 wellness szálloda Csehországban >>

Csehország legszebb történelmi fürdővárosai >>

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%