Wellness + HotelekCsaládi kiruccanásKedvenc szállásokRomantikus kikapcsolódásToplisták

8 színvonalas szállás előrefizetési és lemondási díj nélkül, ahová nyugodt szívvel foglalhatsz

1 perces olvasási idő

Valljuk be, sokkal szívesebben foglalunk szállást, ha nem kell előre fizetni, és lemondási díj sincsen. Nem mindig könnyű olyan helyet találni, ami mindkét feltételnek megfelel, de nem is lehetetlen. Ha ti is az óvatos foglalók táborát erősítitek, íme egy hasznos lista: 8 szállás előrefizetési és lemondási díj nélkül!

Wellness szállodától az apartmanházig – 8 kötbérmentesen lemondható szállás, előrefizetés nélkül:

Egzotikus és mediterrán: Wellness Hotel Kakadu Keszthely ***

Ha vágytok a trópusokra, ez a szállás gazdag növényzetével és sajátos beltéri stílusával éppen oda röpít! A kényelemre sem lesz panasz: nem csak szobákba, hanem akár komplett apartmanokba is foglalhattok. A Balaton mindössze 350 méterre terül el, és Keszthely látnivalói is a közelben találhatók.

Egyedi és békés: Irány Colorado Apartman Nyíregyháza

Amerikába nem mindennap megy az ember, de nem is kell: ennek a szállásnak az apartmanjait az amerikai nagyvárosok után nevezték el, egyedi stílussal felruházva őket. Csendes környéken található, mégis közel mindenhez, ami egy kiadós családi kiruccanáshoz nélkülözhetetlen: állatkerthez, fürdőhöz, szabadtéri múzeumhoz.

Ízléses és otthonos: Kossuth Apartmanház Tata

Egy jó kis tatai városnézés minden évszakban nyerő program, ez pedig az egyik legbiztonságosabb szállás, már ami a foglalás anyagi vonzatát illeti. A tágas, ízlésesen berendezett apartmanokban akár 6 fős, nagyobb családok is kényelmesen elférnek. Az Öreg-tó és a Tatai Vár is csak pár perc sétára van.

Osztrák stílusú és csendes: Wellness Hotel Kager Harkány

Üdv Dél-Tirolban! A tiroli stílusú épület és étterem egy csendes mellékutcában bújik meg, de mindössze 5 percre a híres Harkányi Fürdőtől. Ha még ez is messzinek bizonyulna, akkor egyszerűen csobbanjatok a szállás saját wellness részlegén. Egyetek jókat, napozzatok, és derítsétek fel a gyönyörű zöld környezetet!

Felújított és családbarát: Hotel Európa Fit Hévíz **** superior

Igaz ugyan, hogy a Hotel Európa Fit már 2020-ban az Év Szállása lett, de az elmúlt időszakban még egy látványos felújításon is átesett. Így aztán minden szempontból kiváló hely: tágas kinti-benti wellness, dizájnos szobák, félpanziós ellátás, családias hangulat és számos környékbeli programlehetőség vár rátok.

Gyógyító és pihentető: Termál Hotel Vesta Tápiószecső

A pár éve nyílt hotel Budapest vonzáskörzetében csábít testi-lelki töltődésre. Mivel az itteni gyógyvíz összetételében a hévízire hasonlít, így annak jótékony hatásaira számíthattok. Kifejezetten gyerekbarát szállás, ráadásul nyugodt zöldövezetben található, így a család minden tagja kellően ki tud kapcsolódni!

Központi és elegáns: Mediterrán Hotel Budapest ****

A fővárost sem mellőzük a listáról: íme egy budapesti szállás előrefizetés és lemondási díj nélkül, ami karnyújtásnyira található a belváros főbb látnivalóitól. Elegáns, mediterrán stílus, jacuzzi, szauna, bőséges reggeli – más nem is nagyon kell.

Pihenj kötöttségek nélkül! Last minute wellness Budapest környékén, előrefizetés nélkül >>

Igényes és remekül felszerelt: Souvenir Apartmanok Eger 

Felújított lakások Eger történelmi belvárosában, melyekért nem kell előre fizetni és lemondási díj nélkül foglalhatók – azért ez elég jól hangzik! A felszereltségük kifogástalan, az okos TV-től kezdve a mosogatógépig szinte minden van. Mellesleg az sem elhanyagolható tény, hogy jelenleg 51 vendégértékelés alapján 10 pontos, kiváló szálláshelynek minősül. 

Ha biztonságos foglalást szeretnétek, 100% pénzügyi garanciával, akkor a megoldás egy kötbérmentesen lemondható szállás, előrefizetés nélkül. Találtok még számos ilyen szálláshelyet >>

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%