HorvátországNyári vakációTengerparti szállásokToplisták

Önfeledt pihenés, gasztroélmények, tengerpart – Top 8 szállás Rabac szívében

1 perces olvasási idő

Kristálytiszta tenger, lenyűgöző panoráma, felejthetetlen vizes élmények. Az egykori halászfalu ma az egyik legbájosabb horvát úti cél. Rabac szállás és programok tekintetében is színes és változatos palettával vár. 

Miért éppen Rabac?

Rabac az Isztriai-félsziget keleti partján fekszik, a csendes kis zsákfalu egy domboldalról tekint le a környező tájra. Nincs áthaladó forgalom, az öbölben éppen ezért úgy élvezheted a strandolást, hogy egyszerre ölel körül a csend és a tenger izgalmas zsivaja. 

Rabacon négy strand található, körülöttük az éttermek kalandos kulináris kínálattal csalogatnak, míg a közelben túrázásra, csónakbérlésre és kerékpárkölcsönzésre is van lehetőség. 

Élvezd a pihenést a félszigeten, amely örök életre szóló élményekkel, és mesés panorámával ajándékoz meg. 

Önfeledt pihenés, gasztroélmények, tengerpart - Top 8 szállás Rabac szívében

Top 8 szállás Rabac legszebb részein

Hotel Hedera Rabac – Panorámás szálloda Rabac tengerpartján 

A 275 szobás Hotel Hedera Rabac vízpartján található. A 4 csillagos szálloda modern szobákkal, klímával, fitnesz és wellness szolgáltatásokkal várja azokat, akik közvetlenül a tengerparton keresnek szállást a horvát faluban. A medencében ülve gyönyörködnél a tengerben? Itt megteheted! 

Hotel Mimosa Lido Palace Rabac – Medencés hotel Rabac vízpartján

A 4 csillagos Hotel Mimosa Lido Palace 283 modern szobával, klímás szobákkal és apró kavicsos parttal várja vendégeit. Élvezd a medence partján a kikapcsolódást, sétálj nagyokat a tengerparton, és teszteld azokat a szolgáltatásokat, amelyeket a hotel kínál számodra. Az étterem változatos ízekkel teszi még különlegesebbé az itttartózkodást. 

Apartment 469 Rabac – Kutyabarát horvát szállás panorámával

A szálláshely két barátságosan berendezett apartmant kínál vendégeinek, ahonnan mesés kilátás nyílik a tengerre. A kutyabarát apartmanokban ingyenes a wifi, ráadásul 600 méterre fekszik a sziklás és a kavicsos strand a szálláshelytől. A közelben csónakbérlésre és vízibicikli kölcsönzésre is van lehetőség. 

Apartmanok Parkolóhellyel Rabac, Labin – 7465 Rabac – Grillezős szálláshely Rabacon

Hét kényelmes apartmannal várják itt a vendégeket, így akár nagyobb baráti társasággal is pihenhetsz anélkül, hogy túl messze lennétek egymástól. Ingyenes a parkolás, a wifi és a légkondi, a kavicsos strand pedig csak 400 méterre található a szálláshelytől. A helyszínen grillezési lehetőség is van.

Apartment 837 Rabac – Teraszos apartman barátságos hangulattal

Az apartman barátságosan berendezett, kényelmes helyiségekkel várja vendégeit mindössze 400 méterre a tengerparttól. A teraszon üldögélve üdítő élmény borozgatni esténként, míg napközben a strandon élvezheted a lubickolást. A közelben kerékpárkölcsönzésre, csónakbérlésre és túrázásra is van lehetőség. 

Apartment 389 Rabac – Állatbarát szálláshely csodás panorámával

Akár hosszabb, akár rövidebb kikapcsolódást tervezel Horvátország legszebb részein, az Apartment 389 Rabac tárt karokkal vár. A kutyabarát szálláshely 1 km-re található a sziklás és a kavicsos strandtól, így esténként egy kellemes sétát tehettek a vízparton anélkül, hogy messze kellene gyalogolni. A környék számos izgalmas programot tartogat a túrázástól a kerékpározáson át egészen a vízi sportokig

Apartments Slavica Rabac II – Grillezős-panorámás apartman

Az Apartments Slavica Rabac II két ízlésesen berendezett apartmannal várja azokat a vendégeket, akik a strandolós pihenést el sem tudnák képzelni kutyájuk vagy macskájuk nélkül. Az apartman teraszán grillezési lehetőség is van, ráadásul a kavicsos strand csak 800 méterre található. Az önfeledt kikapcsolódás garantált, ahogyan a csend és a nyugalom is. 

Hotel Narcis Rabac – Vízparti hotel wellness szolgáltatásokkal

A 4 csillagos Hotel Narcis 237 klimatizált szobával, és kényelmes enteriőrrel várja vendégeit Rabac tengerpartján. A hotel éttermébe helyi specialitások, olaszos, és hagyományos ízek csalogatnak, míg a wellness részlegen medencék, szauna és testkezelések kényeztetnek.

Örömmel mondasz igent a többnapos pihenésre Rabacon? Foglalj szállást még ma, pihenj a tengerparton akár már holnap! 

(Képek: Szallas.hu, shutterstock)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%