Horvátország

A 10 legjobb szálláshely Horvátországban, ahol magyarul beszél a tulaj

2 perces olvasási idő

Ha nem beszélsz idegennyelvet vagy csak el szeretnéd kerülni a nyelvi hiányosságokból adódó félreértéseket, akkor a következő horvát szállásokkal nem lőhetsz mellé! Olyan villákat, apartmanokat és mobilházakat gyűjtöttünk össze az Adriai tengernél, ahol magyarul beszél a tulaj, valamint a Szallas.hu oldalán kiérdemelték a kiváló szállás minősítést, vagyis 9-es feletti az értékelésük a vendégek visszajelzései alapján.

TOP 10 horvát szállás, ahol magyarul beszél a tulaj

3 Pálma Apartman Vir

A Zadartól mindössze 25 km távolságra található Vir szigeten bújik meg a háromszobás, panorámás, klímás 3 Pálma Apartman, ahol mindenki megtalálja azt, amire vágyik: a pihenést kedvelők a háztól 150 méterre található strandon élvezhetik a kényelmes tengerparti vakációjukat, a kalandra vágyók pedig felfedezhetik az érintetlen természetet – akár egy öbölben is úszkálhatsz egyedül, elbújva a kíváncsi tekintetek elől. 

Apartman Sunset Serenity Podstrana

A Sunset Serenity klímás szobákkal, hatalmas terasszal és csodálatos, tengerre néző kilátással várja a vendégeket. Mivel mindössze 40 méterre található a strandtól, pár perc sétával elérhető a tengerpart, ahol kipihenheted a szürke hétköznapokat.

Ha pedig bizonytalan lennél abban, hogy tényleg azt kapod-e, amit a képeken látsz, az itt megszálló vendégek értékeléséből kiderül: a Szallas.hu oldalán eddig mindenkitől a maximális 10 pontot kapta.

Villa Panorama Senj

Napfény, áttetsző, sós víz, festői sziklák, a part fölé magasodó hegyek – ez a Kvarner-öböl, ahol többek között Ferenc József császár is imádott időt tölteni. Senj az Adriai-tenger legközelebb eső pontja a magyar határhoz, így népszerű célpont a magyar nyaralók körében (is).

A 2-3 szobás, klímás apartmanból csodálatos kilátás nyílik a tengerre, a teraszon pedig grillezni vagy bográcsozni is lehet. A város partján folyamatosan változó kavicsos, sziklás valamint kiépített beton strandok váltják egymást, így mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb helyet a pihenésre.

Panoráma Tengerre néző Apartmanok Vir

Az apartmanház a sziget északi oldalán, a Biskupljača öbölben található, mindössze 70 méterre a tengertől, ennek köszönhetően káprázatos a panoráma a nyaralóból. Az egyik itt megszálló vendég szerint „a kilátás még szebb, mint a képeken”. Az már csak a hab a tortán, hogy a szálláshelyen magyarul is beszélnek!

Apartmani Nimčević Rovinj

Két barátságosan berendezett, klímás apartmanban szállhatnak meg Rovinjban az Apartmani Nimčević vendégei. A strandok, a boltok és az éttermek pár száz méterre találhatóak a háztól. Plusz pont, hogy a szállást a vendégek eddig kivétel nélkül a maximális, 10 pontos értékeléssel jutalmazták. A házigazda a visszajelzések szerint rendkívül barátságos!

Azure & Olive Mobilházak Privlaka

Az Azure & Olive mobilházak Zadar mellett, Privlakán, a közvetlenül a tengerparton fekvő Dalmacija kempingben találhatók. A házak közeli, egymás melletti elhelyezkedésük miatt akár nagyobb családnak, baráti társaságnak is tökéletesen megfelelnek.

A házak 2 hálószobásak, klimatizáltak, saját zuhanyzós fürdőszobával és jól felszerelt konyhával, mosogatógéppel rendelkeznek. A teraszon kanapé és grillezési lehetőség várja a vendégeket, az aktív pihenés kedvelőinek pedig ingyenesen használható bicikli és SUP is a rendelkezésére áll.

A kemping saját, lassan mélyülő strandja kb. 120 méterre van a háztól, valamint a helyszínen több étterem és kisbolt is elérhető.

Apartman Ravni – Kecó a Tengernél

Az Isztria keleti partján, Ravniban bújik meg ez a kedves kis nyaraló, ami egy négylakásos épület emeletén található. Hatalmas teraszáról 180 fokos panoráma nyílik a tengerre.

A település a csendes, természetközeli nyaralások kedvelőinek ideális pihenőhely. Szórakozóhelyek nincsenek a közelben, csak néhány étterem és egy kisbolt. A sziklás, kavicsos tengerpartra olívaligetek és árnyas bokrok között kanyargó gyalogút vezet.

A parton kiépített strand található, de tovább sétálva eldugott kis öblökre, fürdőhelyekre találhatsz. 

Horvátországi Mobil házak Sukošan

A 3 db extrán felszerelt mobilház a tengertől csupán 30 méterre, a “Camp Luka” magánkempingben található. Mivel a kemping mindössze 6 db mobilházból áll, egyáltalán nincs tömeg, így igazán nyugodt környezetben tölthetik el a nyaralók a pihenésre szánt időt.

Az egyik magyar vendég így értékelte a mobilházat: „A szállás teljeskörűen fel van szerelve mindennel. Rendezett, tiszta kívül-belül. A hozzá tartozó terasz szenzációs. Még SUP is tartozik a házhoz!”

Apartmani Jadranka Vinišće

Vinisce egy aprócska, csendes falu a tenger mellett, ami tökéletesen ideális a pihenésre. Itt bújik meg a Jadranka Apartman, mindössze 80 méterre a tengerparttól, így az erkélyről csodálatos panoráma tárul a vendégek elé. Alig 100 méterre a háztól betonos és kavicsos strandon is pihenhetsz.

Balogh Apartmanhaz Pješčana Uvala

A Balogh család apartmanja Pulától 3 km-re, az Isztria legszebb részén helyezkedik el. A tenger és a strand a háztól csupán 250 méterre, vagyis pár perc sétára található, az udvaron pedig grillezésre is van lehetőség.

A magyar tulaj még hajókirándulásokat is szervez az itt nyaralók részére! A vendégek visszajelzései alapján a szállásadók nagyon közvetlenek, kedvesek és segítőkészek, az apartman nagyon tiszta, valamint a közelben minden van, amire szükséged lehet: pékség, boltok, és a csodálatos tengerpart.

Ha gyerekbarát szállást keresel Horvátországban, ezeket ajánljuk >>

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
88%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
13%