Horvátország

15 szállás Horvátországban csodaszép panorámával

2 perces olvasási idő

Ha idén nyáron Horvátország az úti cél, ahol egész nap tudnál gyönyörködni a kéklő tenger látványában, akkor ezt a listát neked találták ki. Íme, 15 varázslatos szálláshely, ahonnan képeslapra illő kilátás tárul eléd!

Gyönyörű, panorámás szállások Horvátországban

1. Hotel Pinija Petrčane****

Zadartól nem messze, egy kis mediterrán városkában található a Hotel Pinija. Egy aprócska félszigeten bújik meg, amit körülölel a tenger. A szállás gyönyörű környezetben, extra kedves személyzettel, wellness részleggel, tengerre néző pezsgőfürdővel és medencével, valamint isteni koktélokkal várja a vendégeket.

2. Hotel Marina Selce Crikvenica****

A szálloda mindössze 10 méterre található a tengertől, így lélegzetelállító a kilátás a szobákból, valamint a bárból és az étteremből. A Delfin nevű kávézóból nézve egyszerűen káprázatos a naplemente. Ha pedig egy kis kényeztetésre vágynál, akkor irány a wellness részleg, ahol az élménymedencében vagy a szaunában is lazíthatsz.

3. Apartman Ravni – Kecó a Tengernél

Az Isztria keleti partján, Ravniban kedves kis nyaraló várja a vendégeket. A település a csendes, természetközeli nyaralások kedvelőinek garantáltan nagy kedvence lesz. Az apartman egy négylakásos épület emeletén található, hatalmas terasszal, ahonnan 180 fokos panoráma nyílik a tengerre.

A sziklás, kavicsos tengerpartra olívaligetek és árnyas bokrok között kanyargó gyalogút vezet. A parton kiépített strand található, de tovább sétálva eldugott kis öblökre, fürdőhelyekre találhatsz. Plusz pont, hogy a szálláson magyarul is beszélnek!

4. Apartmani Palace Paulina Novi Vinodolski

Az Apartmani Palace Paulina 9 gyönyörű, új bútorokkal berendezett apartmannal várja vendégeit mindössze pár méterre a tengertől. A szálláson külső medence, nyugágyak, közös grill és játszótér is a nyaralók rendelkezésére áll, valamint az épület aljában kávézó, étterem és egy kis kikötő is található. A meseszép kilátástól garantáltan le fog esni az állad!

5. Damianii Luxury Boutique Hotel & Spa Duće*****

Az ötcsillagos, festői panorámával rendelkező butikhotel mindössze 5 méterre található a privát homokos strandjától, ahol napozóágyakban, napernyők alatt pihenhetsz. Továbbá a szálloda fűtött, szabadtéri medencével, koktélbárral és pálmafákkal tarkított kerttel várja vendégeit – sőt, néhány szobához privát pezsgőfürdő is tartozik.

Ha pedig megéheznél, érdemes kipróbálni a Damiiano étterem dalmát finomságait, melyek friss, helyi alapanyagokból készülnek.

6. Hotel More Dubrovnik*****

Az exkluzív ötcsillagos szálloda Dubrovnikban, a festői Lapad-öbölben található. A modern stílusban berendezett szobákból egyszerűen gyönyörű kilátás nyílik a tengerre, a vendégnek itt garantált a felejthetetlen nyaralás. A hotelből nézve csodálatosak a naplementék!

7. Hotel Miramare Crikvenica*****

Crikvenica központjában, közvetlenül a tengerparti sétány mellett található a Grand Hotel Miramare. A wellness részlegén három különböző szauna, medence, pezsgőfürdő, melegített nyugágyak és fitneszterem várja a vendégeket, az étteremben pedig isteni finom ételek és a legjobb horvát borok széles kínálata áll rendelkezésükre.

8. Luxury Hotel Riva Malinska***** 

Az ötcsillagos hotel fűtött külső és belső medencével, ingyenesen igénybe vehető nyugágyakkal, valamint beauty és wellness részleggel várja a pihenni vágyó vendégeit. A szálloda tetején elhelyezkedő panoráma felnőtt spa-ban pedig pezsgőfürdők és finn szauna is a vendégek rendelkezésére áll, ahonnan káprázatos kilátás nyílik a naplementékre.

9. Hotel Vinotel Gospoja Vrbnik****

A Hotel Vinotel Gospoja egy csendes kis oázisban található, gyönyörű partokkal és kristálytiszta tengerrel körülvéve. Központi eleme nem más, mint a térség különlegessége, a žlahtina nevű illatos fehérbor. Ha szívesen koccintanál vele, miközben a tengerre néző teraszon napozol, akkor itt érdemes megszállnod.

10. Resort Park Plaza Verudela Pula

A szálláshely kényelmes, jól felszerelt apartmanjai ideálisak gyermekes családok és párok részére is. A gyönyörű mediterrán környezetben elhelyezkedő Resort jó néhány sportolási lehetőséggel és csodálatos tengerparttal várja az ideérkező vendégeket, így garantált a teljeskörű kikapcsolódás kicsiknek és nagyoknak.

11. Apartmani Principium Klenovica

Barátságosan berendezett, panorámás apartmanokkal vár téged egy emlékezetes utazásra az Apartmani Principium Klenovica! Ha akarsz, a klímás szobákból gyönyörködhetsz a káprázatos kilátásban, de akár a közelben lévő kavicsos vagy betonos strandról is élvezheted a meseszép környezetet.

12. Hotel Mediteran Crikvenica***

A háromcsillagos hotel közvetlenül a tenger mellett húzódik, a strand rögtön a szállás alatt található, így csak pár percet kell sétálnod a szobádtól a partig. A külső medence nyáron, míg a belső medence a hidegebb évszakokban nyújt kikapcsolódást a vendégek számára.

A klímás, tengerre néző szobákból varázslatos a kilátás – a panorámás erkély hangulatos reggelik vagy romantikus vacsorák elfogyasztására is egyaránt tökéletes helyszín lehet.

13. Design Hotel Navis Opatija****

A Design Hotel Navis a Kvarner öböl legfelső csücskében található, az Učke hegy lábánál, néhány méterre a parttól. Minden szobából gyönyörű kilátás nyílik a tengerre és a közelben fekvő szigetekre. Csak bújj bele a szállás által biztosított papucsodba és köntösödbe, és élvezd ki a wellness centrumot, a külső medencét, az étterem mediterrán finomságait és a saját strandot.

14. Hotel Park Plaza Belvedere Medulin****

A Hotel Park Plaza Belvedere modern berendezésével, kiváló szolgáltatásaival és gyönyörű kilátásával ideális párok és gyermekes családok számára is. A csendes környezet, a homokos strandok, és a kavicsos öblök biztosítják a teljeskörű kikapcsolódást.

15. Wyndham Grand Resort – Hotel Novi Vinodolski*****

Novi Vinodolski az adriai part északi részén helyezkedik el. A hotel 1,5 km-hosszan fut végig a part mentén az enyhén emelkedő domboldalban, így a 75 szoba és 336 apartman nagy részéből csodálatos a kilátás.

A hatalmas szálloda több különböző étteremmel, medencével, lounge bárral, kavicsos tengerparttal és sportolási lehetőségekkel várja pihenni vágyó vendégeit.

Fedezd fel Horvátországot és válassz szálláshelyet a Szallas.hu széles kínálatából! >>

Tippek a horvátországi nyaraláshoz:

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
67%
Imádom
Imádom
33%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%