Hű! - A Szallas.hu új hűségprogramja

16 szuper hotel, ahová Hű! tagként kedvezménnyel foglalhatsz – 2. rész

2 perces olvasási idő

Utazz többet, fizess kevesebbet! Csatlakozz a Szallas.hu új Hűségprogramja, a Hű!, tagjainak egyre népesebb táborához, hogy 10-20 százalékkal olcsóbban foglalhass válogatott szállások közül. Sőt, 10-50% kedvezménnyel vehetsz részt a szállásod közelében található belföldi programokon is, a foglalásod mellé járó programkuponok beváltásával. Ismerj meg most 16 szuper hazai és külföldi hotelt, ahol máris felhasználhatod Hű! tagságod kedvezményeit

Szállodák Magyarországon Hű! tagoknak

1. Colosseum Hotel Mórahalom****+superior

Az alföldi fürdőváros Év Szállása nyertes wellness szállója kisgyermektől nagyszülőig minden korosztálynak kínál kikapcsolódási, pihenési lehetőséget. Extra szolgáltatásként vendégeik díjmentesen vehetik igénybe a Szent Erzsébet Gyógyfürdő medenceszolgáltatásait. Most még jobban megéri tovább maradni! 5 éjszakás kedvezményt megemelték 10%-ra, hogy még több élmény férjen a nyaralásba.

Mórahalom programkínálata >>

2. Hotel Vital Zalakaros****

A Hotel Vital Zalakaros csendes, nyugodt szegletében található, mégis csak pár száz méterre a központtól. Wellness oázisukban termálvizes élménymedencét, úszómedencét, valamint hangulatos finn- és infra szaunát is igénybe vehetsz. A kikapcsolódáshoz fitness terem, biliárd, csocsó, darts és játszószoba is hozzájárul.  

Ha nem csak fürdőznél Zalakaroson, itt találsz programokat >>

3. Portobello Wellness & Yacht Hotel Esztergom****

Festői környezetben, a Prímás-szigeten áll a különleges kialakítású Portobello Hotel, melynek legfőbb attrakciója az Aquasziget Élményfürdő. Sok más mellett gyógynövényes és rózsa szauna, relax szoba, napozóterasz, valamint többféle medence, csúszda és sodrófolyosó is megtalálható itt, kicsik és nagyok szórakozására.

Esztergomi látnivalók >>

4. Szent Orbán Erdei Wellness Hotel Kóspallag****

A Börzsöny erdeiben, csodás farönk épületben vár ez a családbarát wellness hotel. A természet szépségeit nyáron a hotel szabadtéri strandján is élvezheted, ahol 25 méteres, feszített víztükrű úszómedence, gyermekmedence, valamint koktélbár is hozzájárul a kikapcsolódásodhoz. Az aktív pihenést kedvelőket számtalan kirándulási lehetőség várja a környéken.

Kirándulások, látnivalók a Börzsönyben >>

5. Normafa Hotel Budapest****

A Normafa Hotel a város egyik legmagasabb pontján, csodás erdei környezetben várja a csendre, feltöltődésre vágyókat. Főként párok számára kitűnő választás ez a nívós szálloda, ahol nemcsak úszómedence és fitness terem található, de jógafoglalkozásokon is részt vehettek. Éttermükben vegán, vegetáriánus és mentes ételeket is felszolgálnak. 

Budapest és környéke széles programkínálata >>

6. Hungarikum Hotel Lakitelek****+superior

Egyéni, páros és családi kikapcsolódáshoz egyaránt tökéletes helyszín ez a nagystílű szálloda. Wellness részleg, gyógy- és strandfürdő gyógyászati részleggel egyaránt található itt, de a kicsik sem fognak unatkozni. Őket gyerekanimációs programok, játszószoba, babajátékok és játszótér várja, az étteremben pedig a hotel ökokertészetének terményeit szolgálják fel.

Lakitelken ezek a látnivalók várnak >>

7. Hotel Yacht Wellness & Business Siófok****

A siófoki vitorláskikötőben, közvetlenül a vízparton áll ez a stílusos, modern szálloda, amely egészségügyi szolgáltató központtal és panorámás wellness részleggel is rendelkezik. 25 méteres úszómedence, gyermekpancsoló, beltéri pezsgőfürdő, pihenősziget, masszázsok várnak, a fitt bárban pedig bioitalokat, turmixokat szolgálnak fel. 

Siófokon számos családi és páros program vár >>

8. Safari Hotel Szeged***

Akár egyéni, akár páros vagy családi kikapcsolódásra érkeztek Szegedre, ez a könnyen megközelíthető szálloda remek választás lesz. Nemcsak a kényelmes szobák és a saját elektromos töltőállomás teszi vonzóvá, a bőséges és ízletes reggeli is felteszi a pontot az i-re.

Szegedi programajánlónk >>

9. Szalajka Fogadó Szilvásvárad***

Kényelmes és modern wellness szállás Szilvásváradon a Szalajka Fogadó, mely tökéletes választás pároknak, családoknak és egyéni utazóknak. A híresen szép település központjában található szálláshelyről könnyen elérhetőek a legfőbb nevezetességek, mint például a Szalajka-völgy. Éttermükben sok más mellett hal- és vadspecialitásokat is megkóstolhattok. 

Szilvásváradot is érdemes felfedezned, íme, a programválaszték >>

10. Hotel Átrium Harkány***

A fürdőváros központjában, a strand bejáratától mindössze 100 méterre vár ez a barátságos atmoszférájú szálloda. Kényelmes családi és páros szobáiban jólesik majd a pihenés. Itt kipróbálhatod a mediterrán étrendet, mely a gyógyvíz jótékony hatása mellett hozzájárulhat egészséged megőrzéséhez is. 

Harkány és környéke különleges programválasztéka >>

Horvát szállodák Hű! kedvezményekkel

11. Hotel Krilo Jesenice***

Pompás helyen, közvetlenül a tengerparton lakhatsz Split közelében, ha ezt a wellness szállodát választod. Szauna és jacuzzi is megtalálható itt, a kavicsos strandra pedig szinte mezítláb kisétálhatsz. Ha kalandos természet vagy, ne hagyd ki a motorcsónak bérlési lehetőséget

12. Hotel Miramare Vodice****

Közvetlenül a tengerparton áll ez az elegáns szálloda, sétatávolságra a városközponttól. Szobáinak erkélyéről élvezhetitek a tengerre néző kilátást, amiért önmagában is megéri Horvátországban nyaralni. Ha a hotelben pihennél, a kerti medence és a mellette működő lounge bár lesz a te helyed. 

13. Hotel Stella Maris Vodice***

Vodice külvárosában, közel a tengerparthoz találod ezt az igényes, ízlésesen berendezett hotelt. A szuper wellness részleg, a kültéri medence és a koktélbár garancia a nagybetűs pihenésre. Állattartóknak lesz pompás hír, hogy ezen a horvát szálláson cicákat és kutyusokat is fogadnak.

TOP látnivalók a strandjairól és pezsgő életéről híres Vodice városában >>

Szállodák Romániában Hű! ajánlatokkal 

14. KOA | Davino Aparthotel Brașov***

Akár nyolcan is elfértek egyetlen apartmanban, olyan tágas lakrészeket kínál ez a brassói apartmanhotel. A kiváló ízléssel összeválogatott modern berendezés nyugalmat áraszt, ahol kellemesen kipihenhetitek a nagy múltú város felfedezését. Remek lehetőség, hogy erre a szálláshelyre cica és kutyus is veletek tarthat

15. The Throne Boutique Hotel Sighișoara***

Romániai Hű! szállásaink egyik legkülönlegesebb tagja ez a hotel, mely minden ízében történelmi hangulatot áraszt. A nevezetességekhez közel fekvő szálloda főleg párok számára ideális. A szobákat és apartmanokat korhű bútorokkal rendezték be, a részletekre is figyelve. 

16. Hotel Oxford Mamaia****

A hotel 25 stílusosan berendezett szobával és ingyenes parkolóhelyekkel vár. A vízpart és a golfklub néhány perces sétára található. A kihagyhatatlan Aqua-Magic Mamaia nevű hatalmas aquaparkot is gyorsan elérhetjük a szállásról. 

Te se maradj ki a Szallas.hu hűségprogramjából, hiszen tagként számtalan előnyt élvezhetsz. Itt találod Hű! tagoknak szóló kedvezményes szállásaink gyűjteményét >>

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%