ToplistákRomantikus kikapcsolódásWellness + Hotelek

Ezek lesznek idén a legjobb férfi ajándékok – Utazás extrákkal!

1 perces olvasási idő

Az utazás hatalmas élmény, az élményajándékok pedig sokkal jobb döntésnek bizonyulnak bármilyen más ajándéknál. Ha még nem találtátok meg a család és a baráti társaság férfi tagjainak a legjobb ajándékot, gondoljátok végig, hogy milyen hobbinak hódolnak, és keressetek nekik olyan szálláshelyet, ahol a szenvedélyük teret kaphat. Szívesen boroznak? Kedvelik a wellnesst és a túrákat? Segítünk dönteni: ezek lesznek idén a legjobb férfi ajándékok!

Ezek lesznek idén a legjobb férfi ajándékok – Utazás extrákkal!
Síelést ajándékba?

Férfi ajándékok idén karácsonyra

Kihagyhatatlan síelés Eplény közelében

A téli sportok kedvelői előtt biztosan nem ismeretlen a Síaréna Eplény, amelynek 7984 méter hosszú pályarendszerén 16 különböző útvonalon lehet hódolni a havas élményeknek. Ha olyan családtagnak, barátnak keresünk ajándékot, aki profi síelő, vagy éppen lelkes amatőr, akkor egy egyhetes vagy többnapos kikapcsolódás a Síaréna közelében tökéletes választás lesz.

A snowboardos vagy síelő férfiak többsége biztosan azonnal rábólintana a Hotel Silverine Lake Resort Balatonfüredre vagy a Somhegyi Öreg Hársfák Majorra, amely Bakonybélben található. Mindkét szálláshelytől csupán 20-30 perces autóútra fekszik az eplényi síparadicsom, ennél jobb ajándékot keresve sem találhatnánk a környéken!  

Ezek lesznek idén a legjobb férfi ajándékok – Utazás extrákkal!
Hotel Silverine Lake Resort Balatonfüred

Ajándék a fotózás szerelmeseinek

Napjainkban hatalmas trend a fotózás, a jobbnál jobb kameráknak köszönhetően pedig elképesztő képeket készíthetnek már azok is, akik sosem tanultak fotósnak. Visegrád a Dunakanyar egyik gyöngyszeme, és a térségbe érkező fotósok egyik legkedveltebb úti célja, mert a kisváros számos témát szolgáltat.

A Silvanus Konferencia és Sport Hotel olyan panorámával és szolgáltatásokkal várja vendégeit, aminek igazán nehéz a nyomába érni. A wellness és gasztroélmények mellett hatalmas sétákat lehet tenni a Fellegvár környékén, de a Zsitvay-kilátóból is remek fotókat lehet készíteni. A legjobb férfi ajándékok között biztosan szerepel a visegrádi hotel is, ahol a kikapcsolódás télen-nyáron garantált.

Ezek lesznek idén a legjobb férfi ajándékok – Utazás extrákkal!
Silvanus Konferencia és Sport Hotel

A jó borok és a pihentető wellness rabjainak

A Tó Wellness Hotel Bánk csupán egy órás autóútra fekszik a fővárostól, de ezer élményt ígér. A Bánki-tó partján álló szálláshely borbárjánál borkóstolókon is részt lehet venni, míg a passzív kikapcsolódás és a wellness rajongói biztosan díjazzák majd a 700 négyzetméteres wellness-centrumot, ahol belső élménymedencék, pezsgőfürdők, finn- és infra szauna, gőzkabin, tepidárium, és kneipp-taposó teszi felejthetetlenné a pihenést.

Ezek lesznek idén a legjobb férfi ajándékok – Utazás extrákkal!
Tó Hotel Wellness

A környéken nagy sétákat lehet tenni, aki pedig a Börzsönyben szeretne túrázni, az is kiváló túraútvonalakra bukkanhat. Egy hétvége a Tó Hotel Wellnessben kicserél és feltölt bárkit, aki fáradtan érkezik ide, az egyik legjobb ajándék olyan férfiaknak, akik biztosan igennel szavaznának a kényeztető élményre!

Inkább sörös kalandokat keresel? Ezt nézd meg: Hotel Sörmester Szarvas – szálláshely sörrajongóknak >>

Túra és kikapcsolódás – A legjobb párosítás!

Sopron és környéke az egyik legkiválóbb hazai úti cél a hatalmas biciklitúrákhoz, a városnézéshez, és a hosszú sétákhoz. A Hotel Lövér a Soproni Természetvédelmi Terület közepén fekszik, a területen a szabadtéri sportok kedvelői biztosan megtalálják a számításukat. A túrázást remekül kiegészíti a 10×4,5 méteres medence, a 8-személyes pezsgőfürdő, a finn szauna, az infraszauna és a sóbarlang.

Ezek lesznek idén a legjobb férfi ajándékok – Utazás extrákkal!
Hotel Lövér

A környék legjobb látnivalói között szerepel a Taródi vár, a Tűztorony, a Károly-kilátó, a Várhely-kilátó és természetesen a Sörházdombi-kilátó.

A Fertő tó környéke minden évszakban gyönyörű, a túrázást kedvelő férfiaknak keresve sem találhatnánk jobb ajándékot.

Ezek lesznek idén a legjobb férfi ajándékok – Utazás extrákkal!
Sopron belvárosa

Lazítás és labdajátékok – Kikapcsolódás Zsámbékon!

A festői szépségű környezetben fekvő Szépia Bio & Art Hotel Zsámbék a sport és wellness élmények együttes erejével szeretteti meg magát azonnal azokkal, akik a lazítás mellett a labdajátékokat is kedvelik. Akik aktív kikapcsolódásra vágynak azoknak ott a fitneszterem, a 2 db squash pálya és 2 db bowling pálya a szálloda épületében, kint pedig egy 12×16 m méretű medence, 4 db teniszpálya, és 1 db kispályás füves futballpálya található.

Sportolás után pedig a szálloda wellness részlege élménymedencével, szaunával, gőzkabinnal, infrakabinnal, és masszázzsal kényezteti a vendégeket. Egy néhány napos kikapcsolódás a Szépia Bio & Art Hotelben remek ajándék baráti társaságoknak, és a labdajátékok nagy kedvelőinek.

Szépia Bio & Art Hotel Zsámbék

Tipp! Zsámbék környékén érdemes felkeresni a romtemplomot, és a Korda Stúdiót, amelynek területén New York utca díszletét és a Reneszánsz díszletvárost is megtaláljuk.

Nemtől függetlenül az egyik legjobb ajándék mindig az, ha élményt ajándékozunk. Az utazás és a kikapcsolódás mindig élmény, hazánk szálláshelyei pedig rengeteg tematikában jeleskednek.

Ha eddig nem találtátok meg a tökéletes férfi ajándékot, a szállás.hu kínálatában rábukkanhattok a legjobb szálláshelyekre!

(fotó: szallas.hu, shutterstock)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%