Wellness + HotelekCsaládi kiruccanásHegyek-völgyekRomantikus kikapcsolódás

Fürdőzzetek az élményekben itthon, a legjobb hegyvidéki wellness szállodákban!

1 perces olvasási idő

Nektek is receptre kellene felírni a pihenést? Akkor ne halogassátok tovább a kikapcsolódást! Van a tarsolyunkban 8 kitűnő, hegyvidéki wellness szálloda, melyekért nem kell átkelni a határon! Következzenek a legjobb belföldi hotelek, amik képesek minden évszakban új és új arcukat megmutatni!

Ezek a legjobb hegyvidéki wellness szállodák!

Wellness az erdő ölelésében: Kőkapu Vadászkastély és Hotel & Apartments Nagyhuta ***

A Zempléni-hegység vadregényes vidékén rejtőzik a Kőkapu Vadászkastély és Hotel & Apartments Nagyhuta ***, mely varázslatos kilátással és ezer élménnyel csábít majd foglalásra benneteket. Ráadásul hotelben, rönkházban, apartmanban vagy akár vadászkastélyban is álomra hajthatjátok a fejeteket, attól függően, hogy mire vágytok. A szálláshelyen masszírozó pezsgőfürdők, medence és méregtelenítő szaunák is várnak rátok, de bowlingozni, biliárdozni és asztaliteniszezni is tudtok. A kitűnő étteremben pedig valódi ízutazásra indulhattok a tájjellegű ételek segítségével. Miért hagynátok ki?

A Börzsöny kincse: Szent Orbán Erdei Wellness Hotel Kóspallag ****

A Börzsönyben, a Duna-Ipoly Nemzeti Park gyönyörű területén magasodik ez a szuper hotel, ahol egyszerre lehettek természet közelben és élhetitek át a modern kényelmet is. Költözzetek be egy vagy több napra egy illatos rönkházba, maxoljátok ki a wellness részleg nyújtotta kényeztetést és kóstoljátok meg az étterem helyi specialitásait is!

Testi és lelki harmónia: Hotel Narád & Park Mátraszentimre ****

A Felső-Mátra lélegzetelállító hegyein találjátok ezt a remek hotelt, mely kifinomult eleganciát és egy csipetnyi luxust csal majd a hétköznapjaitokba. Az antik világot idéző, mozaikcsempékkel díszített medencék igazán különlegessé teszik a wellness oázisban töltött időt – kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Lazítsatok a többféle szaunában, kérjetek frissítő masszázst és engedjétek, hogy a nyugalom és béke végre átjárja a testeteket és lelketeket!

Minden, ami kell: Thermal Hotel Visegrád**** +superior

Nem véletlenül a Visegrádi-hegység hazánk egyik legkedveltebb úti célja, ami ha wellness kalandokkal egészül ki, akkor szinte lehetetlen rá nemet mondani! A kültéri és beltéri medencékben éltető termálvíz ölel körül benneteket, amik után felfrissülhettek a sodrófolyóban vagy a szaunavilágban. Relaxáljatok a tepidáriumban és hódoljatok a teljes kikapcsolódásnak – a gyermekbarát szolgáltatásoknak hála – az egész családdal!

A harmónia nyomában: Hotel Lövér Sopron

A Soproni-hegység lankáin a béke szigete vár rátok. Válasszátok a Hotel Lövért, mely 180 komfortos szobával, 200 négyzetméteres wellness-szel és remek étteremmel szolgálja a felhőtlen kikapcsolódásotokat! Ha a nap végére marad még felesleges energiátok, azt levezethetitek a fitneszteremben, ahol asztalitenisz csatákat is vívhattok!

Családdal is jó választás: Bellevue Hotel Esztergom****

Pazar kilátás nyílik ebből az impozáns szállodából a Dunakanyarra, melyet akár fürdőzés közben is megcsodálhattok. Pihenjetek meg a gőzkamrában vagy élvezzétek ki az illat- és sókamrát, ahol a testet és a lelket egyformán kényeztethetitek, majd vessétek bele magatokat a vízi kalandokba! Nyakzuhany, sodrófolyó és élmény-, valamint gyermekmedence gondoskodik róla, hogy minden generáció jól érezze magát. Bepakoltatok már?

Egy csipetnyi luxus: Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza**** +superior

Luxus, elegancia és földöntúli kényelem – ezek a Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza**** +superior védjegyei. Az 1200 négyzetméteres wellness paradicsomban mindent megtaláltok, amit kerestek: a gazdag szauna kínálaton át a pezsdítő élménymedencékig. Ne habozzatok betérni a remek étterembe sem, ahol magyaros és helyi specialitásokat is megízlelhettek!

Lazítás a Bükkben: Calimbra Wellness és Konferencia Hotel Miskolctapolca**** +superior

Barátságos kiszolgálás, hívogató lakóterek és igényes wellness világ lapul ennek az impozáns hegyvidéki szállodának a falai között – körülötte pedig fenséges panoráma fogad majd titeket. Pihenjetek a Bükk-vidékén a tágas, komfortos szobákban, napközben pedig csobbanjatok a medencék hullámai között vagy töltődjetek fel a pompás szauna szeánszokon!

Még több wellness hotel a szallas.hu oldalán! Megéri körülnézni! >>

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
78%
Imádom
Imádom
22%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%