HorvátországCsaládi kiruccanásNyári vakációTengerparti szállások

Hívogat a nyár, irány a tenger! – tervezz nyugodtan előfoglalási és lemondási díj nélkül

2 perces olvasási idő

Egyre többször jut Neked is az eszedbe a nyár? Hiányzik az igazi mediterrán életérzés, a langyos szellő és a napsütés a legszebb tengerpartokon? Akkor van egy jó hírünk, tudunk pár helyet ahol mindez megtalálható és csak egy határ választ el tőle!

Horvátország nem csak a közelsége miatt csábító célpont a magyaroknak, az ékszínkék tenger, a változatos partszakaszaszok és a hangulatos városkák között mindenki megtalálja a számára tökéletes úti célt. Persze nem árt, ha a nyaraláshoz megfelelő szállással is rendelkezünk. Ennek megtalálásában nyújtunk most némi segítséget. A maiUtazás csapatának köszönhetően, számos olyan ajánlatot hoztunk Neked az Adria napok keretében, melyekkel most 0 Ft előleggel, kockázatmentesen biztosíthatod be az idei tengerparti vakációt.

Hívogat a nyár, irány a tenger!
Horvátország

Tervezz nyugodtan előfoglalási és lemondási díj nélkül

Talán már nem olyan távoli az az idő, amikor végre újra útra kelhetünk. Az Adria napok keretében ingyenes lemondható szálláshelyek exkluzív ajánlatait gyűjtöttük össze Neked, ezzel is biztonságosabbá és egyszerűbbé téve a tervezést. Így, ha a tervezett utazás mégis meghiúsul, aggodalomra semmi ok, indulás előtt 31 nappal kötbérmentesen lemondható a vakáció. Tökéletes szálláshelyek és szuper ajánlatok a várva várt nyaraláshoz.

NAPFÉNYES NYARALÁS KRK-SZIGETEN

Hotel és Depandance Adriatic**/* Omišalj festői városában, a betonos-kavicsos strandtól csupán 50 méterre található Krk-szigeten. A Szálloda elhelyezkedésének és szolgáltatásainak köszönhetően tökéletes választás minden korosztály számára. A sziget gazdag látnivalói mellett, a Krk hídon át könnyen elérhetőek a Kvarner- öböl nevezetességei is. A szállodában étterem, ajándékbolt, kávézó, diszkó-bár, masszázs szalon, fodrász, valamint mosodai szolgáltatások biztosítják a kényelmet. Az aktív kikapcsolódás kedvelőinek minigolf, kosárlabda, tenisz, asztalitenisz és kerékpárkölcsönzési lehetőség garantálja a szórakozást.  Félpanziós ellátás, ingyenes parkolás és gyermekkedvezmények várnak itt.


További részletek és kockázatmentes foglalás >>

Hívogat a nyár, irány a tenger!
Hotel és Depandance Adriatic**/*

CSALÁDI LUXUS NYARALÁS HORVÁTORSZÁGBAN

Opatija közelében, zöld környezetben helyezkedik az Icici Hotel**** . A 2017-ben épült, 5 emeletes, 180 szobás épületből lélegzetelállító kilátás nyílik a Kvarner-öbölre. Széleskörű szolgáltatásainak köszönhetően felnőttek és gyermekek számára is nagyszerű kikapcsolódási lehetőséget biztosít a hotel. A napozóágyakkal és napernyőkkel felszerelt napozóterasz mellett, a felnőtteket pool bár várja, míg a kicsik számára gyermekmedence és egy pancsoló játszótér biztosítja a felhőtlen nyaralást. A nyár és a sport szerelmesinek jó hír, június és augusztus között napi szórakoztató programok és Fit&Active klub várja a vendégeket aqua aerobikkal, cross fit-tel, pilátesszel, illetve nordic walking-al.


További információk és kedvezményes foglalás >>

Hívogat a nyár, irány a tenger!
Icici Hotel****

MESESZÉP MAKARSKAI NYÁR HIHETETLEN ÁRON

Hotel Aurora*** szálloda Makarskától 10 km-re, Podgroa városában, a központtól mindössze 250 méterre található. A szálloda közvetlenül a homokos parton fekszik, saját kültéri és fedett belső medencével is rendelkezik. A kényelmes kikapcsolódást étterem, bár, tematikus vacsorák és élőzene színesítik meg. De a szállás közelében további éttermek, boltok, üzletek, kávézók és bárok is találhatók. Minden szoba légkondicionált és balkonnal rendelkezik.


További részletek és kockázatmentes foglalás >>

Hívogat a nyár, irány a tenger!
Hotel Aurora***

FELTÖLTŐDÉS A HORVÁT TENGERPARTON

Az Istra Hotel*** egy 2019-ben felújított közvetlen tengerparti szálloda, mely a település főutcájától csupán egy rövid sétatávra helyezkedik el. A hotel ideális választás mindazok számára, akik a nyugodt strandolás mellett, a pezsgő városi élethez is közel szeretnének lenni. Az elhelyezkedésének, a privát strandjának és fűtött tengervizes beltéri medencéjének köszönhetően rendkívül népszerű az utazók körében. A 168 szobás épületben a recepció mellett 3 lift, mosoda, kültéri medence napozóágyakkal és napernyőkkel, a la cart étterem és lobby bár is igénybe vehető térítés ellenében. 


Részletek és kedvezményes foglalás >>

Hívogat a nyár, irány a tenger!
Istra Hotel***

GONDTALAN NYARALÁS AZ ADRIÁN

Hotel Mediteran*** szálloda közvetlenül a tengerparton, Crikvenica központjától mindössze 1500 méterre található. A 140 szobás szálloda, kültéri és beltéri medencével, étteremmel, snack bárral, lobbyval, konferencia teremmel várja a nyaralókat.  2020-ban néhány szoba teljes felújításon esett át, melynek köszönhetően teljesen letisztult formában, új, kényelmes bútorokkal, hangulatos színekkel várja a pihenni vágyó utazókat.


Foglald le kedvezményesen >>

Hívogat a nyár, irány a tenger!
Hotel Mediteran***

VÁR A NYÁR A NAPFÉNYES RAB-SZIGETEN

A San Marino szállodakomplexumhoz tartozó Hotel Sahara/Rab*** és Hotel Veli Mel*** szállodák elhelyezkedésüknek köszönhetően kisgyermekes családok és úszni kevésbé tudók, valamint mozgásukban korlátozottak számára is ideális választás, mivel a 100 méterre lévő homokos strandja lapos, könnyen be lehet jutni a vízbe. A Veli Mel épület közelebb helyezkedik el a parthoz. Az épületek a domboldalon, zöldövezetben találhatók. Gyermekek számára minin klub gondoskodik a szórakozásról. Az épületekben lift nincs, a szobák csak lépcsőn közelíthetők meg. Ingyenes parkoló is rendelkezésre áll. Háziállatot felár ellenében fogad a szálloda. A szobák maximum három fő részére foglalhatók. 


Kockázatmentes vakáció foglalás >>

Hívogat a nyár, irány a tenger!
Hotel Sahara/Rab*** és Hotel Veli Mel***

NYÁR A HORVÁT TENGERPARTON

A Holiday Resort Ad Turres*** mediterrán növényzettel körbevéve, egy kis fenyőerdő közepén, egy domboldalon található, Crikvenica központjától kb. 2 km-re. A legközelebbi kavicsos, illetve betonozott strand kb. 300-500 méterre érhető el a szállodától. A szállás egy főépületből és 12 pavilonból áll, a pavilonokban pavilononként 27 db szoba várja vendégeit. A tenger felőli oldalon elhelyezkedő szobák erkélyesek. A feltöltődést napozó terasz, kültéri édesvizű medence (a nyugágyért és a napernyőért a medencénél és a strandon is fizetni kell), éjszakai club, gyermek és felnőtt animáció, asztalitenisz, teke, valamint a strandon csúszda és zuhanyzók teszik igazán élvezetessé. A közelben egy kalandpark is várja a látogatókat.


Kedvezményes kikapcsolódás részletek >>

Hívogat a nyár, irány a tenger!
Holiday Resort Ad Turres***

RETRÓ ÜDÜLÉS HORVÁTORSZÁGBAN

A Kačjak üdülőfaluban rejtőző, Pavilon Kačjak** 2 perces sétára helyezkedik el a vízparttól.  A praktikusan berendezett szobák saját fürdőszobával és erkéllyel várják a vendégeket. A nyár szerelmesei ugyan nem élvezhetik a tengeri panorámát itt, de a friss levegő és a fás környezet igazán magával ragadó. Ha egy kis mozgásra vágyunk a nyaralás során teniszpálya és minigolf áll rendelkezésre, illetve a kicsiknek játszótér is elérhető. A vendégház bár-étterme helyi fogásokkal várja a éhes nyaralókat.


További részletek és kedvezményes foglalás >>

Hívogat a nyár, irány a tenger!
Pavilon Kačjak** 

Ha még nincs meg a tökéletes szállás nézz szét szuper ajánlataink között és válogass kedvedre!

(Fotók: maiutazas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%