Kenese Bay Garden Resort & Conference – Gyermekbarát hotel, saját balatoni stranddal

1 perces olvasási idő

Saját balatoni strand, izgalmas szabadtéri sportprogramok, őrületes gasztrokalandok. A Kenese Bay Garden Resort & Conference a Balaton északkeleti csücskében fekszik, könnyen megközelíthető Budapestről, ráadásul olyan balatoni panorámával vár, ami garantáltan máskor is visszacsalogat a gyermekbarát hotelbe. Itt a pihenés és önfeledt kikapcsolódás olyan természetes, mint a friss levegő és a hangulatos vízparti élmények. 

Kenese Bay Garden Resort & Conference – Gyermekbarát hotel, saját balatoni stranddal
Kenese Bay Garden Resort & Conference

Milyen élményeket ígér a Kenese Bay Garden Resort & Conference?

Ha szigorúan a tényekre szorítkozunk a balatonkenesei hotellel kapcsolatban, akkor el kell mondanunk, hogy a hotel 89 légkondicionált, extrákkal felszerelt szobával és 2 VIP lakosztállyal vár. 

Mit ígér még? A gyermekbarát szolgáltatások mellett egy 255 m2-es wellness részleg, kondicionáló terem, ingyenes parkolás és wifi teszi színesebbé a szolgáltatásokat. 

Balatoni panoráma

Ám ha arra vagy kíváncsi, milyen élmények várnak a szállodában, tudnod kell, hogy itt közelebb kerülhetsz a családodhoz, boldog mosolyt látsz a gyerekeid arcán, felfrissülsz sportolás közben és messziről elkerülöd a stresszt, ami máskor a hétköznapjaid része. Kenese bájos település, a környék pedig telis-tele van látnivalókkal, kirándulóhelyekkel, és pörgős programokkal. 

Kenese Bay Garden Resort & Conference – Gyermekbarát hotel, saját balatoni stranddal
Hangulatos szobák

Saját balatoni strand, hangulatos park, aktív kikapcsolódás

Egy balatoni hotel, amelynek 3 hektáros parkja és saját balatoni strandja van, egyértelműen jó választás, ha a tökéletes balatoni szálláshelyet keresed. A saját strandon a fürdés mellett olvashatsz, napozhatsz és sportolhatsz is, a gyerekek számára pedig a játszótér, a hinta és a homokozó ígér önfeledt szórakozást. 

Talán mondanunk sem kell, hogy a parton üldögélve végre jut idő a hatalmas beszélgetésekre, kártyacsatákra, és a fotózásra is. A hotel területén a teniszpálya, a kisméretű műfüves focipálya, és a streetball pálya tesztelése mellett kerékpárbérlésre és vízi sporteszközök bérlésére is van lehetőség. 

Tipp! Ha a hotelben pihensz, feltétlenül próbáld ki a lengőtekét, a minigolfot, és a kerti sakkot is. 

Kenese Bay Garden Resort & Conference – Gyermekbarát hotel, saját balatoni stranddal

Alig várod, hogy felfedezd Balatonkenese környékét?

Balatonkenese gyönyörű város, amely a strandolás mellett számos más programot is tartogat. Ha szívesen kirándulnál, kerékpároznál, és a balatoni panorámáért is odavagy, ezeknek a programoknak mindenképpen fel kell kerülni a listádra. 

  • Túrázáshoz válaszd a Tátorján Tanösvényt, amely a Soós-hegyre vezet. A kihelyezett ismertető táblák nem csak a tájékozódást segítik, általuk megismerheted a tanösvény szigorúan védett természeti kincseit is. 
  • Szeretsz fotózni? A hegy tetején található Soós-hegyi kilátóból ellátni egészen a Tihanyi-félszigetig!  
  • Akár egy egyhetes, akár csak néhány napos kikapcsolódást tervezel, érdemes Balatonkenese környékén biciklizni egyet. A Gesztenyefa sor és az Árpád-forrás remek célpont.
  • Kedveled a legendákat? Akkor feltétlenül keresd fel a balatonkenesei löszfalat. A legenda szerint a tatár és a török támadások elől ide menekültek a helyi lakosok. A barlangok korábban lakottak voltak, ám ma már csak turistalátványosságok.
  • Balatonkenese alaposabb megismeréséhez remek célpont a tájház, a Hősök kertje, a Kisfaludy emlékmű, és Pilinszky János, Kossuth-díjas költőnk egykori nyaralója.
Kenese Bay Garden Resort & Conference – Gyermekbarát hotel, saját balatoni stranddal

Wellness szolgáltatások és kulináris élmények

A hotel különlegessége a Balatonra néző wellness-centrum, ahol beltéri gyermekpancsoló, beltéri medence, pezsgőfürdő, illetve kültéri, balatoni panorámás jakuzzi található. 

Ha szeretsz szaunázni, biztosan örömmel hallod, hogy a hotelben finn szauna (90 °C), aroma szauna (75-80 °C), aromakabin (30-40 °C), gőzkabin (40-60 °C) és infraszauna (50-60 °C) is segít a lazításban. A masszázsok közül választhatsz alapmasszázst, wellness masszázst, és speciális masszázst is.  

Szívesen elmerülnél a gaszroélményekben is? A hotel éttermében a magyar és nemzetközi konyha ízeit is élvezheted, ráadásul az étteremből közvetlen kilátás nyílik a Balatonra. Inkább a teraszon étkeznél? Megértjük! A 40 fős terasz mellett a Drink bar italkülönlegességeit is érdemes megkóstolni. 

Kenese Bay Garden Resort & Conference – Gyermekbarát hotel, saját balatoni stranddal
Beltéri gyermekpancsoló

Hogyan közelítsd meg a hotelt? 

A hotel autóval és tömegközlekedési eszközökkel is megközelíthető, méghozzá könnyedén. Mutatjuk az utat.

  • Autóval: A hotel autóval az M7-as autópályán át 1 óra alatt érhető el Budapesttől. Az útvonalon útdíjat kell fizetni.
  • Vonattal: A vonatok Budapest, Déli-pályaudvarról indulnak Csittényhegy megállóig, a menetidő nagyjából 1 óra 40 perc. Az állomástól 15-20 perces kényelmes sétára (1,4 km) van a hotel. 
  • Busszal: Budapest, Népligettől 1 óra 34 perc alatt érhetsz Balatonkenesére, ahol a Balatonkenese-Újtelep megállónál kell leszállni. Innen a hotel 10 perc gyalogosan.
Kisgyerekes családoknak is ideális

Kiknek ajánljuk a Kenese Bay Garden Resort & Conference hotelt? 

  • családoknak, kisebb gyerekekkel is
  • a balatoni panoráma szerelmeseinek
  • akik szívesen felfedeznék Balatonkenese környékét
  • akik saját, zárt balatoni strandon pihennének
  • akik nem csak a passzív, de az aktív kikapcsolódás iránt is érdeklődnek
  • akik örömmel megnéznék a híres balatoni naplementét a hotel teraszáról, vagy vízpartjáról

Örömmel pihennél a kenesei hotelben? Foglalj szállást még ma, és mondj igent a szabadtéri kikapcsolódásra, kulináris élményekre és saját balatoni strandra! >>

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%