Tengerparti szállásokCsaládi kiruccanásHorvátországNyári vakációToplisták

Nyaralás a horvát tengerpart legjobb családbarát hoteleiben

1 perces olvasási idő
Falkensteiner Family Hotel Diadora Zadar ****

Családbarát wellness pihenésre vágysz, lehetőleg a horvát tengerpart közelében? Nézd végig horvátországi ajánlatainkat, hiszen a következő hotelekben a család minden tagja megtalálja kedvenc kikapcsolódását. Nyaralásra fel!

Nyaralás a horvát tengerpart legjobb családbarát hoteleiben

Resort Amarin Rovinj ****

Gyermekmedence, gyermekfelügyelet, játékszoba és egyéb kényelmi szolgáltatások várják a családokat Rovinjban, a négy csillagos Resort Amarinban. A bababarát hotel 461 szobával rendelkezik, a tengerre és az óvárosra néző kilátás mind az erkélyekről, mind a teraszról élvezhető.

További információk és foglalás ⇒

Falkensteiner Family Hotel Diadora Zadar ****

Kültéri és beltéri medencék, szauna, csúszda és sok izgalmas nyári program várja a családokat a zadari Falkensteiner Family Hotelben, akár teljes ellátással is! A szálloda saját stranddal rendelkezik, a legkisebbek szórakozásáról gyermekmedence, gyermekfelügyelet és játékszoba gondoskodik.

Még több információ a hotelről 

Resort del Mar Medulin ****

Akár szobát foglalsz, akár apartmant, a Resort del Mar Medulinban garantált a családbarát pihenés! A tengerparti hotel egyik legkényelmesebb apartmanja 5 fő részére ideális, 45 m2-es alapterületén 2 hálószoba, konyha és erkély található. A gyerekek részére külön medence áll rendelkezésre, a hotelben gyermekfelügyelet is igényelhető.

A Resort del Mar Medulin**** ajánlatai 

Village Sol Garden Istra Umag ****

Szabadtéri medencékkel, gyermekmedencével, szaunákkal és spa kezelésekkel várja vendégeit a Village Sol Garden. A hotelben többféle családbarát szolgáltatás közül lehet választani, a vendégek ingyenes csúszdapark belépésre jogosultak.

További információk ⇒

Hotel Adriatic Biograd na Moru ***

Megfizethető árú, kényelmes és gyerekbarát hotelt keresel a horvátországi nyaraláshoz? A háromcsillagos Hotel Adriatic Biograd 100 szobával, wellness-szolgáltatásokkal, saját étteremmel és tengerparti kilátással várja a vendégeket.

Foglald le most a családi nyaralást! ⇒

+1 Valamar Pinia Hotel Porec

A bababarát poreci hotelben jacuzzi, szabadtéri medence, török fürdő, gyerekmedence és gyerekfelügyelet segíti a családok kikapcsolódását.

Foglald le most horvátországi nyaralásod >>

Horvátországi programok eső és rossz idő esetén >>


(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%