Wellness + HotelekBalcsiCsaládi kiruccanásCsobbanóhelyekRomantikus kikapcsolódás

Gyere velünk a Palace Hotel Hévízbe! – Négycsillagos wellness és gyógyulás a termálvíz erejével

2 perces olvasási idő

Hévíz és környéke emellett sok természeti szépséggel és kulturális élménnyel várja a felnőtteket és gyermekeket egyaránt. S ha megismerted minden kincsét, gyere velünk, hazaviszünk a négycsillagos Palace Hotel Hévízbe.

Palace Hotel Hévíz
A Palace Hotel Hévíz épülete

Hévíz nevét hallva mindannyiunk előtt a világhírű tófürdő képe jelenik meg, mely a világ legnagyobb biológiailag aktív, természetes termáltava. Az egyedülálló összetételű gyógyvíz generációk óta ad enyhülést többek között a mozgásszervi problémákkal küzdőknek. Nem véletlen hát, hogy 2020-ban Hévíz városát is beválasztották Európa 20 legjobb úti célja közé a termál fürdővárosok kategóriájában. E rangos díj értékét tovább növeli, hogy a nagyközönség szavazatai alapján ítélték oda.

Hévízi gyógytó
A világhírű hévízi tófürdő látképe

Lenyűgöző átrium, tágas szobák, makulátlan tisztaság

Képzeld el, hogy pároddal Hévízet választottátok egy pihentető nyári hétvége helyszínéül. Napotokat a termálfürdő gyógyító vizében ringatózva töltöttétek, testben és lélekben szinte megfiatalodtatok. E jóleső élménnyel feltöltődve fordultok be az utcasarkon, hiszen szállásotok alig 200 méterre található, autóba sem kell ülnötök, hogy elérjétek.

Palace Hotel Hévíz
Átrium

Az épületbe lépve újra elvarázsol az egyedülálló átrium, mely egyszerre klasszikus, elegáns és modern, s amikor beléptek a szobátokba – tágasabb, mint a hotelszobák általában -, úgy érzed, hazaérkeztél. Többféle remek szobatípusból választottátok ki a standard kétágyas szobát. Az elegáns, kényelmes berendezés, a makulátlan tisztaság, a jó ízlés és igényesség minden helyiségben tetten érhető, egyszerűen jó itt lenni. Kellemes meglepetés volt a kis konyhasarok is. Melegnek ígérkezik az este, így örömmel veszitek a légkondicionáló halk duruzsolását. Szobátok erkélyére kilépve elgyönyörködtök a látványban, hisz innen belátható Hévíz színes és nyüzsgő világa. 

Palace Hotel Hévíz
Standard kétágyas szoba

Pazar ételválaszték, speciális igények szerint is

A Palace Hotel étterme impozáns látványt nyújt, a svédasztalos vacsorakínálat bőséges és igazán ínycsiklandozó fogásokat vonultat fel. Jól fognak esni az ízletes, egészséges fogások a fürdőzéssel töltött nap után. Nem túloztak az internetes értékelések, az étel remek, a személyzet kifogástalanul kedves. Párod elé teszik a számára megrendelt diétás étkeket. Óriási öröm, hogy együtt vacsorázhattok itt, s ez annak köszönhető, hogy a szálló, előzetes egyeztetés után diétás étkezést is tud biztosítani glutén-, laktóz-, tejfehérje, tojás- és szójaallergiával élők számára, s e speciális ellátás nem is kerül többe. Ez volt az egyik fontos érv e szálloda mellett, s látva, hogy párod milyen jóízűen falatozik, el is határozod, elviszed a szálloda jó hírét ételallergiás barátaitok számára is.  

Palace Hotel Hévíz
Svédasztalos vacsorakínálat

Wellness és szépségápolási szolgáltatások a legmagasabb minőség jegyében

A jóleső éjszakai pihenés – az ágyatok nagyon kényelmes – és a gazdag, tartalmas reggeli után a testi-lelki ellazulással, felfrissüléssel kecsegtető wellness részleg felé veszitek az irányt. Alig várod, hogy a hétköznapi hajtás nyomait elvarázsolja rólad az élménymedence és a jacuzzi kellemesen meleg vize, a finn és bio aroma szauna. A masszázskínálatot nézve azt sem tudjátok, melyiket válasszátok a számos csábító típus közül, végül úgy döntötök, nem maradhat ki sem a stresszoldó, sem a lávaköves, de egyik kedvenced, a zöldtea masszázs sem. Előzetesen már bejelentkeztél a szállóvendégeket megszépítő szalonba is, mert új frizurára vágysz, s előző nap láttad, hogy a mosolygós fodrász hölgy milyen isteni fazont vágott egy korodbeli doktornőnek.

Tágas és kényelmes medencetér a wellness részlegben

Ismerd meg a gyógyászati részleget és a tradicionális hévízi gyógykúrát

A hévízi Palace Hotel híres gyógyászati részlegéről, melynek áldásos hatásairól nagymamád is ódákat zeng. Többször hallottad tőle, hogy a szállodában igénybe vehető a tradicionális hévízi gyógykúra, mely többek között iszappakolást, gyógymasszázst, elektro- és hidroterápiát kínál a vendégeknek, többféle csomagban. Bármelyiket is választja a hozzájuk forduló, igénybevételük csak szakorvosi vizsgálat után kezdődhet meg. Ezzel a felelősségteljes gondolkodással te is mélyen egyetértesz. Javulást remélhetnek itt, akik, mint a nagyi, valamilyen mozgásszervi megbetegedésben szenvednek, sérülések és mozgásszervi műtétek utókezelésén átesők, reumatikus problémával vagy épp krónikus nőgyógyászati betegségekkel küzdők. 

Palace Hotel Hévíz

Környezettudatosság és welcome falat házi kedvencednek

Mindezeken túl örömmel fedeztétek fel, hogy a szálloda szívesen lát felnőttet, gyermeket, sőt, még házi kedvenceiket is, akiket welcome falattal, etető-itató tállal fogadnak a bejáratnál. Ezt nagyon kedves gesztusnak tartod. Párod ki is jelenti, hogy ha végre megveszitek a rég vágyott spánielt, ide fogjátok elhozni először. Reggelinél láttátok, hogy a kisgyermekek mennyi önfeledt órát töltenek a Csemete Erdő játszóházban, mely felmenőik legnagyobb örömére kapcsolatban áll az étteremmel. A szülők és nagyszülők így a kávéjuk mellől is szemmel tarthatják őket. Bár még nincs saját gyermeked, ennek fontosságát át tudod érezni. A hotel a legmagasabb minőségű vendéglátáson túl elkötelezett a környezettudatosság mellett is. Saját szemeddel láttad, hogy egy elektromos autóval érkező úriember valóban talált töltőállomást a mélygarázsban.

Palace Hotel Hévíz
Csemete Erdő játszóház

Te is lehetsz törzsvendég!

A wellness élményektől megfiatalodva kedvetek támad, hogy belevessétek magatokat Hévíz belvárosának forgatagába, előtte azonban megérdeklőditek a recepción, milyen programokkal várja a szálloda vendégeit. Mivel zenerajongók vagytok, nagy örömmel halljátok, hogy főként hétvégenként élőzenés vacsora fogad, hallgathattok gitár koncerteket és más zenei fellépéseken is részt vehettek. Invitálnak máris a téli időszakra, hisz karácsony és szilveszter örömére különleges programokkal készülnek majd. A recepciós szót ejt rendkívül előnyös törzsvendég programjukról is, melyhez a legnagyobb örömmel csatlakoztok. Elégedetten és élményekkel gazdagodva indultok másnap haza, hisz azt kaptátok, amit ígértek nektek, sőt, még annál többet is. 

A Palace Hotel**** Hévíz egész évben vár és visszavár mindenkit, aki kimagasló wellness élményekre, hévízi gyógykúrára és testi-lelki megújulásra vágyik. Foglald le most a számodra tökéletes szobát és ints búcsút a stressznek! 

Hévízi üdülésed megtervezéséhez válassz programkínálatunkból, melyek közt családi és egyéni programokat egyaránt megtalálsz itt >>

Tovább a hévízi szálloda oldalára >>

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%