ÍzkalandKedvenc szállásokTavaszi zsongás

Reggelizz egész nap a Stílusos Vidéki Szállodák vendégeként!

1 perces olvasási idő

Május 1-én második alkalommal rendezi meg Reggeli Fesztiválját Polányban a Stílusos Vidéki Szállodák szervezete a Babérliget Kúria parkjában. Az egész országból érkező, népszerű 15 vidéki szálloda isteni fogásokkal, sőt, van, aki kutyamenüvel is várja a vendégeket.

Reggeli Fesztivál Stílusos Vidéki Szállodákban

Ha a tökéletes nap szerinted is egy ínycsiklandó reggelivel kezdődik, neked is ott a helyed a május 1-i Reggeli Fesztiválon, ahol a Stílusos Vidéki Szállodák mindegyike titkos házi receptek alapján készülő reggeli finomságaival csábítja magához a gasztronómia szerelmeseit.

Nehéz is lenne ellenállni a felkínált ínyencségeknek, melyek között húsimádók és vegetáriánusok, édesszájúak és a sós ízeket előnyben részesítők is bőven találnak maguknak valót. Részei lesznek a kínálatnak ropogós friss péksütemények, kecskesajtkrém, préselt csülök, ecetes lilahagyma, tormakrém, füstölt májas, mangalicaszalonna, szóládi kovászos kenyér, tökmagos tökéletes tojás, házilag marinált pisztráng

Reggeli Fesztivál Polányban a Stílusos Vidéki Szállodák szervezete a Babérliget Kúria parkjában

És ha ez nem lenne elég, még savanyított spárga, olajos hal házi kiflivel, szarvaskolbász, füstös padlizsánkrém, Eggs Benedict házi angol muffinban, vargányakrém, tökmagkrém, zakuszka, „Malpua” palacsinta, kakaós csiga, levendulás briós meggylekvárral, rugelach friss tavaszi gyümölcsök és habzó bor is kóstolható lesz.

Hogy minél többfélét megízlelhess, kóstolóadagok formájában, 1500-3500 Ft közötti összegért vásárolhatod meg a különleges ételeket a szállodák standjain. 

A Babérliget Kúriában a reggeli egész nap tart majd. Délelőtt 10 órától egészen 17 óráig egész napos programok és hamisítatlan piknik hangulat várnak. Kényelmes pihenőhelyeken, plédeken ejtőzhetsz, és frissítő italokat kóstolhatsz a medence parti pezsgő és fröccs bárban. 

Hogy a rendezvény tökéletes családi program lehet, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy még négylábú barátod is veled tarthat a Reggeli Fesztiválra. A helyszín ugyanis kutyabarát, a Kosbor Panzió jóvoltából pedig kutyamenü és saját készítésű kutyakeksz is része lesz a kínálatnak. 


A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött, melyet az alábbi linken tehetsz meg április 25-ig >>

A Reggeli Fesztiválon a következő 15 Stílusos Vidéki Szálloda várja az érdeklődőket:

valamint a következők: 

Alsópetényi vendégházak – Alsópetény 

Szökjetek meg a hétköznapok elől ebbe a csendes Nógrád megyei falucskába, ahol az Alsópetényi Vendégházak öt különálló épülettel várják a párokat, családokat. A remek ízléssel berendezett, hamisítatlan falusi hangulatot árasztó házakban cicát és kutyust is szívesen látnak.

Páskom Cottages – Lajoskomárom 

A Balaton délkeleti csücskénél várja 14 év feletti vendégeit a felnőttbarát Páskom Vendégház. A nagy társaságok számára is kiváló szálláshelyen wellness élmények – így például kerti fürdőtó, medence, finn szauna – is szolgálják a pihenéseteket.  

Hotel Botanica – Dánszentmiklós

Budapesttől alig egy óra alatt meg is érkezhetsz erre a nívós szálláshelyre, ahol a szobákban egyedi készítésű fabútorok és elegáns berendezés találhatóak, fürdőligetükben kültéri medence, 2 jakuzzi és többféle szauna segíti a kikapcsolódásotokat. A vendégek bőséges reggelit és degusztációs vacsorát fogyaszthatnak.  

Kistücsök Food & Room – Balatonszemes

A Kistücsök a közelmúltig főként kimagasló, többszörösen díjazott konyhaművészetéről volt híres, azonban ma már meg is pihenhetünk náluk egy ízletes vacsora vagy borkóstoló után. Nívós szállórészlegükön párosan vagy családdal is kényelmes lakrészeket találtok.  

Kosbor Panzió – Magyarszombatfa

Az Őrség egyik leghangulatosabb szálláshelye az erdővel határolt Kosbor Panzió, melynek több hektáros parkjában és antik bútorokkal berendezett, televíziótól mentes szobáiban épp azt találod, amiért ide érkezel: a nagybetűs nyugalmat. Ha szeretsz túrázni, szintén kitűnő választás ez a hely, mivel számos túraútvonal található erre.

Reméljük, te is kedvet kaptál ahhoz, hogy a május 1-i munkaszüneti napot a Stílusos Vidéki Szállodák Reggeli Fesztiválján töltsd. Foglalj hozzá szállást oldalainkon, csak pár kattintás >>

(Képek: Szallas.hu, shutterstock.com)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%
87 bejegyzés

A szerzőről
Két éve vagyok tagja a Szallas.hu blogíró csapatának. Ez idő alatt Olvasóinkat elkalauzolhattam már Magyarország és Horvátország bámulatosan szép tájaira, pompás éttermeibe és illatos cukrászdáiba. Szabadidőmet legszívesebben a családom körében töltöm, szeretünk túrázni, új tájakat felfedezni. Szívem csücske az ezerarcú Balaton, melyet második otthonomnak nevezhetek.
Bejegyzések
    Ajánlott bejegyzések
    Toplisták

    15 különleges szállás a bakancslistádra

    4 perces olvasási idő
    Hű! - A Szallas.hu új hűségprogramja

    Így szerezz 10% kedvezményt az éttermi fogyasztásodból!  

    2 perces olvasási idő
    Hű! - A Szallas.hu új hűségprogramja

    10 különleges faház Szallas.hű! kedvezménnyel

    2 perces olvasási idő