Vízparti szállásokBalcsiCsaládi kiruccanásNyári vakációRomantikus kikapcsolódásWellness + Hotelek

Siófoki nyaralás közvetlenül a vízparton, a Hotel Móló***-ban

1 perces olvasási idő

Siófoki nyaralás közvetlenül a vízparton, saját partszakasszal és kilátással a Balatonra? Bármennyire is elérhetetlennek is tűnik, a Hotel Móló***-ban lehetséges! A siófoki szállodában minden feltétel adott, hogy élményekben gazdag és felejthetetlen nyarunk legyen.

 Hotel Móló***

A háromcsillagos szálloda Siófok szívében, közvetlenül a vízparton, csodálatos természeti környezetben helyezkedik el.

Hotel Móló Siófok***

A 37 darab kétágyas, zuhanyzós, plusz egy főre pótágyazható szobáinak mindegyike erkéllyel rendelkezik, az erkélyek vagy a parkolóra néznek, vagy a Balatonra nyújtanak mesés kilátást. A szobák továbbá televízióval, ingyenes WiFi szolgáltatással és hűtőszekrénnyel felszereltek.

Hotel Móló Siófok***

A hotel 100-130 fő befogadására alkalmas étterme és a hozzá kapcsolódó terasz csodálatos balatoni panorámát nyújt. 70 fős konferenciaterme pedig kiválóan alkalmas rendezvények (pl. állófogadások, konferenciák, sajtótájékoztatók, üzleti tárgyalások, kiállítások, esküvők) megtartására.

Strand és wellness

A Hotel Móló*** saját stranddal rendelkezik, a gyermekeknek a hirtelen mélyülő víz miatt a parton gyermekmedence biztosított. A Hotel Móló***-ban megszálló vendégeknek rossz idő esetén sem kell kétségbe esni, hiszen igénybe vehetik a szomszédos Hotel Yacht wellness részlegét, amely nem csak szuper medencékkel és szaunákkal, hanem gyönyörű balatoni panorámával is rendelkezik.

Hotel Yacht Siófok

De ha szívesen kipróbálnátok más partszakaszokat is, a Balaton egyik legnépszerűbb strandja, a siófoki Nagystrand alig pár perces sétára található innen. A 8 hektárnyi területen fekvő strandon játszótér, homokos strandfoci-pálya, Óriáskerék és Plázs is található.

TIPP: Ha Siófokon nyaraltok, feltétlenül nézzétek meg a Szabadságtéren álló 45 méter magas Víztornyot, amelyből csodálatos panoráma tárul a környékre és a Balatonra.

További látnivalók és programok Siófokon >>

Pezsgő élet éjjel-nappal

Siófokon soha nem lehet unatkozni! A város egész nyáron 100%-on pörög, városszerte koncertek, zenés programok és beach-hangulat várja a vendégeket. Nincs ez másképp a Hotel Móló***-ban sem, ahol a jó hangulatról júliusban és augusztusban is tematikus, zenés estek gondoskodnak:

  • Július 14.: Jazz zongora est
  • Július 28.: Konga show
  • Augusztus 11.: Gitárest
  • Augusztus 20.: Dj és buli

És hogyan vélekednek a hotel szolgáltatásairól a korábbi vendégek?

Válogatás a szallas.hu oldalán olvasható vendégértékelésekből:

„Kellemes, nyugodt kikapcsolódást nyújt; kedves és udvarias személyzettel. Az étterem és a szoba az elvárásainknak teljes mértékben megfelelt, kellemes 4 napot töltöttünk el itt. A Balaton közelsége pedig csak hab a tortán! Szerintem még visszatérünk!

„Nagyon szép a kilátás, tiszták a szobák, türelmes és kedves személyzet, finom reggeli, jó élmény volt.

„Nagyon tetszett a kilátás a kikötőre néző szobából a 3.emeleten. A szoba ragyogóan tiszta volt és a panoráma lift is szuper.

CSOMAGAJÁNLATOK

Foglald le most a nyári vakációdat a Hotel Mólóban! Min. 2 éjszaka foglalása esetén válaszd a Móló vakáció csomagot! Részletek >>

7 éjszakától a Móló vakáció 6=7 éj lesz a kedvenced. Részletek >>

A csomagok 2018.07.01-08.26. között érvényesek, min. 2 éj foglalástól.

Találkozzunk Siófokon!


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%