ToplistákNyári vakációRomantikus búvóhelyek

TOP 16 csábító apartman és villa – balatoni, erdei vagy városi nyaraláshoz!

3 perces olvasási idő

Az utóbbi években egyre több utazót csábítanak el az apartmanok és a különleges villák, ha nyaralásról van szó. Idén pedig még többen terveznek vakációt ilyen típusú szálláshelyen. Ezért szerencse, hogy egyre több modern, felújított, minden igényt kielégítő apartman jellegű szállás közül választhatunk. Azonban tudjuk, hogy így is vannak helyek, ahol már szinte az egész nyarat lefoglalták, ezért úgy tűnhet, nem maradtak már apartmanok a nyárra. Jó hír viszont, hogy ez egyáltalán nem igaz! Rengeteg olyan színvonalas apartman és villa vár még Rád, ahol gond nélkül tudsz foglalni a  nyárra. Össze is gyűjtöttük a TOP 16-ot, amit kategóriákra bontva mutatunk be Neked, hogy a legegyszerűbben és leggyorsabban tudd kiválasztani, hova utazol idén nyáron!

TOP 16 csábító apartman és villa – balatoni, erdei vagy városi nyaraláshoz!

Balaton-parti apartmanok és villák

Galerius Vízpart Apartmanház Siófok

Az új építésű, vízparti apartmanház ideális választás lehet családoknak. A tágas apartmanok kényelmes elhelyezést biztosítanak akár 4 személy számára is. Siófok központjában, mégis nyugodt környezetben nyaralhatsz, ha ezt a szálláshelyet választod. A víztől csak egy szép, parkosított kert választ el, de rossz idő esetén sem kell aggódnod. Júniusban időjárás garanciával nyaralhatsz itt, ami annyit jelent, hogy rossz idő esetén a szomszédos Galerius élményfürdőben csobbanhatsz teljesen díjtalanul!

Csábító nyári programok Siófokon >>

Georg Villa Balatonfüred

A vízparttól és a Tagore sétánytól mindössze egy pár perces sétára, Balatonfüred kertvárosi részén vár idén nyáron a Georg Villa! A patyolattiszta minősítéssel rendelkező szálláshelyet a 2020-as évben felújították, a szobákba légkondicionálókat szereltek fel. 2-3 fős társaságok, vagy akár 4 fős családok is kényelmes szobát foglalhatnak, ahol találnak balkont, teakonyhát és saját fürdőszobát is. A 467 vendégértékelés alapján kapott 9.7-es osztályzat magáért beszél: ha a biztos minőséget keresed, válaszd a Georg Villát!

Csábító nyári programok Balatonfüreden >>

Sunset Resort Apartmanház Fonyód

Ha imádod az okos eszközöket és már a sarki bolt helyett is az online bevásárlást választod, akkor a Sunset Resort Apartmanház a neked való! A Balaton egyik legizgalmasabb városában, Fonyódon született meg az ország első félautomatizált szállása. A közvetlen vízparti épület egy applikáció segítségével szinte teljesen személyzet nélkül működik! Mondanunk sem kell, mekkora előnyt jelent manapság például az érintésmentes be- és kicsekkolás. Az apartmanház minden igényt kielégítő (nagyrészt légkondicionált) szobákkal, kültéri medencével, valamint bográcsozási és grillezési lehetőséggel várja azokat a párokat, családokat, akik kipróbálnák a balatoni nyaralások egyik legmodernebb formáját!

Csábító nyári programok Fonyódon >>

Aqua Blue Apartmanok Siófok

Siófok legszebb részén, közvetlenül az Aranyparton várnak az Aqua Blue Apartmanok! Az apartmanok az Aranyhíd Apartmanházban találhatóak, mely hatalmas saját kerttel, bográcsozási és grillezési lehetőséggel igyekszik kielégíteni minden vendég igényét. A kertből egy kiskapun keresztül közelíthető meg a varázslatos Aranypart, ahol minden korosztály garantáltan élményekre lel! Többfajta felszereltségű apartman közül választhatsz. Ami mindegyikben visszaköszön, az a stílusos berendezés, a balatoni panorámás terasz és a patyolattiszta rend. Ha egy modern, tiszta szállásról álmodozol az Aranyparton, akkor nem kell tovább keresned, irány az Aqua Blue Apartmanok!

Viktória Inn Tihany

A parttól ugyan egy kicsit távolabb helyezkedik el, de mégis megérdemelt helye van listánkon a Viktoria Inn Tihanynak! Az apartmanok Tihany csendes, azonban közkedvelt részén, a Tihanyi Apátság és a Belső-tó között helyezkedik el. 9 különböző elrendezésű, mégis minden igényt kielégítő vintage lakosztály vár családokat, párokat, vagy bárki mást, aki minőségi kikapcsolódásra vágyik. Ahogy a 282 értékelést adó vendégek egyike tökéletesen megfogalmazta már helyettünk: „Gyönyörű és egyedi kialakításokkal tarkított mind a szoba, mind az étkező rész. A földszinti teraszról meseszép látvány nyílik a Belső-tóra….” Egy igazán hangulatos balatoni nyaraláshoz, a Viktória Inn-t ajánljuk!

Csábító nyári programok Tihanyban >>

Apartmanok és villák fürdővárosokból – menő fürdők közelében 

Villa Toscana Hajdúszoboszló

Igazi toszkán különlegesség Hajdúszoboszlóról! A hajdúszoboszlói gyökerekkel rendelkező, de néhány éve Olaszországban élő tulajdonosok a toszkán életérzést próbálják becsempészni az ország egyik legnépszerűbb fürdővárosába. Mindennapi stressz helyett harmónia, az emberi kapcsolatok elmélyülése és a nyugodt, könnyed élet meghonosítása a célja a villának. Az 5 modern, klimatizált lakrész 5 illatesszencia titkait rejti. Kérésre reggelit is biztosítanak, melyet reggel egy kosárban adnak át, így biztosítva, hogy bensőséges hangulatban, a számodra legmegfelelőbb pillanatban fogyaszthasd el. Válaszd a Villa Toscana-t, ha nyugodt környezetben, de a termálfürdőtől és a központtól nem messze, élnéd át a dolce vita életérzés varázslatos hangulatát!

Csábító nyári programok Hajdúszoboszlón >>

5. Évszak Apartmanház Hévíz

A világon egyedülálló Hévízi gyógytótól mindössze pár száz méterre fekvő apartmanház igazán jó választás, ha az idei nyáron Hévíz felé vennéd az irányt. Az apartmanház csodálatos, nyugodt környezetben fekszik, az ízlésesen berendezett balkonos, vagy teraszos apartmanszobái pedig minden igényt kielégítenek. Ráadásul az ár reggelit is tartalmaz, így a napot kényelmesen, az étteremben vagy a teraszon felszolgált egészséges falatokkal kezdheted. Ha hétvégére foglalsz, akkor pedig egy jógaórán is részt vehetsz, melyet a borvidék panorámája tesz teljessé, az apartmanház hátsó kertjéből!

Csábító nyári programok Hévízen >>

Zafír Apartman Sárvár

Fürdőrajongó családoknak kitűnő választás lehet a sárvári Zafír Apartman. A színvonalas, családbarát szálláshely a Gyógy- és wellnessfürdőtől mindössze 200 méterre, Sárvár belvárosának közelében található. Az apartmanok teljesen felszereltek, klimatizáltak, modern bútorzattal berendezettek. Választható 2 és 3 légterű apartman is, így akár nagyobb családdal, baráti társasággal is érkezhetsz, mindenki kényelmes otthonra fog lelni.

Csábító nyári programok Sárváron >>

4 Ász Deluxe Apartman Gyula

A Gyulai Várfürdő bejárata mellett, a városközponttól egy karnyújtásnyira elhelyezkedő apartmanházban biztos nem fogsz csalódni! Az egyedi kialakítású, deluxe apartmanok klimatizáltak, teljesen felszereltek, ráadásul korlátlan tea- és kávéfogyasztást biztosítanak. Családoknak is ideális választás lehet, mivel kérésre díjtalanul biztosítják a gyerekfelszereléseket. Igazi kedvenc, a kis wellness részleg, ahol többek között jacuzziban és infraszaunában is relaxálhatsz!

Csábító nyári programok Gyulán >>

Salt Hill Apartmanok Egerszalók

A gyönyörű fenyvesek által körülölelt egerszalóki termálvölgyben kialakított apartmanok az egerszalóki gyógyforrás és az európai szinten egyedülálló só-domb közvetlen közelében várja kikapcsolódni vágyó vendégeit. A 2016-ban átadott modern apartmanok légkondicionáltak, teljesen felszerelt konyhával, fürdőszobával rendelkeznek, valamint nagyrészük csodás panorámát biztosító terasszal is büszkélkedhet. Fürdő kedvelőknek ideális választás, hiszen 5 színvonalas fürdőt is megtalálsz pár km-en belül az apartmanházhoz!

Csábító nyári programok Egerszalókon >>

Apartmanok és villák erdei és hegyvidéki környezetben

Napkert Apartman Noszvaj

Harapnivalóan friss levegő, madárcsicsergés, tücsökciripelés és a természet illatai… Ez és még sok természetközeli élmény vár rád a noszvaji Napkert Apartmanban! A síkfőkúti tótól és az erdei túraútvonalaktól öt perc sétára található szálláshelyen 3 apartman került kialakításra, melyek mind teljesen felszereltek és igényesen berendezettek. Családok, kisebb társaságok és párok számára is idilli otthont nyújt a bájos szálláshely, melynek nyugodt, zöld kertjében fedett terasz, nyársaló és szép panoráma is vár. 

Csábító nyári programok Noszvajon >>

Ribizli Vintage Vendégház Parád

Ízlésesség, kifinomultság és hangulat – ezek jellemzik a Ribizli Vintage Vendégházat, ahol az igényes szálláshelyek kedvelői biztosan szerelembe esnek. Parád régóta egyet jelent az  egyedülálló természeti látnivalókkal és gyógyító forrásokkal, így mindenképp tudjuk ajánlani ezt az apartmant a természet kedvelőinek. A ház elbújik a falusi épületek sorában, hosszú keskeny kertjével pedig egészen a mátrai dombokig ér. Gyönyörű hegyvidéki hangulat jellemzi a környéket, számos kirándulóhely nyújt kellemes erdei hangulatot, a házról pedig a képek magukért beszélnek. Kár lenne kihagyni ezt az élményt!

Csábító nyári programok Parád környékén >>

Chateau Vincze Villa Sátoraljaújhely

Igazi különlegesség Sátoraljaújhelyről! A többszáz éves, felújított villa pazar környezetben, meseszép panorámával várja feltöltődni vágyó vendégeit. A villa autentikus, mégis modern szobái légkondicionáltak, ráadásul mindegyikhez tartozik privát használatú, kültéri jacuzzi! Nem is meglepő, hogy a szálláshely adatlapján jobbnál jobb vendégvéleményeket olvashatunk, melyek jól összefoglalják, mit is várhatunk ettől az egyedi szállástól: “A hagyomány és a modernség magas szintű találkozása a vendéglátásban… csak ajánlani tudom mindenkinek, aki arra jár és szállást keres.”

Csábító nyári programok Sátoraljaújhelyen >>

Apartmanok és villák pezsgő városokból – kifejezetten városnézéshez

One Luxury Suites Apartman Eger

Eger belvárosának peremén, a strandtól és vártól is mindössze egy karnyújtásnyira, mégis egy kisforgalmú, csendes utcában vár a One Luxury Suites Apartman. Tökéletes bázis egy pezsgő, városnézős nyaraláshoz, hiszen Eger minden látnivalója könnyen megközelíthető, így nem kell autóvezetéssel, parkolással bajlódnod. Sőt, mivel minden sétatávolságon belül található, így gondtalanul élvezheted a kiváló egri borokat is! A szálláshely minden apartmanja modern, prémium felszereltségű, klimatizált, nagy terasszal vagy erkéllyel rendelkezik. Ráadásul 4 fő számára is kényelmes otthont biztosít, így külön ajánljuk családoknak is!

Csábító nyári programok Egerben >>

Loli Apartman Miskolc

A Miskolc belvárosától mindössze pár száz méterre található apartmanház remek kiindulási pont a város nevezetességeinek felfedezésére! Minden fontos látnivaló egy könnyed sétával, vagy tömegközlekedéssel megközelíthető, hogy a parkolással ne legyen gondod. Az apartmanok ráadásul modernek, teljesen felszereltek, igényesen berendezettek. Mindegyikhez tartozik terasz, ami a belső udvarra néz, így tökéletes helyszínt ad az esti pihenésnek, vagy a reggeli feltöltődésnek.

Csábító nyári programok Miskolcon >>

Piacsek Apartmanház Pécs

Pécs belvárosában vár a Piacsek Apartmanház, amit az igazi szállásínyencek figyelmébe ajánlunk! A műemlék jellegű épületben 8 egymástól független, minden igényt kielégítő, új építésű és berendezésű apartman található, melyek a modern korba ültették a 19. századi polgári élet eleganciáját. A mai embereknek már szokatlan a grandiózus lépcsőház, vagy a majd 3,5 m-es belmagasság, melyek itt időutazásra invitálják a lelket. Ráadásul a város nevezetességei egy könnyű sétával elérhetőek, de mindenképp ajánljuk, ha Pécsen jártok, szánjatok időt a céltalan esti andalgásra is. Egy ilyen apartmanba hazatérni utána, garantáltan lélekemelő érzés lesz!

Csábító nyári programok Pécsen >>

Reméljük sikerült hozzájárulni egy felejthetetlen nyaralás élményéhez ezzel a listával. De ha további kiemelt ajánlatokra vágysz ebben a kategóriában, akkor kattints ide, mert rengeteg szálláshely közül válogathatsz még! >>

Ha kipróbálnál valami újat is, akkor ezeket az erdei szálláshelyeket mindenképpen látnod:

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
85%
Imádom
Imádom
15%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%