ToplistákCsaládi kiruccanásKülföldi kalandokWellness + Hotelek

TOP 7 családbarát szállás Ausztriában

2 perces olvasási idő

Festői környezetre, békére és nyugalomra vágytok, ahol a szülők és a gyerekek is jól érezhetik magukat? Az sem hátrány, ha nem kell messzire menni érte? Akkor a szomszédos Ausztriában található családbarát szálláshelyeket imádni fogjátok!

TOP 7 családbarát szállás Ausztriában

TOP 7 családbarát szállás Ausztriában

1. AIGO Familien- & Sportresort Aigen im Mühlkreis****

Felső Ausztria egyik legcsodálatosabb részén található az AIGO Familien- & Sportresort Aigen im Mühlkreis****, mely az egész család számára fantasztikus kikapcsolódási lehetőségeket rejt. A 2500 négyzetméteres wellness részlegben a szülők és a gyerkőcök is megtalálják azokat az élményelemeket, melyeket a leginkább kedvelni fognak: fényterápiás családi medence, valamint gyermek-, baba- és egész évben üzemelő fűtött medence is szolgálja a felhőtlen kikapcsolódást – utóbbi ráadásul a környező völgyre nyújt páratlan kilátást.  

A szálloda korosztályonként is több programmal és szolgáltatással készül az ide érkező lurkóknak. Gyermekfelügyelettel, 3000 négyzetméteres belső játszóházzal, mászófallal, kitűnő felszereltségű tornateremmel, két játszószobával (kreatív és aktív), valamint biztonságos szabadtéri játszótérrel (hintákkal, csúszdákkal, homokozóval) várják a gyerkőcöket. 

Ráadásul a környéken szinte az összes aktív szabadidős tevékenységnek is hódolhattok, melyek évszakonként váltakoznak. Jó időben túrázzatok, íjászkodjatok, kerékpározzatok bátran, télen pedig kóstoljatok bele a téli sportok örömeibe!

A szállás linkjét itt találjátok >>

2. Hotel Kaiser in Tirol – All Inclusive Scheffau am Wilden Kaiser****

Ha a gyerkőcök tudnának szállást foglalni, akkor szinte biztosan a Hotel Kaiser in Tirol – All Inclusive Scheffau am Wilden Kaisert**** választanák. Az osztrák szálloda hitvallása ugyanis az, hogy a gyerekek is megérdemlik a Spa kényeztetését, így érkezéskor fürdőköntöst kapnak és kipróbálhatják a számukra is használható gőzfürdőt vagy a varázslatos masszázsokat. 

Természetesen a kültéri és beltéri medencéket nem csupán a legkisebbek, hanem a szülők is kedvelni fogják. Közben pedig a gyerekklubban szakképzett gyermekgondozók várják szeretettel az apróságokat, akik izgalmas játékokat próbálhatnak ki – esténként még mozizásra is van lehetőség! A kültéri játszótéren vagy a futballpályán pedig a friss levegőn, csodálatos környezetben élvezhetik ki a mozgás örömeit a gyerkőcök. 

A szálloda vezetése a gasztronómiai élményekből sem akarta kihagyni a kicsiket. A különleges gyermekbüfében még a legválogatósabbak is megtalálják maguknak a kedvükre való finomságokat.

A szállás linkjét itt találjátok >>

3. Hotel Felsenhof Flachau****

Salzburg egyik legkitűnőbb családbarát szállását az Alpok ölelésében, Flachauban kell keresni. A Hotel Felsenhof Flachau**** télen főként a síelés szerelmeseit, a többi évszakban pedig a természetben kikapcsolódást keresőket csábítja magához.

 A kényelmes és tágas szobák és apartmanok az otthon melegét idézik. A wellness részlegben pedig sem a felnőttek, sem a gyerekek nem fognak unatkozni. Van itt 200 négyzetméteres gyermekmedence, családi szauna, relaxációs szoba és esőzuhany is. 

TOP 7 családbarát szállás Ausztriában
Hotel Felsenhof Flachau****

A 200 négyzetméteres játszóházat, a babatársalgót, a kerti kreatív szobát és a gyerek síkörhintát is azért alakították ki, hogy még több élményben lehessen részük az apróságoknak. 1 éves kortól pedig gyermekfelügyeletet is tudnak biztosítani a hotelben, így a szülőknek is lesz lehetősége pár lopott órát nyerni és feltöltődni a wellness-részlegben.

A szálloda étterme a helyi és a nemzetközi konyha remekeit vonultatja fel, napi három változatos gyermekmenüvel kiegészülve, hogy az apróságok is könnyedén tudjanak választani. A bababárban ingyenes bébiételekkel, üvegmelegítési lehetőséggel, sterilizálóval, vízforralóval, mikróval várnak azért, hogy a legkisebbekkel is megkönnyítsék a nyaralást.

A szállás linkjét itt találod >>

4. Familotel Kaiserhof Berwang ****

Tirolban, gyönyörű természeti környezetben helyezkedik el a Familotel Kaiserhof Berwang **** hotel, mely igazi feltöltődést kínál mindazoknak, akik szívesen vennék be magukat egy alpesi paradicsomba. 

A szálláshely 700 négyzetméteres wellness részlegében örömmel várják a legkisebbeket is, akik boldogan tapicskolhatnak a baba- és gyermekmedencékben, melynek közvetlen szomszédságában helyezkedik el a mélyebb, tágas és fedett élménymedence. A meleg, nyári hónapokban a kültéri fürdési lehetőség is biztosítva van – pazar kilátással a környező hegyekre. 

A családi játszószobát és  gyerkőcöknek kínált sokszínű programlehetőségeket a szálloda egyik kabalafigurája, Bärtram segít felfedezni a gyerekeknek. Vegyétek birtokba a trambulint, a hegymászó falat és a léghokit is! A babáknak külön büfével és éjjel-nappal nyitva tartó konyhával is készülnek. 

A szállás linkjét itt találod >>

5. Galtenberg Family & Wellness Resort Alpbach****

A szomszédos Ausztria egyik legkedveltebb régiójában, Tirolban található a Galtenberg Family & Wellness Resort Alpbach****, mely a csecsemőktől a tinédzserkorú gyerekekig mindenkinek szuper élményeket kínál. 

TOP 7 családbarát szállás Ausztriában
Galtenberg Family & Wellness Resort Alpbach****

A szálloda területén pónilovaglásra, gokartra és különleges kerékpározásra is van lehetőség. Az animátorok segítségével hetente változatos gyermekprogramokkal is készül a szálláshely: így amíg a nagyobbak a wellness részlegben töltődnek, addig a fiatalabb generáció túrára indulhat vagy belevetheti magát a gyerkőcdiszkó táncos világába. 

Ha pedig a szárazföldi kalandok már unalmasak, akkor a háromszintes wellness birodalom kültéri és beltéri medencéiben az egész család hódolhat a pancsolás örömeinek. Teszteljétek le a gumiabroncs csúszdát is!

A szállás linkjét itt találod >>

6. Kinderhotel Laderhof Ladis****

A tiroli Kinderhotel Laderhof Ladis**** már a nevében sem rejti véka alá, hogy kiknek épült a szálloda: itt bizony minden gyerek elégedett lesz. A hotel tágas családi szobáit úgy alakították ki, hogy megőrizzék az otthon kényelmét és minden generáció jól érezhesse magát az ott tartózkodásuk alatt – ha valami igazán különlegesre vágytok, akkor érdemes kipróbálni a lovagi lakosztályt!

TOP 7 családbarát szállás Ausztriában
Kinderhotel Laderhof Ladis****

A gyermekhotelben a legkisebbekre szakképzett dajkák vigyáznak. A 2-6 éves kor közötti lurkók pedig imádni fogják a 4000 négyzetméteres játékvilágot, valamint a 400 négyzetméteres fedett játszóteret, melyeken túl akár színházi-, sport- és művészeti programokat is felfedezhetnek. A számtalan élmény mellett a fiúk megvívhatnak a sárkányokkal, a kislányok pedig igazi hercegnőkké változhatnak! 7 éves kortól a kötélpálya, a flipperezés, a kaland- és pónitúrák nyújtanak majd felejthetetlen pillanatokat. 

Érdemes még mókázni a wellnessben, megnézni a lovagi játékokat és megkóstolni a szálloda konyhájának remekeit is.

A szállás linkjét itt találod >>

7. Family & Sporthotel Kärntnerhof Bad Kleinkirchheim****

A Karintia központjában fekvő Family & Sporthotel Kärntnerhof Bad Kleinkirchheim**** stílusos és családbarát szolgáltatásai mindenkit levesznek a lábukról. 

TOP 7 családbarát szállás Ausztriában
Family & Sporthotel Kärntnerhof Bad Kleinkirchheim****

A 300 négyzetméteres beltéri játszóházban igazi kalandokban lehet része minden korosztálynak: vár a boszorkánykonyha, a vacsora a kalózhajóban és a sivatagi homokpálya! A szabadtéri szórakozást pedig a szálloda körül épített 5000 négyzetméteres tér garantálja, ahol minigolfozni, csúszdázni és hintázni is lehet. 

A festői környék számtalan kiránduló útvonallal és piknikezési lehetőséggel is csábít benneteket, ne álljatok ellen, vessétek bele magatokat a kalandokba!

A szállás linkjét itt találod >>

Még több családbarát szálláshely Ausztriában >>

(fotó: szallas.hu, shutterstock)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%