Horvátország

Valamar Tamaris Resort 4* üdülőközpont – Családbarát oázis az Isztrián

1 perces olvasási idő

Van az a típusú nyaralás, mikor a maximális kikapcsolódás és pihenés a cél: ne kelljen főzni, sokat gyalogolni a tengerparthoz, vagy azon gondolkodni, mivel lehetne lekötni a gyerkőcök fölös energiáit. Ha ti is ilyen nyaralásra vágytok, és egy családbarát horvátországi szálláshelyet kerestek, szuper strandokkal és rengeteg kényelmi szolgáltatással, akkor irány a Valamar Tamaris Resort!

A Valamar Tamaris Resort 4* megközelítése

Horvátország egyik legszebb és legnépszerűbb részét, az Isztriai-félszigetet talán nem kell bemutatni; itt található a Valamar Tamaris Resort csupán 13 km-re Poreč hangulatos városától

Valamar Tamaris Resort 4* üdülőközpont – Családbarát oázis az Isztrián
Valamar Tamaris Resort Poreč

Mivel a szálláshely közvetlenül a tengerparton fekszik, egy hatalmas zöld parkban, így a csodálatos panoráma éppúgy adott, mint a karnyújtásnyira fekvő strandok. Magyarországtól sincs túl messze: Budapestről körülbelül 6 és fél óra alatt elérhető autóval. Az autót a szállás saját parkolójában lehet hagyni.

TOP 5 dolog, amivel a Valamar Tamaris Resort kiemelkedik a többi horvátországi szálláshely közül

1, A kiváló strandjaival

Az üdülőközpont előtt négy, kristálytiszta vizű strand is megtalálható, a kavicsos partszakasztól kezdve a homokosig. Az egyik ezek közül (Valeta Beach névvel) kifejezetten sport- és gyerekbarát, felfújható vízi játszótérrel. A szálláshely emellett két saját medencével rendelkezik, vízicsúszdával, napágyakkal. Sőt, a benti wellness részlegen is relaxálhatnak a vendégek.

2, A különféle szállástípusaival

Üdülőközpont lévén többféle szállással is találkozhattok itt: a Tamaris Hotel egy- vagy többágyas szobái mellett tágas családi lakosztályokat is kínál. Egy részük csodás tengeri kilátással ajándékoz meg, másik részük a takaros, zöld parkra néz. Csendesebb apartmanra vágytok a kert közepén, vagy szuper felszereltségű villára közvetlenül a víz mellett? Válogathattok!

3, A gyerekprogramokkal

Ha gyerekekkel érkeztek, ez az isztriai szállás tökéletes célpont. Játszópark, beltéri színház, animátorok által vezetett zenés-játékos gyerekprogramok és adrenalinpálya is biztosítja a lurkók szórakozását. Igény esetén gyerekfelügyeletet nyújtanak, hogy a felnőttek pár órát külön is lazíthassanak.

4, A gasztronómiájával

A szálláshely több étteremmel és bárral gondoskodik a minőségi ellátásról. Két vízparti á-la carte étterembe is beülhettek, az All-Inclusive ellátás keretében pedig nem csupán reggel, délben, és este lakhattok jól, hanem napközben is különféle frissítő italokkal és nasikkal szolgálnak. A néhány éve megalakult, népszerű mediterrán látványkonyha szintén az All-Inclusive ellátás részét képezi.

5, A sportolási lehetőségeivel

Felsorolni is nehéz, hogy az aktív kikapcsolódás kedvelői mennyi szolgáltatás közül választhatnak ezen a sportbarát horvátországi szálláshelyen: többek közt lehet focizni, tollasozni, fallabdázni, minigolfozni, ping-pongozni, strandröplabdázni, szörfvitorlázni. Számos fitness programmal várnak, például aqua-aerobic órákkal, emellett rendelkeznek futópályával is, kerékpárt pedig ingyen biztosítanak a vendégeknek. 

Látnivalók a közelben, ha kirándulnátok:

Poreč

Autóval mindössze 20 percre fekszik Poreč, ahová mindenképp érdemes ellátogatni az óvárosban kanyargó keskeny utcák, bájos terek, római kori épületek és vendéglők miatt. Ne hagyjátok ki az Isztriai Parlamentet, vagy az Euphrasius-bazilikát, ami UNESCO Világörökségi helyszínnek minősül, és lenyűgöző bizánci művészet nyomai lelhetők fel benne.

Valamar Tamaris Resort 4* üdülőközpont – Családbarát oázis az Isztrián
Poreč madártávlatból

Motovun

40 perc autóútra, a félsziget belseje felé található Motovun, ahol egy kicsit olyan érzés lenni, mintha más korszakban és egy másik vidéken tartózkodna az ember: a dombra épült városka tele van középkori házakkal, a körülötte hullámzó zöld táj pedig erősen Toszkánát idézi. Parkolni a város lábánál lehet, innen némi túrával érhető el a központ. A műemlékek, a kilátás és a hangulat miatt megéri az a kis kaptató!

Valamar Tamaris Resort 4* üdülőközpont – Családbarát oázis az Isztrián
Motovun, a középkori város

Isztriai szállás, tele kényelmi szolgáltatásokkal, gyönyörű vízparti helyszínen: ez dióhéjban a Valamar Tamaris Resort, aminél nehéz tökéletesebbet találni egy családi nyaraláshoz. Strandoljatok, sportoljatok, fedezzétek fel a környéket, és élvezzétek a teljes kikapcsolódást! Itt tudtok foglalni >>

(Képek: Szallas.hu, shutterstock.com)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
100%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%