Vidéki vendégségHegyek-völgyekŐszi élményszüretRomantikus búvóhelyekRomantikus kikapcsolódásTavaszi zsongás

Wood House Parádóhuta – megnyitott a Mátra legmenőbb szálláshelye

1 perces olvasási idő

Romantikus pihenést tervezel a kedveseddel, lehetőleg egy erdőszéli kis faházban, valahol a hegyekben, távol a világ zajától? Szerencsére nem muszáj ehhez külföldre utazni, hiszen Magyarországon is egyre több ilyen szállás közül lehet válogatni akár a Zempléni-hegységben, a Börzsönyben vagy épp a Mátrában. Utóbbi tájegységünk minden évszakban kitűnő választás lehet, de különösen ősszel és télen mutatja a legszebb arcát. Ha Te is szívesen töltenél néhány napot a Mátrában és minden vágyad, hogy egy elbűvölő kis faházban pihend ki szerelmeddel a hétköznapokat, van egy remek tippünk. Íme a környék legújabb és Parádóhuta legmenőbb szálláshelye, a Wood House!

Wood House Parádóhuta
Wood House Parádóhuta

Minden, amit a Wood House-ról tudni kell

A Parádóután található kis faház kifejezetten párok számára lett kialakítva és csak 18 éven felüli vendégeket fogad. Egyedi stílusa, különleges berendezése ötvözete a hagyománynak, a természetes anyagoknak és a modern világ lehetőségeinek.

​A szálláshelyet magas igényeket kielégítő minőség és felszereltség jellemzi kívül-belül. A házban designer fa bútorok találhatók, amelyeket nagyrészt hazai asztalos mesterek készítettek egyedi kérésre. A konyha teljesen felszerelt, a csapból tisztított csapvíz folyik a BWT víztisztító rendszernek köszönhetően, így a vendégeknek nem kell műanyag palackos vizet beszerezni.

Konyha

A fürdőszoba az egyik legkülönlegesebb része a háznak, Csehországból érkezett folyami kő mosdó, 40 éves fából készült asztal és kétszemélyes luxus zuhanyzó várja a párokat.

Wood House Parádóhuta - megnyitott a Mátra legmenőbb szálláshelye
Fürdőszoba

A nappaliban egy smaragdzöld bársony kanapé és egy rönk dohányzó fog mindenkit elvarázsolni. ​Az emeleten található a hálószoba (valódi fa ággyal, prémium minőségű matracokkal) és egy „panoráma szoba”, a teraszról szintén mesés kilátás tárul elénk. ​

TIPP: Ne maradjanak otthon a négylábú kedvencek sem! A Woodhouse örömmel látja a kistestű, szobatiszta házi kedvencet. Előzetes egyeztetés után puha fekhelyet, takarót, etető, itatót biztosítanak. A tökéletes élményért összegyűjtöttük, hogy mi az a 10 dolog, ami kutyás utazás során elengedhetetlen.

Környezetbarát megoldások

​A Wood House tulajdonosai már a kivitelezés kezdetekor arra törekedtek, hogy minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyjanak maguk után.

  • A faház így környezetbarát és tudatos anyagokból készült el, fűtése a lehető legmodernebb, legdiszkrétebb, esztétikus infrapanel.
  • A Wood House Parádóhutába érkező párok „meztelen”, vagyis csomagolásmentes LUSH zuhanybombákat kapnak ajándékba, amit újrahasznosított papírban lett elhelyezve a fürdőszobában.
  • A konyhában megtalálható ólomkristály poharak a hajdani Parádsasvári gyárban készültek, az evőeszközök, tányérok is a magas minőséget képviselik.
Wood House Parádóhuta - megnyitott a Mátra legmenőbb szálláshelye

Foglald le most a romantikus pihenést a Mátrában és töltsetek el a pároddal néhány meghitt, téli napot egy hangulatos faházban!

(fotók: szallas.hu)


Még több elragadó szálláshely Magyarországon:


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
100%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%