Hű! - A Szallas.hu új hűségprogramjaProgramok hétvégére

15 különleges program akár 50% Szallas.hű kedvezménnyel

3 perces olvasási idő

Mutatunk 15 kiváló programot, amelyeken most akár 50% kedvezmény jár, ha Szallas.hű, a Szallas.hu új hűségprogramjának tagjaként foglalsz. De mi is ez az új hűségprogram, és hogyan tudsz vele olcsóbban kalandparkozni vagy gokartozni? Mutatjuk! 

Ajándék programkuponokat azon foglalások után kapsz, amiket bejelentkezve, vagy kijelentkezve a fiókodhoz tartozó email címmel tettél meg a Szallas.hu felületén. A programkuponokat megtalálod a fiókodban a Szallas.hu mobilapplikáción belül. 

A hűségprogram szintednek megfelelően akár 10–20 % kedvezménnyel foglalhatsz több, mint kétezer szálláson Magyarországon, Horvátországban és Romániában is. A programkuponok a belföldi foglalásaid után járnak

15 különleges program akár 50% Szallas.hű kedvezménnyel

15 különleges program akár 50% kedvezménnyel 

1. Fröcskölő – Budapest

Szallas.hű kedvezmény: 10% 

A 7. kerületben található Fröcskölőben a látogatók összefröcskölhetik egymást, a falakat, vagy akár egy hazavihető vásznat is. Minden csak a képzelőerejükön múlik! Biztosítanak számodra védőfelszerelést, ecseteket, vásznat, valamint bőrbarát festéket is. 

Érdemes olyan ruhában érkezni, amit nem sajnálsz, és előzetesen időpontot is foglalni.  A Fröcskölő mindennap reggel 10-től este 7-ig vár egy egyedi kikapcsolódásra! 

Szállások Budapesten Hű! kedvezménnyel >>

2. MonsteRoller bérlés – Budapest

Szallas.hű kedvezmény: 50% 

Ha a fővárosunkat igazán egyedi módon ismernéd meg, ráadásul a környezetet sem károsítanád közben, akkor a MonsteRollert neked találták ki. Ez a remek eszköz lehetővé teszi, hogy stílusosan és kényelmesen mozogj, miközben egyedülálló élményt nyújt.

Fedezd fel vele Budapest különböző tereit és hídjait, kirándulj vele egyet a Margitszigeten, vagy tegyél meg pár kört vele a Városligetben! 

Fontos információk, mielőtt foglalnál:

  • Súlyhatár – 130 kg 
  • Korhatár – bérlés: 16 év, vezetett túrák: 14 év
  • lehetőség egyéni bérlésre
  • vezetett MonsteRoller túrák 
  • kaució fizetendő, melynek összege 20.000 Ft járművenként
  • 18 év alattiak csak nagykorú felügyelettel használhatják
  • jogosítvány nem szükséges 

Az előzetes foglalás elengedhetetlen, reggel 10 óra és este 8 óra között állnak a rendelkezésedre a MonsteRollerek. 

Szállások Budapesten Hű! kedvezménnyel >>

3. Élménybirtok – Bikal

Szallas.hű kedvezmény: 15% 

Látogass el a bikali Élménybirtokra, ahol egy utánozhatatlan és kreatív kalandparkban kapcsolódhatsz ki az egész családdal. Az időutazás a Mesefaluban kezdődik, ahol falusi környeztben ismerkedhetsz meg az állatokkal és a gazdáikkal. Találkozhatsz boszorkányokkal, kovácsmesterekkel, valamint egy igazi vízimalmot is megismerhetsz testközelből. Ezután az Óváros következik, ahol számos középkori mesterséget is kipróbálhatsz. 

Az Élménybirtokot és a mellette elhelyezkedő kastélyszállót külön bejárat köti össze, így az ott megszálló vendégek a lehető legrövidebb úton léphetnek be a középkorba. Az Élménybirtok csütörtökön és szombaton várja a látogatókat délelőtt 11 és délután 6 között, szeptembertől hétvégi napon fogadják a vendégeket.

Szállások Bikalon >>

4. Old Lake SUP – Tata

Szallas.hű kedvezmény: 15% 

Kipróbálnád a SUP-ot egy igazán különleges helyszínen? Akkor irány a tatai Öreg-tó, ahol felejthetetlen kikapcsolódásban lehet részed. 

Előzetes bejelentkezés szükséges még akkor is, ha csak SUP-ot szeretnél bérelni, a vezetett túrák és a SUP jóga meghatározott időszakonként elérhető. Természetesen az időjárás nagyban befolyásolja a bérlési lehetőséget, valamint a nyitvatartási időt is, ami általában a hét minden napján délelőtt 10 és este 8 között alakul. 

Szállások Tatán >>

5. Csodaösvény Kalandtúra – Szarvas

Szallas.hű kedvezmény: 20% 

Szarvas különleges programokat ígér, hiszen a Mini Magyarország, vagy a Kőrösön való hajózás egyedi élmény, ám a szarvasi Arborétum egy új programlehetőséggel várja a gyerekes családokat. 

A Csodaösvény Kalandtúra egyben egy mese is, amelyen a helyszínen megalakított csapatok közül mindenki egy játékban vesz részt. Ehhez kapnak egy mesetarisznyát, amiben a szükséges eszközök találhatóak, valamint egy füzetet, ami állomásról-állomásról vezeti őket. Az összes csapat ajándékban részesül a játék végén, így mindenki számára élmény lesz a túra!

Mindennap reggel 8 és este 8 között indulnak a csapatok gyerekek száma és időjárás függvényében.  

  • Játékidő: kb. 1,5-2 óra
  • Ajánlott csapatlétszám: 2-7 fő
  • Ajánlott életkor: 4-12 éves gyerekek

Szállások Szarvason Hű! kedvezménnyel >>

6. Fun Extreme Canopy és Kalandpark – Visegrád

Szallas.hű kedvezmény: 10% 

A száguldás és az izgalmak szerelmesei számára nyújthat remek kikapcsolódást a Fun Extreme Canopy és Kalandpark Visegrádon. A lombkoronák felett száguldva egy igazán új élményben lehet részed, emellett pedig kalandpark 44 elemén próbálhatod ki az ügyességedet.

Külön felnőtteknek szóló részt is kialakítottak, így számukra is izgalmas lehet a kikapcsolódás. Alsó súlyhatár 40 kg, a felső súlyhatár 110 kg. A létesítményt már 12 éves kortól használhatják a gyerekek, egyes részeken elegendő a 110 centiméteres magasság. 

Az előzetes időpontfoglalás itt is elengedhetetlen, a kalandpark március 1. és október 31-e között mindennap délelőtt 10 és délután 5 között tart nyitva. 

Szállások Visegrádon Hű! kedvezménnyel >>

7. Maros Kalandpark – Makó

Szallas.hű kedvezmény: 20% 

Itt akár egy biciklivel átkelhetsz a folyó felett, vagy trambulinozhatsz és a canopy pályát is kipróbálhatod. Található még itt gyerekpálya, inga és számtalan érdekes elem, amit mind-mind felfedezhetsz a pihenésed során. Érdemes kényelmes ruházatot választani a pályára, a zárt cipő pedig kötelező minden elem használata során. 

A felnőtt pályákat 140 cm alatti gyermek nem veheti igénybe, és csoportok számára mindenképp szükséges az előzetes regisztráció. Körülbelül 2 óra alatt teljesítheted a pályákat és kellemes elfáradást biztosíthatsz a család összes tagja számára. A Maros Kalandpark nyáron délelőtt 10 és este 7 között várja az adrenalinfüggőket, szeptembertől pedig csak hétvégente látogatható. 

Szállások Makón Hű! kedvezménnyel >>

A fürdők királynője: a makói Hagymatikum >>

8. Miskolctapolcai Kalandtúrapark – Miskolctapolca

Szallas.hű kedvezmény: 20% 

Egyik ezek közül a Miskolctapolcai Kalandtúrapark, amely több mint 3000 négyzetméteren várja a kikapcsolódni vágyókat. Három nehézségi pályát próbálhatnak ki a kalandvágyók, akik 3-9 méteres magasságokban teljesíthetik a feladatokat. A kék pálya mindenki számára élvezhető, de a piros és fekete pályát csak gyakorlott sportóloknak ajánljuk.

A park rendkívül biztonságos, minden évben ellenőrzik, a karabinerek, beülők és tandemcsigák pedig csak javítanak ezen. Nincs kötelező életkorbeli korlát, annyi a feltétel, hogy a pályát igénybe vevőknek minimum 130 centiméteres vállmagasságra van szükség. 14 év alatt felnőtt vagy túravezetői kíséret szükséges.

Tegyél egy laza sétát a Csónakázó Tó körül a családdal vagy a pároddal, majd indulhat az adrenalindús pihenés

Szállások Miskolctapolcán Hű! kedvezménnyel >>

9. Talizmán Kalózhajó – Siófok

Szallas.hű kedvezmény: 15% 

Fedélzetre matrózok! Vegyél részt az egész családdal egy interaktív kalóz shown, ahol a legkisebbek és a legnagyobbak is jól érzik majd magukat! Sajátítsd el a kardforgatás tudományát, kormányozd a hajót és keress kincseket. 

Minden korosztály számára remek program, amely a Siófoki hajóállomás 8-as kikötőjéből indul és ide is érkezik vissza. A szezonban 9:45-től 17:30-ig száll vízre a kalózhajó. 

Szállások Siófokon Hű! kedvezménnyel >>

10. Csodák Palotája – Budapest

Szallas.hű kedvezmény: 10% 

A tudomány különleges világába kalauzol a helyszín, ahol több mint 100 játék, számtalan előadás és a Richter Gedeon labor az összes korosztály számára érdekes lesz. 2-3 órán keresztül élvezhetitek itt a számtalan feladatot. Délelőtt 10 és este 7 között vár a Csodák Palotája. 

Szállások Budapesten Hű! kedvezménnyel >>

11. Mecsextrém Erdei Kalandpark – Pécs

Szallas.hű kedvezmény: 20% 

Magyarország egyik legnagyobb erdei kalandparkja található Pécsen, ahová te is bátran ellátogathatsz akár a családdal, akár a pároddal. 11 állomáson keresztül érdekes gyakorlati ismeretekkel gazdagodhatsz, valamint olyan népszerű játékokat is kipróbálhatsz, mint a rodeó bika, az x-jump, az alpesi kötélpálya vagy a mászófal. 

Gyerekek és felnőttek számára is ideális, akár egésznapos program, hiszen itt található a Mókus Tanösvény is, amely 4,5 kilométeres könnyed túrát biztosít. Látogass el a nyári hónapokban bármely napon délelőtt 10 és este 7 között a kalandparkba, szeptembertől péntektől-vasárnapig látogatható a park délelőtt 10 és délután 6 között.

Szállások Pécsen Hű! kedvezménnyel >>

12. Madárrezervátumi Csónaktúrák a Városi Kikötővel – Tiszafüred

Szallas.hű kedvezmény: 15% 

A Tisza-tó számtalan szépségét fedezheted fel, ha részt veszel valamelyik Madárrezervátumi Csónaktúrán. A folyton nyüzsgő természetben halak, madarak, kétéltűek figyelhetőek meg a csónakból, amely 2 órás, pihentető útra visz.

A szemfüles látogatók vidrákkal és hódokkal is találkozhatnak, valamint olyan különleges madarakat is megfigyelhetnek, mint a fekete gólya, a kárókatona, vagy a barátposzáta. Gyakorlott túrázók akár kenuval is nekivághatnak az útnak.  

A program április 1. és október. 31. között áll a rendelkezésedre reggel 6 és este 8 között. 

Szállások Hű! kedvezménnyel Tiszafüreden >>

Minden, ami Tiszafüreden vár >>

13. Gokart – Hajdúszoboszló

Szallas.hű kedvezmény: 20% 

Előzetes foglalásra nincs szükség, érkezési sorrendben történik a versenyzés, ahol egy 300 méteres, gumifallal körülvett pályán kell teljesítened. A hely március 15. és október. 31. között tart nyitva reggel 9 és este 10 óra között. 

Szállások Hű! kedvezménnyel Hajdúszoboszlón >>

14. Katica Tanya Élményközpont – Patca

Szallas.hű kedvezmény: 15% 

A 13 hektáron található létesítmény mindenki számára remek kikapcsolódást nyújt, hiszen kinti és benti játékokkal, állatokkal, gokartpályával, különböző rendezvényekkel várnak. 

Egy igazi gyerekparadicsom, ahol a szülők is aktív részesei lehetnek a kalandnak. Ismerd meg a tehénfejés részleteit, vegyél részt lovagi programokon, vagy menj egy kört a Matyivonattal! Főszezonban mindennap délelőtt 10 és este 7 között látogatható, szezon kívül pedig csak a hétvégéken tart nyitva. 

Szállások Patca közelében Hű! kedvezménnyel >>

15. VR Vidámpark – Budapest

Szallas.hű kedvezmény: 15% 

A VR Vidámpark egy 3 szinten kialakított, 2000 négyzetméteres játékhelyszín, ahol a legmodernebb szimulátorokkal és 4D-s VR élménnyel találkozhatsz. 

Többféle csomag közül választhatnak az ide érkező vendégek, az Adrenalin csomagban például vidámparki élményeket is kipróbálhatnak a modern VR-szemüvegeken keresztül, a Gamer csomag pedig hardcore játékosok számára lett kitalálva

Szállások Budapesten Hű! kedvezménnyel >>

Tudj meg többet a hűségprogramunkról, és válaszd ki a következő utazásod helyszínét még ma! A Szallas.hű! kedvezménnyel foglalható szállások közül itt válogathatsz! >>

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%