Wellness + HotelekBarátokkalCsaládi kiruccanásŐszi élményszüretRomantikus kikapcsolódás

20 csodás szállás az őszi mini szabidhoz

2 perces olvasási idő

A nyár mindjárt tovahalad mellettünk, és lassan megfogja az ősz kezét. Ez azt is jelenti, hogy ideje megtervezni az őszi mini szabit! Tartsatok szünetet a feladatokkal teli őszi hónapokban is, és lepjétek meg magatokat egy szuper utazással! Ebben a cikkben most 20 olyan szállást gyűjtöttünk össze, ahol garantáltan feltöltődhettek a hűvösebb napokban is!

1. Grand Hotel Glorius, Makó

A hotel beltéri kialakítását és szobáit az exkluzív enteriőr és praktikus modern berendezés harmóniája jellemzi, ami egyben a Glorius védjegye. A hangulatos világítás, a stílusos bútorok és a dizájnos kárpitok egyedi és kellemes légkört teremtenek a pihenéshez. A Glorius Hotel a legjobb választás, ha néhány nap kényeztető pihenésre vágytok, de az aktív kikapcsolódás kedvelői is hasznosan tölthetik el szabadidejüket Makó városában.

A hotel wellness részlegén jacuzzi, infra és finn szauna, fittness részleg és masszázsok széles választéka, például thai, svéd, aromaterápiás masszázs is szolgálják a vendégek kényelmét. A különleges panoráma szaunából pompás kilátás nyílik a Hagymatikum fürdő ikonikus épületére. 

2. Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza

Hallgassátok meg, mit mesél a fák között futó szél a Mátra tetején. A vadregényes, erdei környezetben fekvő Lifestyle Hotelben természet ihlette szobákban hajthatjátok álomra a fejeteket egy csodás, őszi túra után. A kényeztető feltöltődésről pedig az 1200 m2-en elterülő wellnessrészleg gondoskodik.

3. Fagus Hotel Conference & Spa Sopron

A Lővérek zöld karjainak ölelésében található Fagus Hotel mesés wellnessrészleggel és elegáns szobákkal várja vendégeit. A természet által inspirált szálloda modern belsőépítészeti megoldásokkal, exkluzív megjelenésű spavilággal, fantasztikus szaunaélményekkel és számos egyéb különleges szolgáltatással kápráztatja el a látogatókat. 

4. Hotel Piroska Bükfürdő

A gyógyvizéről híres Bükfürdő négycsillagos szállodája, a Hotel Piroska egy szuper, gyerekbarát szálláshely. A szálloda hangulatos épületkomplexumában saját élményfürdőt is találtok, de ingyenes transzfert biztosítanak a büki Termál és Gyógyfürdőbe is.

5. Aquamarina Hotel Visegrád

Ringatózzatok az őszi fényekben játszó Dunán az Aquamarina Hotel különleges szállodahajóján. Az Aquamarina a Duna legszebb zöldövezetében, a Dunakanyarban, Visegrádon horgonyoz, és fedélzetéről páratlan kilátás nyílik a vízre és a hegyekre. A felújított, több mint 120 éves hajó egy igazi csemege a szálláshelyek között.

Töltődj fel Szallas.hu programkuponokkal a Dunakanyarban! >>

6. Sirius Hotel Keszthely

Szívjátok magatokba az erkélyen üldögélve az utolsó meleg napsugarakat és a Balaton elképesztő látványát a keszthelyi Siriusban. A szálloda mind a 128 szobája rendelkezik ugyanis erkéllyel, melyeknek egy része a legnagyobb tavunkra néz. A szálloda 1500 négyzetméteres wellnessrészleggel is rendelkezik, ahol szabadtéri és fedett élménymedencéket, illetve szaunákat is találtok.

7. Kenese Bay Garden Resort & Conference Balatonkenese

Egy háromhektáros park közepén, saját balatoni partszakasszal és gyönyörű wellnessrészleggel vár benneteket Balatonkenesén a Kenese Bay Garden Resort & Conference. A gyerekbarát komplexum kertjében játszótér, hinta és homokozó várja az apróságokat, a környék pedig rengeteg látnivalót tartogat a felnőtteknek is.

8. Kolping Hotel Spa & Family Resort Alsópáhok

Ha szülőként a maximális feltöltődésre vágytok, de a gyerekeket sem akarjátok otthon hagyni, akkor a Kolping Hotel lesz a megoldás az őszi szabi idejére. Az ingyenes gyerekfelügyelet vagy az ország legnagyobb szállodai játszóháza megkönnyíti számotokra a zavartalan pihenést. Magyarország első számú családbarát hotelében egy nap sem múlik majd el élmények nélkül.

9. Hotel Auris Szeged

Fedezzétek fel a napfény városát ősszel, és foglaljatok szállást a minden látnivalóhoz közel fekvő Hotel Aurisban! A letisztult dizájnnal büszkélkedő szálloda svédasztalos reggelivel, finn szaunával és masszázslehetőséggel is kényeztethet benneteket.

10. Hotel Margaréta Balatonfüred

Szakadjatok ki a mókuskerékből, és fedezzétek fel a Balaton őszi arcát Füreden! Az ország egyik leghangulatosabb településén pedig válasszátok a családbarát Hotel Margarétát, ahol jádeköves masszázságy, pezsgőmedencék, gyermekpancsoló, fény-, só- és aromaterápiás szoba, illetve élményzuhanyok is segítenek a teljes kikapcsolódásban.

11. Granada Konferencia Wellness és Sport Hotel Kecskemét

A „hírös város” Kecskemét és környéke tökéletes célpontja lehet az őszbe hajló mini kirándulásoknak. A Granada Hotel többféle szaunával, medencével, a Kneipp-taposóval és a jakuzzival tehet hozzá az itt töltött napokhoz, de a szállodát körülölelő, kerti tavat és óriási játszóteret rejtő hatalmas park is garantáltan tetszeni fog.

10+1 kihagyhatatlan látnivaló a Hírös városban >>

12. Portobello Wellness & Yacht Hotel Esztergom

Ha a Portobello Hotelbe gyerekekkel érkeztek, akkor szinte semmit sem kell otthonról magatokkal hoznotok. A gyerekbarát szálloda ugyanis mindent megtesz azért, hogy a családok kompromisszumok nélkül pihenjenek náluk.  Az esztergomi Bazilikára nyíló káprázatos kilátás, a festői környezet és a zárt folyosós összeköttetés az Aquasziget Élményfürdővel páratlan élménnyé teheti az itt töltött napokat.

13. Gotthard Therme Hotel & Conference Szentgotthárd

A mesebeli Őrség kapujában, a magyar-osztrák-szlovén határ találkozásánál egy briliáns hotel vár rátok idén ősszel is. A Gotthard Therme Hotel közvetlen összeköttetésben áll a Szentgotthárd Spa & Wellness termálfürdővel, így a wellnessélményekért szinte csak a szomszédig kell menni. Ráadásul ide a házi kedvenceteket is magatokkal hozhatjátok, mert a hely kutyabarát.

Az Őrség kihagyhatatlan kincsei >>

14. Ambient Hotel & AromaSPA Sikonda Komló

Burkolózzatok az ősz nyirkos és a sikondai Amibent Hotel különleges illataiba. A Pécshez közeli négycsillagos szálloda szobáit ugyanis Zólyomi Zsolt aromaszelekciói töltik meg finomabbnál finomabb illatokkal. A káprázatos, közel 2700 négyzetméteren elterülő wellnessrészlegüket olyan szolgáltatások teszik még pazarabbá, mint a szaunapark, a sószoba vagy a relax terasz.

15. Bonvital Wellness & Gastro Felnőttbarát Hotel Hévíz

Ha gyerekzsivaj nélkül élveznétek az ősz csendjét, akkor válasszátok a felnőttbarát Bonvital Hotelt Hévízen. A Tófürdőtől mindössze egy karnyújtásnyira fekvő hotel a gasztronómia, a wellness és a gyógyászat harmonikus egyvelegével vár benneteket. Ha zavartalan őszi mini szabi a cél, akkor irány Hévíz!

16. Accomo Apartman Siófok

Pihenjetek egy sarokra a Petőfi-sétánytól és az őszi színekbe burkolózott Balatontól. Az Accomo Apartman udvarában merüljetek el a csillagos estéken a jakuzzi buborékjai között, vagy vívjatok nevetéssel teli pingpongcsatákat egymással.

17. Bazilika alatt Panzió ****Esztergom

Az ősszel is festői látványt nyújtó Dunakanyarban akár közvetlenül az esztergomi Bazilika tövében is megszállhattok. A Bazilika alatt Panzió nevéhez hűen ugyanis egy karnyújtásnyira, a gyönyörű templom tövében szaunával, gőzkabinnal és egy jakuzzival is várja a pihenni vágyókat. 

18. Dalma Panzió **** Balatonvilágos

Üldögéljetek egy pokrócba burkolózva a gyönyörű balatoni naplementét csodálva a Dalma Panzió hatalmas, közvetlen vízparti teraszán. A balatoni varázst fokozza, hogy a hotel falait az elmúlt évtizedek retro hangulatú nyári fotói díszítik.

19. R73 Residences**** Pécs

Fedezzétek fel az aranyló színekbe öltözött Mecsek látnivalóit idén ősszel! A Pécs belvárosában található R73 Residences egyedi apartmanjai remek kiindulópontot adhatnak ehhez. Az egyedi stílusú apartmanszobákat kínáló hely saját fitneszteremmel, kávézóval és infraszaunával is rendelkezik. 

20. Villa Lucia Hévíz

A Hévízi-tó melegében ősszel elmerülni páratlan élmény. Ha szeretnétek ennek a varázslatos helynek a közelében megszállni, akkor a Villa Lucia káprázatos, békebeli épülete tökéletes választás lesz. A hangulatos, századfordulós villa ugyanis mindössze pár száz méterre fekszik a csodás tündérrózsákkal borított víztől.

Az épületben található apartmanok mindegyikéhez tartozik egy közösségi terasz vagy egyéni erkély, illetve jól felszerelt teakonyha is. Itt tökéletes lesz az őszi mini szabi!

Aktív nyaralás Hévízen és környékén >>

Pihend ki a nagy nyári meleget! Utazz egy jót ősszel is! Mutatjuk a szállásokat, ahol szuper ajánlatokkal várnak egy őszi mini szabira!

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
50%
Imádom
Imádom
50%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%