Kedvenc szállásokCsaládi kiruccanásRomantikus kikapcsolódás

Boroshordó, jurta, templom – 3 furcsa szálláshely Magyarországon

1 perces olvasási idő

Aludtál már boroshordóban vagy jurtában? Esetleg egy rusztikus hangulatú hajdani katolikus templomban? Nem? Akkor megmutatjuk, hogy hol tudod megtenni mindezt! Íme 3 furcsa szálláshely Magyarországon!

3 egyedi, sőt furcsa szálláshely Magyarországon

Hagyd, hogy átjárjon a nyugalom! Homoki Lodge Nature Quest Resort, Ruzsatanya

Dél-Magyarország végtelenbe nyúló rónáin, Mórahalom közelében egy igazán egyedi szállásajánlattal várnak a Beyond Luxury Style Eco Boutique Lodge & Fine Glampingben, ahol felújított, régi parasztházban és jurtákban is álomra hajthatod a fejed. 

3 furcsa és egyedi szálláshely Magyarországon
Homoki Lodge Nature Quest Resort, Ruzsatanya

A különleges hely visszarepít a magyar történelembe és a természet közelségével ajándékoz meg, ugyanakkor kifinomultságot, ízlést és luxus érzetet is kelt. A jurták különböző felszereltséggel bírnak, így némelyik damaszt ágyneműt, jakuzzit és külön esőzuhanyt is tartalmaz – ráadásul mindegyik rendelkezik saját terasszal. Igazán különleges élményt ígér az a nyitható üvegboltozat is, melyen keresztül a saját ágyadból szemlélheted meg az éjszakai égboltot. 

3 furcsa és egyedi szálláshely Magyarországon
Homoki Lodge Nature Quest Resort, Ruzsatanya

A kültéri, szezonálisan működő medence melletti napozóteraszon élvezettel szürcsölgetheted majd el a bárban elkészített koktélodat és természetesen remek masszőrök is várják a bejelentkezésed – utóbbi szolgáltatás viszont felár ellenében kérhető.

A szálláshely saját éttermében a magyaros konyha remekeit felvonultató fogásokkal találkozhatsz majd. Jó hír azoknak, akik diétáznak vagy ételintoleranciával küzdenek, hogy laktóz- és gluténmentes ételeket, valamint koleszterinszegény és vegetáriánus fogásokat is rendelhetnek a pincérektől.

Azoknak a felnőtteknek ajánljuk, akik szívesen barangolnak a természetben és egy kis feltöltődésre vágynak exkluzív környezetben. Pattanj nyeregbe és derítsd fel a környéket vagy fedezd fel a borospince remekeit!

A szállás linkjét itt találod >>

Aludj boroshordóban! Egzotikus Kert Bungalók, Balatonalmádi

Szeretnél olyan szálláshelyet, mely egy trópusi botanikus kertben található és ahol reggel a magyar tenger látképe fogad, miközben elkortyolgatod a kávédat? Akkor neked találták ki az Egzotikus Kert Bungalókat Balatonalmádiban.

3 furcsa és egyedi szálláshely Magyarországon
Egzotikus Kert Bungalók, Balatonalmádi

Az Öreghegyen kialakított igényes apartmanok mellett az Óriáshordó bungalók igazi unikumnak számítanak – ráadásul mindegyik szállástípushoz más extra szolgáltatás dukál a kültéri pezsgőfürdőn át a privát fürdődézsáig! 

Az ízléses, mediterrán hangulatú kerthelységben lehetőséged lesz grillezni vagy bográcsozni is az útitársakkal. Térítés ellenében pedig szaunaszolgáltatást is tudnak biztosítani a szállásadók. 

Legyen szó romantikus kirándulásról, családi nyaralásról vagy baráti kiruccanásról, a hely hangulata biztosan mindenkit levesz majd a lábáról. Töltsd el a nyaralást a pálmafák árnyékában és éld át a riviéra hangulatát!

A szállás linkjét itt találod >>

Érezd otthon magad! Templomvölgy Resort Mátrakeresztes

Az Északi-Középhegység szívében, Mátrakeresztesen rejtőzik hazánk egyik kivételes szálláshelye, a Templomvölgy Resort. Az egykor vadászlakként, majd később katolikus templomként működő épületnek lelke van: minden köve a múltról suttog a látogatóknak. 

3 furcsa és egyedi szálláshely Magyarországon
Templomvölgy Resort Mátrakeresztes

A különleges hangulaton túl, itt egy otthonos, kényelmes szállodában hajthatod álomra a fejed és végre elengedheted a hétköznapok minden problémáját. 

A szálláshely saját éttermében házi ételkülönlegességek és helyi specialitások is helyet kaptak, melyeket nagy gonddal és odafigyeléssel készítenek el a friss alapanyagokból. A helyben sütött kenyér kihagyhatatlan!

A rusztikus hangulatú, 100 éves borospincében izgalmas ízvilágú italokat kóstolhatsz, a patak parti pihenőterasz pedig ideális egy kis elmélkedéshez vagy egy remek beszélgetéshez. A családdal érkezők számára jó hír, hogy a gyerekek birtokba vehetik a helyszínen található játszóteret is.

A szállás linkjét itt találod >>

Szeretnéd megnézni még több furcsa szálláshely adatlapját? Nézz körül a szallas.hu kínálatában, nem fogsz csalódni! >>

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%