Wellness + HotelekCsaládi kiruccanásCsobbanóhelyekProgramok hétvégéreRomantikus kikapcsolódásTavaszi zsongás

3 napos Szaunafesztivál a Zalakarosi Fürdőben

1 perces olvasási idő

Ha kedvelitek a wellnesst, de szeretnétek a szokásos fürdés-szauna menetrendet feldobni egy különleges programmal, van egy jó ötletünk! Zalakaros hazánk egyik legnépszerűbb fürdővárosa, így nem meglepő, hogy itt rendezik meg immár negyedjére a népszerű Szaunafesztivál rendezvényt. Mutatjuk, mit kell tudni róla, és miért ott a helyetek!

szauna, hotel

Szaunafesztivál időpontja:

  • 2020. március 13-15.

Helyszíne:

Mi történik egy szaunaszeánszon?

A szaunaszeánsz egy csoportos szaunázást jelent, amelyen bent tartózkodik a szaunamester is. Ő felel azért, hogy a vendégek betartsák a higiéniai szabályokat és ő szabályozza felöntésekkel a hőmérsékletet is. Ezen kívül igyekszik minden szaunázással kapcsolatos kérdésre választ adni.

Ha úgy érzi, nyugalomra vágynak a vendégek, akkor csendesebben vezeti le a szeánszot, általában viszont egy jó hangulatú, akár viccelődős társalgás szokta ezeket jellemezni. A különböző jellegű szeánszoknak különböző vonzereje és hatása van. Egyiket sem kötelező végigülni, ha a vendégnek túl meleggé válna a bent tartózkodás.

5+1 szaunaszeánsz Magyarországon »»

3 napos Szaunafesztivál a Zalakarosi Fürdőben

Miről szól a zalakarosi Szaunafesztivál?

A teljes kikapcsolódásról, ellazulásról, ugyanakkor az élményekről is! A programot mindenki a saját ízlése szerint állítja össze magának (akár előre, akár ott helyben). Kényeztető masszázstól és bőrfeszesítő fürdőrituálétól kezdve a meditatív hangfürdőn át a zenés partiig minden lesz!

A jegyeket novemberben kezdik online értékesíteni.

A Szaunafesztivál programja:

1. Chill Out Időzóna 15:00-18:00

Már délutántól elkezdhetjük az exkluzív pihenést; itt a teljes nyugalomé és a csendé a főszerep. Lesz:

  • hangtálas meditáció
  • kötetlen, laza illóolaj és füstölő workshop
  • bőrfeszesítő hatású SzaunaSzeánsz fürdőrituálé
  • Külön díj ellenében 30-60 perces masszázsokon is részt vehetünk. Ehhez a jegyet online is lehet előre foglalni, de a helyszínen is megvásárolható szabad hely függvényében.
3 napos Szaunafesztivál a Zalakarosi Fürdőben

2. Party Time Időzóna 18:00-21:00

Este felélénkül a hangulat, ami jól fog esni a napközbeni relaxálás után. Az emeleten található csendes pihenő azonban továbbra is a nyugalom szigete marad, ha valaki nem vágyna a nyüzsgésre este sem. 

Továbbra is részt vehetünk masszázson és fürdőrituálén, a szeánszok pedig humoros show-jellegűek lesznek.

Szállásajánló Zalakaroson

Ha kedvet kaptatok ehhez a wellness programkavalkádhoz, segítünk szállást találni Zalakaroson!

Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa Hotel ****superior 

Szálljatok meg a 2018-as Év Szállása fődíjának győztesében! 238 szoba és félpanziós ellátás vár, ráadásul a vendégek ingyen használhatják a Zalakarosi Fürdőt, ami egy fedett folyosón közelíthető meg a hotelből. 

Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa Hotel ****superior 

Belenus Thermalhotel Zalakaros ***superior 

Tudjátok, hogy ki volt Belenus? Kelta napisten, aki egyben a gyógyítás és a források istene is. Illő név egy zalakarosi termálvizes hotelnek! A pár éve felújított és kibővített hotel csupán 3 perc sétára található a gyógyfürdőtől, ráadásul all inclusive ellátással is foglalhatunk, hogy teljes kényelemben és kiszolgálásban legyen részünk.

Belenus Thermalhotel Zalakaros ***superior 

Hotel Karos Spa Zalakaros ****superior 

Lankás, erdős dombok és szőlőhegyek ölelésében találjuk a hotelt, ahol kerékpár- és turistaútvonalak szelik át a környéket. Így a kirándulni vágyóknak is szuper opció, és családoknak is, hiszen képzett programszervezők gondoskodnak a kicsik és nagyok szórakozásáról. Saját, kiterjedt wellnessrészleggel rendelkezik, és félpanzió az árban.

Hotel Karos Spa Zalakaros ****superior 

Hunguest Hotel Freya Zalakaros 

Ha egy családbarát, parkos környezetben elhelyezkedő szállást kerestek, megvan a megoldás! A Hunguest Hotel Freya is közvetlen összeköttetésben áll a Zalakarosi Fürdővel az átjárónak köszönhetően. A hotel éttermében magyaros és nemzetközi ételeket is kóstolhatunk. 

Hunguest Hotel Freya Zalakaros 

Napfény Hotel Zalakaros ***

46 szobás, barátságos hotel, amit kifejezetten ajánlanak kisgyerekkel érkezőknek. Biztosítanak fürdető kádat, etetőszéket, kiságyat, az étteremben pedig gyermekétlapot. Ezenkívül a lurkók számára van gyermekpancsoló, benti játszóház és kinti játszótér is. 

Napfény Hotel Zalakaros ***

Ti vettetek már részt szaunaszeánszon?

Kár kihagyni, és a zalakarosi hétvége remek lehetőség nyújt, hogy kipróbáljátok! További szállások Zalakaroson »»

(fotók: szallas.hu, shutterstock)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%