Vízparti szállásokCsaládi kiruccanásEldugott kirándulóhelyekRomantikus kikapcsolódás

7+1 rejtett vízparti szállás, ha idén kihagynád a Balatont

2 perces olvasási idő

Ezerszer nyaraltál már a Balaton legszebb településein, most mégis valami mást keresel? Egy rejtett vízparti szállás garancia arra, hogy a friss levegőn pihenj néhány napot, ráadásul eközben kifoghatod életed halát, amiből aztán bográcsban elkészítheted anyukád receptje alapján a tökéletes halászlét. Mutatjuk, melyik az a 7+1 vízparti szállás, ami simán felveszi a versenyt egy balatoni pihenéssel. 

7+1 rejtett vízparti szállás, ha idén kihagynád a Balatont

7+1 rejtett vízparti szállás, ha idén kihagynád a Balatont

Ismered Nőtincs legszebb részét? – Foglalj szállást a Nőtincsi-tó mellett! 

Jártál már Nőtincsen? Nem? Akkor éppen itt az ideje, hogy felfedezd ezt a bájos kis települést, amely Váctól alig 20 percre fekszik. Ha örömmel megszöknél a családdal a világ elől, ráadásul a kirándulás a védjegyed, akkor Nőtincs tényleg remek választás lesz számodra.

Programot keresel Nőtincs környékén? >>

Túrázáshoz a Naszály és a Börzsöny is kínál túraútvonalakat, a gyerekek pedig garantáltan élvezni fogják a Seholsziget Élménypark izgalmas programjait.

7+1 rejtett vízparti szállás, ha idén kihagynád a Balatont
Seholsziget Élménypark

Tópart Vendégház

A Tópart Vendégház a Szent István-tó partján fekszik, ezért a panoráma elképesztő, a csend pedig garantált tartozék. A festői környezet családi kikapcsolódáshoz tökéletes, annál is inkább, mert tavaszi és nyári szezonban a tavat teljesen körbe lehet sétálni, az út pedig nem több 3 km-nél. 

Ha szeretsz biciklizni, két kerékre is pattanhatsz, míg a család másik része megküzdhet a tóban ficánkoló halakkal. A vendégház bababarát, tehát a kisebb csemetékkel is bátran célba veheted!

Egy valódi horgászparadicsomban pihennél? Irány Békésszentandrás!

Békésszentandrás több szempontból is igazi jolly joker. A vízparton álló házak szinte mindegyikéhez tartozik horgászstég, többségük pedig saját medencével, jakuzzival, ladikkal és/vagy kiszuperált vízibiciklivel is rendelkezik. 

7+1 rejtett vízparti szállás, ha idén kihagynád a Balatont
Békésszentandrás

Programok Békésszentandrás környékén >>

Nehéz olyan vendégházat találni, amelynek a kertjében ne állna egy hangulatos kerti pavilon, ahol nagyobb társaság is kényelmesen elfér, és persze a bográcsozást érdemes felvenni a bakancslistára, ha itt szeretnél kikapcsolódni. 

Mivel a környéken számos szuper nyaraló áll, mindjárt kettőt is a figyelmedbe ajánlanánk!

Kisfutrinka Nyaraló Békésszentandrás

A Kisfutrinka Nyaraló égy különleges kis családi vendégház, amely a holt körös partján található.A ház teljesen felszerelt. Wifi, hütő fütő legkondicionáló, kábel tv,mosógéb stb. A nyaralóhoz saját vízpart tartozik.A nagyméretű stégről horgászati ill. fürdési lehetőség nyílik a vendégek számára. Fedett terasz, bográcsozási lehetőség.A nyaralótól 5 perc sétatávolságra található a híres szentandrási sőrfőzde.

Tipp: Ehhez a házhoz saját csónakot is biztosítanak.

Kisfutrinka Nyaraló Békésszentandrás

Wellness Villa Békésszentandrás

A Kákafoki holtág partján található Wellness Villában 10+2 fő fér el kényelmesen. Ha a wellness élmények rabja vagy, akkor jó helyen jársz! 

A belső medencetérben egy 4,5 x 3,5 méteres fűtött medence és egy 4-5 fős finn szauna vár, az udvaron pedig egy földbe süllyesztett medence található, ülőpaddal, masszázsbefúvókkal, és nyakzuhannyal. A medence partján napozni is tudsz, miközben a bográcsban már rotyog melletted a babgulyás. 

7+1 rejtett vízparti szállás, ha idén kihagynád a Balatont
Wellness Villa Békésszentandrás

Cili nyaraló Békésszentandrás

A hangulatos, sátortetős vendégház a saját vízparttal, a 20 nm-es vízparti panorámás fedett terasszal, és a fa gyermekjátszótérrel az egyik legjobb rejtett vízparti szállás családok számára. Ha hiszed, ha nem, a Kákafoki holtág mellett éppen olyan szépen lebarnulhatsz, mint a Balatonnál, főleg, ha egy 12 m2-es móló vár napágyakkal. 

A kertben kipróbálhatod a tárcsázást, a bográcsozást, és a grillezést, ha pedig egy kis vízi levegőre vágysz, bepattanhatsz a csónakba, hogy a víz közepéről felfedezd a környék vendégházait. A vendégházban ingyenes a wifi, és a zárt parkolót is használhatod. 

7+1 rejtett vízparti szállás, ha idén kihagynád a Balatont
Cili nyaraló Békésszentandrás

További szállások Békésszentandráson és környékén>>

Vízparti szállás a Dunakanyarban – Válaszd Búbánatvölgyet!

Természetesen nem feledkezhetünk meg a Dunakanyarról, ha a cél a legjobb rejtett vízparti szállás felkutatása. A környék számos kirándulóhelyet, látnivalót, és sportprogramot tartogat, ha úgy döntesz, hogy felfedeznéd Esztergom rejtett kincsét, Búbánatvölgyet. 

Ezek a legjobb programok a Dunakanyarban >>

A Kerektó Vadászház a Búbánatvölgy legszebb tava, a Kerek-tó mellett fekszik. Ha van a családban, aki szívesen horgászik, annak csupán 20 métert kell megtenni a vízpartig, ami – valljuk be – nagyon vonzó tulajdonsága a háznak, amely egyébként 12 fő befogadására alkalmas. 

A friss levegőn töltenéd a napot? Szeretsz grillezni? Akkor biztosan élvezni fogod a kertben a sütögetést, a külső nagy teraszon pedig, ahonnan közvetlen kilátás nyílik a tóra, véget nem érő römi csatákat vívhattok egymással.

Kerektó Vadászház

A Tisza környékén pihennél? Tiszakécskét írd fel a bakancslistádra! 

Ezer és egy érvünk van amellett, hogy miért fogod szeretni a Holt-Tisza partján álló TiszaVilág Pihenőházat. A rejtett vízparti szállás csak 300 méterre fekszik Tiszakécske központjától, a Barack Gyógy- és Élményfürdő 3.4 km, a Kerekdombi Termálfürdő pedig 4 km. A bababarát szálláshelyen 16 fő fér el kényelmesen, ezért ha a tágabb családdal szeretnél elvonulni egy pihentető hétre, jó helyen jársz. 

Programot keresel Tiszakécske környékén? >>

A Tiszakécskei-halastó partján a horgászat, az olvasás, a séta, és a fotózás is éppen olyan élvezetes, mint egy hosszú beszélgetés a rég nem látott rokonokkal! 

TiszaVilág Pihenőház

Rejtett vízparti szállás – Válaszd Orfűt! 

Família Vendégház

Orfű neve a Fishing on Orfű fesztivál miatt biztosan ismerős számodra, ám az alig 1000 fős kis baranyai település a friss levegő, és a bájos tavak miatt is belopja majd magát a szívedbe. A Família Vendégház a tóparttól 50 méterre található, néhány perces sétára a  Kistó Strandtól.

Programtippek Orfű környékén >>

A felújított, tóra néző faházaknál napozóterasz, és fedett terasz vár, emellett bográcsozhatsz és grillezhetsz is a családdal. Pecabotot mindenképp hozz magaddal, ha pedig szívesen kirándulnál a környéken, keresd fel az Abaligeti Cseppkőbarlangot, vagy Pécs nevezetességeit

Família Vendégház, Orfű

Erdélyi Major Horgásztó és Lovarda – Élmények Nyíregyháza közelében

A Nyíregyháza közelében található 10 hektáros rejtett vízparti szállás kikapcsolódást nyújt számodra akkor is, ha gyerekekkel pihennél, és akkor is, ha csak a felnőtt családtagokkal ruccannátok ki egy hosszú hétvégére. 

A legjobb programok Nyíregyháza környékén >>

A környék csendes, és nyugodt, ráadásul a park számos programot ajánl. Ha megküzdenél a horgásztóban úszkáló halakkal, mindenképpen hozz magaddal pecabotot, de ha nem vagy ügyes horgász, viszont szeretsz víz közelben lenni, kipróbálhatod a vízibiciklizést is. 

A gyerekeket játszótér és trambulin várja, esténként pedig szalonnát is sütögethettek a csillagos ég alatt. 

Erdélyi Major Horgásztó és Lovarda

Idilli kikapcsolódás Gyékényesen – Pecabot nélkül el se indulj otthonról! 

Egy kutya-, és macskabarát rejtett vízparti szálláshely szerepel az álmaidban? A Somogy megyében található Vízpart Vendégház olyan horgászház, amely közvetlen a vízparton fekszik, és egész évben tárt karokkal vár. 

A házhoz saját stég és csónak tartozik, a kertben pedig grillezési és bográcsozási lehetőség is van. Ha a családdal utazol, tudnod kell, hogy hatan kényelmesen elfértek majd, ám a víz közelsége miatt inkább nagyobb gyerekekkel dönts a gyékényesi horgászház mellett. 

Vízpart Vendégház

Szálláshelyek Gyékéknyesen és környékén >>

Rejtett vízparti szállás – Neked ajánljuk, ha…

  • Nem vágysz pörgésre
  • Kedveled a friss levegőt, és a csendet
  • Nem ijedsz meg néhány elszánt szúnyogtól
  • Szeretsz horgászni
  • Kedveled a vízi sportokat
  • Elbújnál a családdal a világ elől néhány napra

Meggyőztünk arról, hogy egy vízparti szállás az, amire szükséged van? Foglalj szállást a szállás.hu kínálatából még ma! 

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
78%
Imádom
Imádom
17%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
4%