Vidéki vendégségCsaládi kiruccanásHegyek-völgyekNyári vakációRomantikus búvóhelyekRomantikus kikapcsolódásTavaszi zsongás

7 stílusos szálláshely, ahol öröm a pihenés

1 perces olvasási idő

Nem titkolom: rajongok a stílusos, egyedi módon berendezett szálláshelyekért! Szerencsére Magyarországon is egyre több helyen találni ilyen titkos gyöngyszemeket, most ezek közül válogattam néhány kedvencet, amelyek -remélem -elnyerik a Ti tetszéseteket is 😉

Levendula Apartman – Hegykő

Újonnan épített Levendula Apartman Hegykő egyik csendes utcájában található, közel a termálfürdőhöz.

Levendula Apartman, Hegykő

Az apartmanban 2 db, 2 fő elhelyezésére alkalmas, valamint 1 db 4 fő elhelyezésére alkalmas apartman található, amelyek igény szerint pótágyazhatóak.

Levendula Apartman, Hegykő

Családias környezetben várjuk a pihenni vágyókat. Igényesen kialakított apartmanjaink jól felszerelt konyhával és fürdőszobával állnak a vendégek rendelkezésére.

Szállásfoglalás >>

 

Erdőszéli Házikó – Bükkszék

A vendégház Bükkszéken, a Mátra és a Bükk találkozásánál található. A Házikó a falu szélén, az erdő közvetlen szomszédságában a hegyoldalon épült, csendes és nyugodt környezetben.

Erdőszéli Házikó, Bükkszék

A település a SALVUS gyógyvízről híres. A forrásnál 1939-ben kisebb fürdő létesült, mely néhány éve teljes körű felújításon esett át valamint téli wellness-részleggel bővült. A közelben hegyi túra- és sétautak várják a kirándulni vágyókat. A szomszédos településen található a siroki vár, a közelben pedig a kisnánai erődítmény romja.

Erdőszéli Házikó, Bükkszék

Eger városa 20 km-re fekszik Bükkszéktől, ahová gyönyörű hegyi úton juthatunk el. Könnyen megközelíthető Kékestető, Galyatető, Mátraszentimre és még számtalan gyönyörű hely a Mátrában és a Bükkben. A Ház 8 fő részére biztosít kényelmes pihenést.

Megtetszett a szálláshely? Itt tudsz szobát foglalni >>

 

Borház Apartman- Eger

Ez a kedves kis apartmanház Eger egyik csendes utcácskájában található, egy ódon pincesor présházai és pincéi közt, közel a Belvároshoz és a Szépasszony-völgyhöz.

Borház Apartman – Eger

Tökéletes hely a pihenéshez és a kikapcsolódáshoz. Az apartmanház földszintjén található a konyha és a nappali egy légtérben és a különleges, rusztikus fürdő a zuhanyzóval.

Borház Apartman – Eger

A felső szinten két db kétszemélyes hálórészt alakítottunk ki – függönnyel elválasztva – mesés környezetben egy kis előtérrel. A ház hangulata a fenyőgerendákkal és az ódon téglákkal mindenkit elvarázsol.

Szállásfoglalás >>

Bene-Villa Apartman – Gyula

Az Alföldön páratlan építészeti értékkel rendelkező, helyi védettséget élvező, egykori polgári lakásban nyitotta meg kapuit 1989. augusztus 11-én Dr. Bene Lajos gyűjteményét kiállítva a városi Képtár, amely szecessziós épület a ma a Bene-villa apartman háznak ad otthont.

Bene-Villa Apartman, Gyula

Szállónk Magyarország egyik legrégebbi és talán legszebb településén, Gyulán található.
Apartmanjaink közel az elegáns belvároshoz, a gyulai Várkerület szomszédságában, autóval könnyen megközelíthető helyen várják kedves vendégeinket.

Bene-Villa Apartman, Gyula

Apartmanjaink párok, családok, baráti társaságok számára ideális, ugyanakkor céges események, rendezvények, esküvők alkalmával is állunk vendégeink rendelkezésére akár 30 fő esetén is. Kívánjuk, hogy töltse kellemesen idejét a Bene-villában.

Szállásfoglalás >>

 

Életteli Apartman – Eger

Nagyon sok szeretettel várjuk pihenni vágyó kedves vendégeinket Egerben a Gárdonyi Géza Színház és a Hotel Eger & Park Szálló közvetlen szomszédságában található apartmanunkban.

Életteli Apartman – Eger

Az apartman egy az 1800-as években épült barokk műemlékvédelmi épületben helyezkedik el.

Életteli Apartman, Eger

Szálláshelyünk az alábbi távolságokra helyezkedik el a fontos idegenforgalmi és kulturális látnivalóktól:

– Eger Termálfürdő: 400 m – 5 perc
– Eger Törökfürdő: 500 m – 6 perc
– Dobó tér: 550 m – 7 perc
– Minaret: 900 m – 11 perc
– Egri Vár: 1000 m – 12 perc
– Szépasszonyvölgy: 1,7 km – 20 perc, autóval 2 km – 6 perc
– Egri Bazilika: 220 m – 3 perc
– Érsekkerti Teniszpálya: 300 m – 4 perc
– Buszpályaudvar: 400 m – 5 perc
– Vasútállomás: 1,1 km – 14 perc

A szállást is tudod lefoglalni >>

Mézeskalácsházikók egy zalai szőlőhegyen

A Zalai dombság lankái között, a Petrikeresztúr melletti Patóhegyen igazi ékszerdobozra bukkantunk. Pontosabban hatra.

Patóhegyi Borházfalu

Az egykori borházikók különálló apartmanházakként keltek életre – hála a Sebők családnak. A tulajdonos házaspár, Sándor és Silvia sokat dolgoznak, Silvia egy nagy szállítmányozási cég vezetője. Így először csak maguknak szerettek volna egy kis búvóhelyet, ahol lazíthatnak, ehhez újítottak fel egy teljesen elhagyatott állapotban lévő borházat.

További részletek >>

Elbűvölő vendégház szívvel-lélekkel Boldogkőváralján

Igazi különlegesség a Zemplénben! Három gimis barátnő, Viki, Dóra és Móni elhatározta, hogy létrehoznak egy olyan vendégházat, ahol ők is szívesen megszállnának.

Mandala Vendégház

Igazi Napvarázs

A festői Boldogkőváraljába teljesen beleszerettek, és egy romos házikó helyén, annak elhelyezkedését és alapformáját megtartva kezdtek építkezni.

További részletek >>


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%