Wellness + Hotelek

Spórolásra fel! – Akciós wellness hétvégék előrefizetés nélkül

2 perces olvasási idő

Ha vágytok már egy pihentető hétvégére, de az anyagiak közbeszólnak, ne csüggedjetek! Attól függően, hogy melyik hétvégét néztétek ki magatoknak, klassz akciós ajánlatokra lehet bukkanni, így érdemes böngészni és foglalni. Főleg, mivel pénzügyi biztonsággal tehetitek azt: vagyis előrefizetés nélkül! Íme, 10 wellness szállás, ahol kifoghattok akciós hétvégéket előrefizetés nélkül!

A panorámás: Bellevue Hotel Esztergom ****

Fontos, hogy páratlanul mesés környezetben legyen a szállásotok? Akkor irány a Búbánatvölgy a Dunakanyarban, ahol a természet és a víz közelsége fogad! Ugyanakkor Esztergom látnivalókkal teli belvárosa is csak 5 km-re van. Csodás panoráma a teraszról és az étteremből, színvonalas wellness részleg, bőséges ételek… mi kell még? Romantikus wellness hétvégéhez, vagy városnézős pihenéshez is kiváló választás.

A kifogástalan: Villa Citadella Wellness Panzió Eger

Képzeljétek el, hogy a bőséges reggeli elfogyasztása közben a teraszról Eger történelmi barokk városának látványában gyönyörködtök, majd napközben besétáltok megnézni a közeli Várat, aztán délután visszatértek, úsztok pár hosszt az uszodában, végül a pezsgőfürdőben és a szaunákban lazítotok egyet. Jól hangzik? A kiváló vendégértékelésű wellness villa nem fog csalódást okozni.

A megunhatatlan: Hotel Európa Fit Hévíz ****

A gyógytó mellett igazi négycsillagos víziparadicsom vár: kültéri és beltéri úszó- és élménymedencék, jótékony termálvíz, illetve szaunák garantálják, hogy a lurkóktól a nagyszülőkig minden korosztály ki tudjon kapcsolódni. A felújított belső terek és a félpanziós ellátás sem elhanyagolható tényező. Irány egy akciós hétvége előrefizetés nélkül az örök kedvencen, Hévízen!

A művészi: Art Hotel Zalakaros ***superior

Legyen az akciós hétvége helyszíne egy olyan egyedi, ízléses szálláshely, mint az Art Hotel: a világos terek, a grafikák, különféle szobrok és trópusi növények kiemelkedővé teszik a szállást. És akkor még nem beszéltünk a wellness szolgáltatásokról, az ínycsiklandó svédasztalos ellátásról, vagy arról, hogy a Zalakarosi Fürdő csupán 5 perc sétára van. Egész évben kedveskednek akciós hétvégék ajánlataival, csapjatok le egyre!

A sportos: Globall Hotel Telki ****

… Persze ez nem azt jelenti, hogy ide csak a sportolás szerelmesei jöhetnek! A különböző sportolási lehetőségek és sportpályák mellett ugyanúgy megtalálhatók a nyugalmas pihenés kellékei is, például a tágas wellness és spa részleg szolgáltatásai, valamint a csendes, városon kívül eső környezet. A vendégek a tisztaságot és az ételek választékosságát is ki szokták emelni a pozitívumok között.

Az osztrák stílusú: Wellness Hotel Kager Harkány ****

Legalábbis részben – a szállás külleme ugyanis Dél-Tirolt idézi meg, akárcsak az étteremben felszolgált fogások egy része. Ha vágytok egy kis külföldi-érzésre, de biztonságos hazai talajon, akkor foglaljátok előrefizetés nélkül a Wellness Hotel Kagert! Ha a szállás saját wellness része nem lenne elegendő, a híres Harkányi Gyógyfürdő 10 perc sétára van, ha pedig kirándulnátok egyet, a Siklósi Vár 10 perc autóval. 

A sokszínű: Zichy Park Hotel Bikács ****

Íme egy családias wellness szálloda, ahol az aktív kikapcsolódás szerelmesei kedvükre tobzódhatnak! Néhány példa: lovaglás, kirándulás a szállás melletti erdőben, horgászás, vagy akár csónakázás – ugyanis a hotel közvetlenül egy hangulatos tó mellett található. Ha tehát olyan akciós hétvégék közt válogattok, amelyek idilli-vidéki, vízparti, és wellness szállásokat is tartalmaznak, megtaláltáltok, mivel a Zichy Park Hotelre mindhárom kikötés igaz!

A gyerekbarát: Oxigén Family Hotel Noszvaj ****superior

Ha aktív kölykökkel vágnátok neki az akciós hétvégék megtervezésének, mindenképpen fontoljátok meg az Oxigén Family Hotelt. A szálláshelyen elterülő Kalandparkban egy percet sem fognak unatkozni, de egyéb gyerekprogramokkal is kedveskednek nekik. Míg az animátorok lekötik a gyerekeket, addig ti felnőttek lazíthattok a wellness részlegen. Az erdei környezetnek hála pedig bármikor tehet egy kiadós sétát a család!

A felnőttbarát: Tündérliget Panzió Egerszalók

Ha nem szeretnétek nagyobb szállodába menni, és kizárólag kettesben szeretnétek töltődni, akkor melegen ajánljuk ezt a felnőttbarát szálláshelyet, ahol elbújhattok a világ elől! Jól fog esni a wellness a dombok között, míg a panzió varázslatos kertjében piknikezhettek, andaloghattok a kis ösvényen – még egy kis zuhogó is megbújik a parkban. Háborítatlan csend, természet, romantika, kuckós szállás… Imádni fogjátok!

Ha Egerszalókon jártok, ne hagyjátok ki a sódomb megtekintését:

Az élménydús: Mediterrán Hotel Budapest ****

Ha városnézős kimozdulásra vágytok, Budapesttel nem lehet melléfogni. A város kínálta megannyi látnivaló és program mellett a szállás is hozzájárul, hogy minőségi pihenésben legyen részetek. Lehetőségetek van privát wellnessre jacuzzival és szaunával, a reggeli bőséges és változatos, a beltéri stílus pedig mediterrán légkört teremt. Foglaljatok nyugodt szívvel, előrefizetés nélkül, valamelyik akciós hétvégéjükre! 

Jöhet a pénztárcabarát pihenés? Válogassatok az akciós hétvégék közt és foglaljatok előrefizetés nélkül! >>

(Képek: szallas.hu, shutterstock)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
57%
Imádom
Imádom
43%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%