Kutyás-cicás tekergésVidéki vendégség

Állatbarát szálláshelyek és kutyajó programok

1 perces olvasási idő

Egy-egy utazás alkalmával kis kedvenceink elhelyezése bizony nagy fejtörést tud okozni. Szerencsére ma már egyre több szálláshely fogadja tárt karokkal a négylábúakat is, így gazdi és eb végre közösen élvezheti a kikapcsolódást. Állatbarát szálláshelyek Magyarországon!

Állatbarát szálláshelyek és kutyajó programok

Állatbarát szálláshelyek és kutyajó programok

Természetjáróknak: Visegrádi kirándulás

A festői szépségű Dunakanyar egyik legnépszerűbb kirándulóhelye Visegrád. A több mint ezer éves település kikötőváros is egyben, de télen a sétahajózás nem üzemel, erre 2020. tavaszáig várni kell – akkor viszont már kedvencünkkel is a fedélzetre léphetünk. Hajókázás helyett viszont tehetünk egy hosszú sétát a Duna-part mentén, amit kedvencünk is garantáltan élvezni fog vagy felfedezhetjük az Ördögmalom-vízesést és környékét.

Állatbarát szálláshelyek és kutyajó programok
A falu központjától körülbelül 2.5 km-re található az Ördögmalom-vízesés, melyet a piros turistajelzésen haladva érhetünk el

A sok gyaloglás után pedig mi eshetne jobban, mint egy ínycsiklandó házias fogás egy hangulatos étteremben? Ha meghoztuk a kedved egy finom vacsorához, akkor térjetek be a Kovács-Kert Étterembe, ahol nem csak téged, de kedvencedet is örömmel fogadják.

Állatbarát szálláshelyek és kutyajó programok
A Dunakanyar a természetbarátok körében is kedvelt kirándulóhelynek számít

Spórolj velünk! Amennyiben a szallas.hu-n keresztül intézed foglalásod, megajándékozunk egy 10%-os kuponnal, melyet felhasználhatsz a Kovács-Kert Étteremben.

Szállástipp: Honti Panzió Visegrád

Teli hassal és fáradtan már csak egy jó szállásajánlatra van szükséged. Amennyiben nem szeretnél sokat gyalogolni, válaszd az étteremtől mindössze 300 méterre található Honti Panzió Visegrádot, ahol többféle wellness-szolgáltatás is a rendelkezésedre áll.

Vadregényes tájakon: Lillafüred

Az Északi-középhegység vonulatai rejtik hazánk egyik leggyönyörűbb települését: Lillafüredet. Az itt található kirándulóhelyek közül a 20 méter magas Lillafüredi vízesés egész évben páratlan élményt kínál, míg a Hámori-tó mellett izgalmas sétát tehetünk.

Állatbarát szálláshelyek és kutyajó programok
A Lillafüredi vízesés egész évben gyönyörű látvány

A környéket több barlang is színesíti, de ezek közül a Szeleta-barlang kutyával is felfedezhető. A legendás Palotaszálló építésével egyidejűleg hozták létre a Lillafüredi függőkertet, melyet szintén érdemes közelebbről szemügyre venni és jó program lehet az Újmassai őskohó meglátogatása is. 

Állatbarát szálláshelyek és kutyajó programok
A lillafüredi Palotaszálló épülete a Hámor-tó mellett magasodik

Szállástipp: Sebesvíz Panzió

Amennyiben a Sebesvíz Panzióban foglalsz, azon sem kell gondolkodni, hová menj, ha megéhezel, ugyanis saját étteremmel is rendelkezik a szálláshely.

Spórolj velünk! A Sebesvíz Panzióban a négylábú vendégek elhelyezéséért sem kell sokat fizetni. Mindössze 1000 Ft/éjszakáért megszállhatnak kedvenceink is.

Városnézés a Kisalföldön: Győr

A kisalföldi megyeszékhely barokk belvárosa ezer élményt tartogat az idelátogatóknak. Utunk során felfedezhetjük a Széchenyi és Dunakapu teret, a Káptalandombra felkapaszkodva pedig megcsodálhatjuk a Püspökvárat és a Nagyboldogasszony-székesegyházat is. A Rába-part mentén gyönyörű, kiépített útvonalon egészen a víz közelében sétálgathatunk, ha pedig elfáradtunk, akkor a Bécsi kaputérnél, a várfal tövében érdemes megpihenni az ágyúknál. Akik a hasukat kényeztetnék, azoknak bátran ajánljuk a Kuglóf Cukrászdát, mely négylábú vendégeket is szívesen fogad.

Állatbarát szálláshelyek és kutyajó programok
A győri Széchenyi téren található a Mária-oszlop

Spórolj velünk! Tudtad, hogyha a szallas.hu segítségével foglalsz, akkor 10% kedvezményben részesülsz a győri Komédiás Étteremben? Ráadásul itt még kedvencednek is kérhetsz menüt 350 Forint ellenében.

Szállástipp: Teátrum Panzió és Étterem

A város szívében, a győri Nemzeti Színház szomszédságában található a Teátrum Panzió és Étterem, melybe kutyákat és macskákat is szívesen látnak 2000 Forint/éj áron. 

Teátrum Panzió és Étterem

+1 program Győrben:

Advent gyönyörű fényei hamarosan felragyognak és megkezdődik a karácsonyi vásárok szezonja. Győrben különleges gasztroélményekkel és színes portékákkal várják a turistákat.

Karácsonyi vásár Győrben

Megbízható kutyapanziók

Amennyiben mégis úgy döntünk, hogy külön szeretnénk kikapcsolódni, érdemes átböngészni az országban található kutyapanziók listáját, ahol kedvencünk mindent megkap, amire szüksége lehet és mi is nyugodtan élvezhetjük a jól megérdemelt pihenést. A legtöbb létesítmény parkkal, valamint kifutóval is rendelkezik és néhány helyen kutyaúsztatásra is van lehetőség – természetesen utóbbi csak a nyári időszakra értendő. Télen viszont fűtött kennelek és 24 órás felügyelet várja a kedvenceinket.

Még több kutyabarát szálláshely Magyarországon >>

(fotók: szallas.hu, shutterstock)

TÖLTSD FEL KÉPEDET, ÉLMÉNYEDET HÁZIKEDVENCEDRŐL FEBRUÁR 24-IG ÉS NYERJ! > (új fülön nyitja meg)”>RÉSZLETEK>>


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%