Kedvenc szállásokBarátokkalRomantikus kikapcsolódás

Egyéjszakás kaland? 10 szuper szállás privát jakuzzival, wellnessel és mesélő panorámával

1 perces olvasási idő

Romantikázzatok középkori kastélyban vagy repüljetek el a családdal egy lélegzetelállító wellnessbirodalom segítségével Marokkóba! Mindezt itthon, Magyarországon! Mutatunk 10 varázslatos, minőségi szálláshelyet, ahol már egy éjszakára is szívesen látnak benneteket!

Mindenkinek szüksége van rá, hogy időnként felfrissülhessen, ami a testi-lelki egészségünk miatt különösen fontos. Ha azonban idő vagy pénz hiányában nem tudtok hosszú nyaralásra menni, akkor még mindig lehetőségetek van átböngészni azokat a szálláshelyeket, melyek egy éjszakára is fogadnak vendéget! 

Ráadásul még jól is jártok, mert az órákig tartó csomagolást és a bőröndcipelést is megússzátok – csak a kalandvágyatokat kell magatokkal vinnetek! Lepjétek meg magatokat egy all inclusive ellátással, exkluzív szobákkal, pihentető wellnessel!

10 pompás szállás egy éjszakára is:

1. Premium Apartman – Makó

Egy-két perces sétára fekszik a mesés Makói Hagymatikum Fürdőfürdőtől és a kiváló ételeket kínáló Glorius Étteremtől a modern, 4 fős Premium Apartman. Az ide látogatók örömmel emelik ki a minőségi berendezést, a kifogástalan tisztaságot, a remek felszereltséget.

A két légterű, klímás szobákban pedig a családok is kényelmesen berendezkedhetnek. Higgyétek el: a képeknél már csak a valóság lesz szebb!

2. Vintiamo Apartmanok – Egerszalók

Egerszalókon és környékén megízlelhetitek a jobbnál jobb fürdőket, ezért bátran látogassátok meg a Saliris Gyógy- és Wellnessfürdőt vagy a kevésbé zsúfolt Nosztalgia Fürdőt.

A vízi kalandok után szálljatok meg a színes, hangulatos Vintiamo Apartmanokban, ahol korlátlan tea és kávéfogyasztással kényeztetnek benneteket! A nyugodt éjszakákat baldachinos ágyban tölthetitek, a kellemes hőmérsékletű, légkondicionált szobáitokban

3. Flóra Vendégház – Tamási

Tamásiban minden a természetről mesél, ezért feltétlen tegyetek egy kirándulást a DámPont Ökoturisztikai Látogatóközpontba és a vadasparkba is. Ezután jó lesz feltöltődni a Tamási Termálfürdő közvetlen közelében található Flóra Vendégházban. A kertben a felhők alatt, csillogó medencében csobbanhattok, élvezhetitek a napsütést vagy egy rögtönzött grillpartyval spékelhetitek meg a napot. 

4. Mártoni Csárda és Fogadó − Szigetszentmárton

Álomszép természeti környezetből emelkedik ki a folyóparti Mártoni Csárda és Fogadó épülete, ahol bármikor kitörhettek a szürke hétköznapokból. A színvonalasan megálmodott szobákat eszméletlen kilátás koronázza meg.

A Panorámás tetőtéri 2 fős lakosztályban pedig egy üvegfalas szauna is helyet kapott. A minőségi wellnessben átadhatjátok magatokat a dézsafürdő, a jakuzzi és a szauna kényeztető élményének, de felkereshetitek a „békebeli” szabadstrandot is.

5. Danubius Hotel Bük**** − Bükfürdő

Ha már egyéjszakás szállás mellett döntötök, érdemes megadni a módját a rövid nyaralásnak. Szóval miért is ne mennétek egyből az all inclusive Danubius Hotel Bükbe****?

A hihetetlen szaunavilág, a káprázatos élménymedencék és a felülmúlhatatlan étterem nem fog csalódást okozni. A fergeteges gyermekbarát szolgáltatások ugyanakkor a felnőttek gondtalan kikapcsolódásáról is gondoskodnak. 

Répcementi csodák Bükön és Bükfürdőn >>

6. Chateau Vincze Villa − Sátoraljaújhely

Lepjétek meg kedveseteket egy romantikus sziesztázással egy különleges szálláshelyen! A Chateau Vincze Villa 1500-as években emelt, felújított épülete megőrizte a régi korok hangulatát.

A fejedelmi szobákhoz pezsgőfürdő is tartozik. A gyönyörű tájat ráadásul a kinti medencéből zavartalanul élvezhetitek. A közös pillanatokat pedig az ódon pincében fokozhatjátok tovább egy ízletes borkóstolón!

7. Arena Deluxe & Spa – Szeged

Kedvet kaptatok egy városnézéshez Szegeden? Akkor töltsetek egy éjszakát a település egyik legjobb szálláshelyén, az Arena Deluxe & Spában! A Tisza-partján nyomban a trópusokon érezhetitek magatokat, amihez csupán a prémium wellnessrészlegbe kell betérnetek. Sőt! Egyes szobák alapvető tartozéka a szabadtéri, masszírozó pezsgőfürdő is!

8. Mercure Center Hotel & Spa****+superior − Tokaj

Ismerjétek meg a Tokaji borvidéket egy varázslatos szállodából, a Mercure Center Hotel & Spa****+superiorból indulva, mely egy éjszakára is álomba illő vakációt kínál! A csodálatos design, az lehengerlő panoráma, valamint a wellness- és kulináris kalandok igazi luxussal fűszerezik meg a mindennapokat!

Nyári kalandozások és borozgatások a kincsek városában: Tokaj >>

9. Boutique Hotel Annuska**** − Balatonfüred

Egyszerre elegáns és gyönyörű a Boutique Hotel Annuska****, ahol a reggelit is pezsgővel indíthatjátok! A stílusos szobákban már egyetlen eltöltött éjszaka is garantáltan lejjebb viszi a stressz-szintet.

Masszíroztassátok ki az izmaitokat a hatalmas kerti medence csobogójánál és derítsétek fel a wellness kincseit: a gőzkamrát, a finn szaunát, a csendszobát és a többi szuper szolgáltatást is!

10. Willis Hotel Business & Wellness**** Zalaegerszeg

Négy mesés szobatípusból szemezgethettek a Willis Hotel Business & Wellnessben****, melyek extra vastagságú gyógymatraccal, klímával és fürdőszobai bekészítéssel bűvölnek el. Pedig még nem is láttatok szinte semmit, mert az 1135 négyzetméteres wellnessbirodalomban Marokkó titokzatos világába repülhettek el! 

Aprócska falvak, meseszép panorámás kilátás – Top 10 zalai látnivaló >>

Egyéjszakás kalandotok megtervezéséhez böngésszetek tovább a foglalható szálláshelyek között. Használjátok a szűrőket is a tökéletes szállás megtaláláshoz.

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
25%
Imádom
Imádom
25%
Vicces
Vicces
50%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%
85 bejegyzés

A szerzőről
Több mint 10 éve foglalkozom újság- és szövegírással, -szerkesztéssel, valamint kiadványok tördelésével. A szüntelen kíváncsiságom vitt előre, amikor 2019-ben szabadúszóként csatlakoztam a Szallas.hu csapatához. Azóta együtt hódolunk közös szenvedélyünknek, az utazásnak. Az évek alatt 200-nál is több cikket írtam élményekről, valamint szállásokról. Fedezzük fel együtt hazánk kincseit!
Bejegyzések
    Ajánlott bejegyzések
    9.8
    Kedvenc szállások

    Mediterrán pihenés Gyulán

    1 perces olvasási idő
    Toplisták

    Tavaszi-nyári bakancslista – 30+ szuper látnivaló, amit muszáj megnézned

    2 perces olvasási idő
    Tavaszi zsongás

    Ugorj fejest a tavaszba - hamarosan indul a tulipánszüret az országban

    1 perces olvasási idő