Wellness + HotelekCsaládi kiruccanásÍzkalandNyári vakációRomantikus kikapcsolódásTavaszi zsongás

Éld át a luxust hazánk ötcsillagos szállodáiban!

1 perces olvasási idő
Hotel Azúr Prémium Siófok *****

Ki nem álmodozik néha arról, hogy néhány napra megszökjön a hétköznapok elől  és luxuskörülmények között pihenjen, töltődjön és relaxáljon?

Nem kell több száz vagy ezer kilométert utazni ahhoz, hogy ez az életérzés elérhető legyen! Elég csak körülnézni a magyarországi hotelek kínálatában, hiszen több 5 csillagos luxusszálloda is minőségi szolgáltatásokkal, kezelésekkel és gasztronómiával várja a vendégeket.

Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár *****

Különleges formák, csodálatos terek és építészeti újdonságok jellemzik, melyek az érintetlen természettel tökéletes összhangban állnak.

Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár *****

A több mint 10.000 m2 területen elhelyezkedő, luxus kialakítású fürdőrészleg 22 medencéjével, szauna világával és számtalan pihenőterével egyedülálló. A Spirit Hotel saját gyógyvízforrással rendelkezik, amely 1056 méter mélyből tör a felszínre.

További infomációk >>

 

Lotus Therme Hotel & Spa Hévíz *****

Hévíz legexkluzívabb wellness szállodájában, a Lotus Therme Hotel & Spa-ban felejthetetlen élményekkel gazdagodhatunk. Az ötcsillagos szálloda 222 szobával és 10 lakosztállyal, tökéletes kényelemmel várja vendégeit!

Lotus Therme Hotel & Spa Hévíz *****

A wellness szolgáltatások legfőbb pillére a gyógyvizes medencével, jacuzzival, külső- és belső melegvizes medencékkel rendelkező vízivilág. Külső és belső medence, termálfürdő, Relax Bad, jacuzzi, vállzuhany és egyéb élményfürdő-elemek kényeztetik a vendégeket.

Még több érdekessége >>

Hotel Azúr Prémium Siófok *****

A Hotel Azúr Prémium***** egyedi belsőépítészeti megoldásokkal rendelkező, közvetlenül a vízparton található szálloda, amelyben 22 kétágyas szoba, 24 db balatoni panorámával rendelkező junior suite, 3 jacuzzival és szaunával felszerelt lakosztály áll a vendégek rendelkezésére.

Hotel Azúr Prémium Siófok *****

A Hotel Azúr Prémium Siófok***** 2016-ban megkapta az Év Szállása – Szakmai Díj III.hely kitűntető címet.

További információk >>

 

Hotel Divinus Debrecen *****

Kelet-Magyarország első ötcsillagos szállodája a debreceni Nagyerdő kapujában nagyvárosi környezetben, de a zöldövezetek kényelmével és nyugalmával várja vendégeit.

Hotel Divinus Debrecen *****

A Hotel Divinus***** wellness centruma közel 1000 négyzetméteren egyedülálló szauna és pihenőparkkal rendelkezik, amely többek között 25- méteres úszómedencével, meleg vizes merülő medencével, jacuzzival, gyermekmedencével, valamint szoláriummal felszerelt.

További fotók a szállodáról >>

 

St George Hotel Budapest *****

A budai Királyi várnegyedben 2007 áprilisában nyitotta meg kapuit St. George Residence Hotel. A szálloda egy XIV. századi épületben található, mely épület a XVIII. században is fogadóként üzemelt és a budai Várnegyed egyik meghatározó szálló és szórakozóhelye volt.

St George Hotel Budapest *****

A fogadó műemléki helyreállítása és átépítése során 26 lakosztály, étterem és kávéház, rendezvénytermek, középkori borozó és hangulatos belső kert került kialakításra.

Szállásfoglalás >>

 

Andrássy Rezidencia Wine & Spa Hotel Tarcal *****

Tokaj-Hegyalja egyetlen ötcsillagos szállodájaként az Andrássy Rezidencia Wine & Spa***** szálloda kiemelkedően magas minőségi színvonalon kínálja a wellness, spa és gasztronómia legjavát.

Andrássy Rezidencia Wine & Spa Hotel Tarcal *****

Tarcalon, gyönyörű, rusztikus környezetben az Andrássy család patinás egykori rezidenciájában várja vendégeit a 41 szobával, spa & wellness részleggel, illetve Tokaj-Hegyalja egyik legjobb éttermével rendelkező ötcsillagos wellness szálloda.

További információk >>

 

Forgách Kastély Hotel Mándok *****

A teljesen felújított impozáns kastélyhotelben egyesül a varázslatos korhű hangulat, az előkelő patinás belső terek, a modernkori prémium szolgáltatásokkal. 12 db különböző típusú, minden igényt kielégítő stílusos szobák (Superior, DeLuxe, Lakosztály) állnak a vendégek rendelkezésére.

Forgách Kastély Hotel Mándok *****

A kastélyt körülölelő festői szépségű 4 hektáros árnyas ősfás parkban sétálva vagy kerékpározva a vendégek megcsodálhatják a természet temérdek szépségét.

Szállásfoglalás >>

 

Kolostor Hotel Sopron *****

A Sopronbánfalva fölémagasodó Pálos Kolostor 500 éve áll ezen a helyen. A gyanútlan betérőt azonnal megérinti az a nyugalom és az a megfoghatatlan varázs, ami az ezer éves zarándok helyen zárda építésére sarkallta egykor a pálos szerzeteseket.

Kolostor Hotel Sopron *****

A kerengőre felfűzött, szállodai szobaként tovább élő cellák és termek lehetősvé teszik, hogy elmélyült relaxációba merüljünk, illetve ami a legfontosabb, pihenjünk.

További információk >>

 


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%