Romantikus búvóhelyekCsaládi kiruccanásHegyek-völgyekRomantikus kikapcsolódásVidéki vendégség

Elragadó vendégházak a Mecsekben

1 perces olvasási idő
Elragadó vendégházak a Mecsekben

Kevés szebb látvány létezik az őszi Mecseknél! A pécsváradi gesztenyefák, az óbányai Ferde-vízesés vagy a püspökszentlászlói arborétum is megér egy-egy kirándulást. Aki pedig inkább a túrák szerelemese, szintén jó helyen jár! Sőt, most még szállásokat is mutatunk azoknak, akik az őszi hétvégéket vagy a szünet napjait a hegyekben szeretnék tölteni. Elragadó vendégházak, apartmanok a Mecsekben!

Elragadó vendégházak a Mecsekben

Verandás Apartman Óbánya

„Nagyon kellemes, barátságos szálláshely, nagyon jól felszerelt mindennel, ami az ott tartózkodást igazi pihenéssé, kikapcsolódássá teszi. Gyönyörű környezetben lévő ház, tágas, szép kerttel, barátságos, segítőkész szállásadókkal.” (vendégértékelés a szallas.hu oldalán)

Látnivaló is bőven akad a környéken, hiszen a 70 fős zsákfalu a kéktúra útvonal mentén fekszik, de nincs messze Kisújbánya, a Ferde-vízesés és a Réka-vár sem.

Csókakő Vendégház Hosszúhetény

A Kelet-Mecsek erdeinek szomszédságában, festői tájon fekszi a Csókakő Vendégház. A szállás a Zengő (682 m, a Mecsek legmagasabb csúcsa) és a Hármashegy ölelésében, Hosszúhetényben található, ahol egy XIX. századi présház lett korhűen felújítva.

A Csókakő Vendégház hat darab két személyes, kényelmes, zuhanyzós szobával rendelkezik, melyekben van LCD-TV, és vezeték nélküli internet hozzáférés. Baráti társaságok részére, családi események megünneplésére tökéletes helyszín!

Racka Vendégházak Erdősmecske

Fantasztikus hely sok-sok állattal, élménnyel, falusi nyugalommal. A tulajdonos rendkívül kedves és közvetlen. Hatalmas élmény volt a gyerekekkel a jurtában aludni, és gyönyörű volt a kilátás.” (vendégértékelés a szallas.hu oldalán).

Két vályogfalú, felújított vendégház és jurta várja a vendégeket Erdősmecskén, emellett egy nagy gazdaság, ahol bárki részt vehet az éppen aktuális gazdasági munkákban. A gyerekeknek hatalmas élmény lesz etetni és simogatni az állatokat.!

Patakpart Vendégház Ófalu

Pécstől 40 km-re, a Mecsek keleti nyúlványainál fekszik Ófalu, amelynek különleges természeti szépségét a települést övező 7 domboldal koszorúja adja. Itt található a Patakpart Vendégház, amelynek két stílusosan berendezett szobájában összesen 7 fő fér el kényelmesen. Bababarát szálláshely, 3 éves korig ingyenes!

Zengőalja Vendégház Erzsébet

A Karasica völgyében elterülő 328 lelkes kis falu csendjével, jó levegőjével várja a látogatókat egy meghitt pihenésre. A gyönyörűen felújított régi sváb parasztház nagy udvarral rendelkezik, a két külön bejáratú apartman külön-külön vagy egyben is kibérelhető. Mindkét apartmanhoz saját konyha és fürdőszoba tartozik. A szobákban 2+1 ágyon három fő kényelmesen elfér, így a teljes ház 6 fő számára is ideális.

Levendula Porta és Pajtaszínház Orfű

Letűnt korok varázsa, napjaink kényelmében. Pécs mellett, a Mecsek lábánál bárki átélheti a boldog békeidők hangulatát. A Levendula Vendégháznak távol a munka és a világ zajától, egy korhűen helyreállított sváb polgári-parasztház ad otthont.

A ház 1934-ben, a műemlék védettségű tekeresi falurészen épült. Az utcafronti részen három nagy „polgári jellegű” szoba, az udvaron pajta, amelyben pajtaszínház, kézműves tér és autentikus parasztkonyha található.

Még több szálláshely a Mecsekben >>


Még több elragadó szálláshely Magyarországon:


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%