Vízparti szállásokCsaládi kiruccanásCsobbanóhelyekNyári vakációRomantikus kikapcsolódásTavaszi zsongás

Ezek a legjobb apartmanok a Velencei-tónál

1 perces olvasási idő

A Velencei-tónál augusztus végén sem áll meg az élet, hiszen bár ősszel strandolni alig-alig lehet, rengeteg kirándulási lehetőség, látnivaló és aktív program várja a turistákat. Ehhez ajánlunk most néhány remek szálláshelyet a teljesség igénye nélkül!

Vadlúd Vendégház Dinnyés

Új építésű, két apartmanos vendégház, amely ötvözi a családias hangulatú pihenést a wellness nyújtotta élvezettel.

Vadlúd Vendégház Dinnyés

A légkondicionált, 50m2-es Rózsa apartmant párok, vagy kisebb családok számára ajánljuk, míg a 70 m2-es Levendula apartman ideális választás nagyobb családok számára. Mindkettőt tágas terek, barátságos hangulatú szobák, igényes berendezés és sok-sok fény jellemzi.

Még több fotó >>

Madaras Apartman Agárd

Pihenj a Velencei-tónál az év bármelyik időszakában, hiszen a tó, az agárdi termálfürdő, a kiépített bicikliút, az agárdi Parkerdő, és Gyerekbarát strand, a hajókikötő, a vízi sportok kínálata (csónak, kenu, sup, szörf, hajó), valamint a számtalan szabadtéri, sokszor ingyenes rendezvény és koncert igazi komplex kikapcsolódást kínál!

Madaras Apartman Agárd

A szállás Agárd kertvárosi részében, egy családi ház felső szintjén található. A két hálószoba egymásból nyílik, ezért csak családok, és baráti társaságok részére ajánlott. Az apartmanban két franciaágy, egy heverő, és a babáknak utazóágy és etetőszék található.

További részletek >>

Duzzogó Vendégház Agárd

A 2015-ben épült vendégház bekerített, parkosított kerttel rendelkező fűthető nyaraló, amely kiváló pihenési lehetőséget biztosít a Velencei-tavat és környezetét kedvelő vagy megismerni vágyó párok, vagy kisgyermekes családok számára.

Duzzogó Vendégház Agárd

A mediterrán stílusú ház Agárd központjában található, 350 méterre a vízparttól, a strandtól. A közelben található Agárdi Gyógy- és Termálfürdő kellemes kikapcsolódási lehetőséget nyújt a fedett és kültéri gyógy-, termál- és élménymedencéivel, a különböző gyógykezeléseivel, illetve szauna világával.

Szállásfoglalás >>

Velence Korzó Pihenőház Kápolnásnyék

Vidéki hangulat, belvárosi kényelem. A Velence Korzó közelében található modern, igényes berendezéssel, hűtő-fűtő klímával is felszerelt ház egész évben várja a vendégeket.

Velence Korzó Pihenőház Kápolnásnyék

A szálláshely két hálószobával rendelkezik, 5 felnőtt vagy 4 felnőtt és 2 gyermek kényelmes pihenését szolgálja. A vendégeket bográcsozási és grillezési lehetőség várja, továbbá igény szerint felnőtt kerékpárok állnak rendelkezésére.

További részletek >>

Rénus Családi Vendégház Gárdony

Baba- és gyerekbarát vendégház a Velencei-tónál, 8 fő részére ideális.

Rénus Családi Vendégház Gárdony

Aki nyugodt, kényelmes pihenést keres a Velencei-tónál, a legjobb helyen jár. A földszinten étkező, jól felszerelt konyha, nappali kandallóval található, a fürdőszobával rendelkező hálószobák az emeleten vannak. Két franciaágyas szoba, egy kétágyas szoba és egy egyágyas szoba áll vendégeink rendelkezésére.

Szállásfoglalás >>

Villa del Sol Gárdony

Egy éjszakára is foglalható, partközeli, igényes, mindennel felszerelt 4 személyes önálló ház nagy saját kerttel várja vendégeit. A strandok közelében fekvő mediterrán stílusú szálláshely búvóhelynek is alkalmas,

Villa del Sol Gárdony

A házban két hálószoba, egy nappali és egy konyha egyben, egy fürdőszoba található. Kandalló a hűvösebb napokra, légkondi a meleg napokra. A kertben nagy tűzrakóhely kapott helyet esti szalonnasütéshez, bográcsozáshoz.

Még több fotó >>

Green Residence Apartman Velence

Egész évben, télen-nyáron várja vendégeit a Green Residence Apartman, amely a Velence Korzó és családbarát szabad strandtól kellemes sétára (kb. 15 perc) található (homokos partszakasz, kellemes sétányok, két modern játszótér, éttermek, kiszolgáló egységek, bevásárlási lehetőség).

Green Residence Apartman Velence

Akár szép környezetben történő pihenésre, akár aktív kikapcsolódásra vágyik, itt megtalálja az igényeinek megfelelő időtöltési lehetőségeket. Fürdés a Velencei-tóban vagy a gyógy- és termálfürdőben? Esetleg vízi sportokhoz, horgászáshoz, hajókázáshoz lenne kedved? Egy kis biciklizés a tó körül kiépített kerékpárúton? A Green Residence Apartmanban mindez megvalósulhat!

További részletek >>


Látnivalók a Velencei-tó körül:

Velencei-tó, ahol a kultúra, strand és természet kéz a kézben jár


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%