Horvátország

Felnőttbarát hotelek Horvátországban

1 perces olvasási idő

Akár bevallják maguknak, akár nem, néha a legjobb szülők is vágyhatnak arra, hogy gyerekek nélkül, kettesben vonuljanak el pihenni, feltöltődni. Szerencsére Magyarországon is egyre több felnőtteknek szóló hotel közül választhatnak azok, akik gyerekzsivaj nélkül képzelik el a wellness hétvégét. Sőt, már a szomszédos Horvátországban is találhatók kizárólag felnőttbarát hotelek, szállások, amelyek egy-egy hétvégére vagy hosszabb nyaralásra kínálnak tökéletes búvóhelyet. Következzenek a TOP szállástippek (nem csak) nászutasoknak!

Ezek a legjobb felnőttbarát hotelek Horvátországban

Nézz körül a felnőttbarát hotelek kínálatában és tölts el néhány romantikus napot Horvátországban! Gyerekmentes wellness úti célok következnek, mert a szülőknek is jár a szabadság!

Bulizós nyaralás az Isztrián – Royaluxs Hotel Resort Zrće Kolan****

Ha egy igazán bulis nyaralást szeretnétek eltölteni kettesben, akkor a Royaluxs Hotel Resort lesz a ti szállásotok! Ez a felnőttbarát szállás várja a zenerajongókat, ugyanis az egész nyaralásotok egy fesztiválhelyszínné alakul minden évben! Élvezzétek a privát villátokat, ahol egy saját medence is megtalálható, valamint modern, luxus berendezéssel is kedveskednek a látogatóknak.

Ha szeretnétek, akár saját, profi hangrendszerrel ellátott szállást is foglalhattok, így privát bulit tarthattok a kikapcsolódásotok alatt. Akár baráti társasággal is utazhattok, a lényeg, hogy itt biztosan gyerekzsivajmentes környezet vár benneteket!

Nyugalmas kikapcsolódás Dalmácia központjában – Hotel Punta Vodice****

Dalmácia szívében található ez a felnőttbarát szállás, ahol a wellness és spa részleget, valamint a belső medencéket és szaunát csak 16 éves felüliek használhatják. A hotel mind a 128 szobája rendelkezik erkéllyel, melynek egyik fele egy parkra, másik fele pedig a tengerpartra néz.

A szálloda meseszép parkjában helyet kapott egy templom is, amely történelmi és kulturális kikapcsolódást nyújthat a vendégek számára. Minden szoba légkondicionált és modern berendezéssel felszerelt, tökéletes relaxációt biztosít az ide érkezőknek. Emeljétek egy magasabb szintre a pihenéseteket és töltsetek el pár gyerekmentes napot Vodicében. 

TOP látnivalók a strandjairól és pezsgő életéről híres Vodice városában >>

Érkezzetek kiskedvenccel – Hotel Ola Adults Only Donji Seget****

Pihenjetek a gyönyörű Hotel Olában, amely teljességgel felnőttbarát. A szállás a tenger partján kapott helyet, meseszép kilátással a vízre, összesen 50 prémium szobával rendelkezik. Fogyasszátok el a finom reggelit a teraszon, majd élvezzétek a gyerekmentes kikapcsolódást a medencénél, vagy nézzetek körbe a városban.

Akár a kiskedvenceteket is magatokkal vihetitek felár ellenében, valamint a parkolás is külön fizetés után lehetséges a hotel parkolójában. Donji Seget Trogir közelében található, így könnyen megismerhetitek a történelmi város minden apró részletét! Nézzétek meg, hol forgatták a Trónok Harca egyes jeleneteit és pihenjétek ki a heti fáradalmakat.

Paradicsomi környezetben – Hotel Vila Rova Malinska****

Hallgassátok a tenger morajlását az olajfák ölelésében a Krk-szigeten található Malinskában. A szállás 2015-ben teljesen megújult, így modern környezetben tölthetitek a pihenéseteket ezen a pazar helyen. A szállás 14 éves kor felett fogad csak vendégeket, így teljesen gyerekzsivajmentes lehet a nyaralásotok. 

A hotel saját napozóterasszal, wellnessrészleggel felszerelve várja a vendégeket az év nagyrészében. A környéken több kerékpárút is található, így akár tavasszal vagy ősszel is kikapcsolódhattok ezen a helyen. Töltsétek aktívan a napot, majd lazuljatok egy nagyot a medencék és a jakuzzi mellett.

Az est zárásaként pedig egy finom, helyi fogásokat kínáló à la carte étterem, valamint beach grill bár is a tökéletes időtöltéseteket szolgálja.

Hegyek ölelésében – Veladrion Resort Senj*****

Hegyekkel és tengerparttal körülvéve töltenétek a pihenéseteket, gyerekmentesen? Akkor a Veladrion Resort a ti szállásotok Senjben! Luxuskivitelben berendezett, kényelmes szobák és apartmanok, valamint gyönyörű környezet az, amit ezen a helyen kaptok. A szállás a tengerparttól mindössze pár perc sétára található, és 16 éves kor felett fogad vendégeket.

Vegyétek igénybe a wellness szolgáltatásokat, használjátok ki az udvarban található medencét, vagy csak pihenjetek egy nagyot a napozóágyakon. A helyszínen kialakításra került egy relaxációs szoba is, ahol minden adott ahhoz, hogy stresszmentesen, minden problémától távol, teljességgel megnyugodjatok.

Szakadjatok ki a fárasztó hétköznapokból és töltsetek el pár napot ezen a különleges helyen!

Ezek a felnőttbarát szállások minden megfáradt szülő számára tökéletes kikapcsolódást nyújthatnak. Töltsetek el ti is egy hosszú hétvégét valamelyik horvátországi szálláson és térjetek haza kipihenten! További remek szállások Horvátországban >>

Ha Horvátországba utazol, ezek a cikkek is érdekelni fognak:

(Képek: Szallas.hu, shutterstock.com)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
75%
Imádom
Imádom
25%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%