Vidéki vendégségCsaládi kiruccanásRomantikus kikapcsolódás

Gyönyörű vendégházak a tökéletes nyaraláshoz

1 perces olvasási idő

Még keresitek az igazit? Akkor ne habozzatok tovább, mert elhoztuk nektek a legszebb vendégházakat, melyek frissen csatlakoztak a szallas.klub törzsvásárlói programjához, így egy választással nem csupán a tökéletes szálláshelyet találhatjátok meg, hanem még a vakáció költségeiből is lefaraghattok! Gyönyörű vendégházak, hogy a nyaralás tökéletes legyen.

Gyönyörű vendégházak a tökéletes nyaraláshoz

1. Városnézők kedvence: 4 Ász Deluxe Apartman Gyula

Bőséges reggelivel, korlátlan kávé és teafogyasztással, valamint egyedi kialakítású lakrészekkel találkozhattok a 4 Ász Deluxe Apartmanban. A bababarát szálláshely ráadásul nem csupán ingyenes 3 éves korig, de számos szolgáltatással segíti a gyerkőccel érkezők vakációját. Ne felejtsétek el meglátogatni egy kis wellnessért a pár percre fekvő gyulai fürdőt sem!

2. Ízelítő Itáliából: Villa Toscana Hajdúszoboszló

Repüljetek Olaszországba ezen a különleges mediterrán szálláshelyen, ahol mind az 5 apartman jól felszerelt konyhával és igényes hálóval rendelkezik. A légkondicionáló miatt pedig a legforróbb éjszakákon is hűvös fuvallatok gondoskodnak a nyugodt álmaitokról. Jó pihenést!

3. Nyári hullámok: Levendula Apartman Balatonfüred

Érezzétek át a nyári életérzést Balatonfüred egyik legjobb apartmanjában, ahol minden adott egy remek vakációhoz. Csobbanjatok a kerti medencében, napozzatok a teraszon és készítsetek finom falatokat a jól felszerelt konyhában!

4. Ősfák a kertben: Siórelax Apartman Siófok

Szeretnétek a Balatonhoz közeli szálláshelyet választani? Akkor nézzétek meg a Siórelax Apartmant, ahol bármikor napozhattok, olvashattok vagy borozgathattok a csodás, ősfákkal gazdagított kertben.

5. Az unalom ellenszere: Évi Nyaralóház Siófok-Szabadifürdő

Kristálytiszta kültéri medencével, pezsgőfürdővel és kerti sütögetési lehetőséggel vár benneteket ez a szuper nyaraló, ahol esélyetek sem lesz unatkozni. Csocsózzatok, dartsozzatok kedvetekre, este pedig a nap zárásaként válasszatok filmet a Netflix kínálatából!

6. Az igényetekre szabva: Hellasz Apartman Gyula

Igényes és kényelmes apartmanra vágytok? Akkor itt megtaláltátok, ugyanis a két hálóteres lakások mindegyike jól felszerelt konyhával és saját fürdővel rendelkezik. A zárt udvarban pedig bármikor sütögethettek a szabad ég alatt.

7. Mesevilág a Balaton-felvidéken: Káli Kő Nyaralóház Szentbékkálla

Csodás nyaralót ajánlunk nektek a Balaton-felvidék szívében. Ezen a hangulatos portán átélhetitek milyen egy felújított, műemlék jellegű parasztház. Mártózzatok meg a kerti medencében és bográcsozzatok, grillezzetek kedvetekre a családdal, a barátokkal vagy a kedvesetekkel!

8. Múltról suttogó szálláshely: The Houses of History Tihany

Gyönyörű környezetben, Tihanyban találjátok ezt az autentikus és igényes szálláshelyet, ahol megállt az idő. A finom reggeli után sétáljatok egyet a Belső-tó partján vagy fedezzétek fel a különleges település ezer titkos kincsét!

9. Mint otthon: Accomo Apartman Siófok

Válaszd a megbízhatóságot és vele az Accomo Apartmant, mely csodás lakásaival tökéletes vakációval ajándékoz meg titeket. Vívjatok ping-pong csatákat, csocsózzatok és merüljetek el a kertben található jakuzzi csiklandozó buboréka között!

10. Egy hangulatos porta: Hét Fenyő Vendégház Sukoró

Egy hangulatos, nádfedeles házikónál nem is lehetne stílusosabb szállást találni. Töltsetek el pár napot vagy hetet a Hét Fenyő Vendégházban, ahol csodás panoráma mellett fogyaszthatjátok el a jól felszerelt konyhában készült ételeket.

11. Ékszer a hegyoldalban: Borárium Vendégházak – Néró Ház Pázmánd

Egy rejtett kincs bújik meg a pázmándi szőlőtőkék között, amit mindenképp látnotok kell. A csendes és békés településen végre átélhetitek azt a nyugalmat, amit a rohanó hétköznapokban hiába kerestek. A csodás konyhába mennyei ételeket alkothattok, a tornácon pedig a környékbeli pazar borokba is belekóstolhattok.

12. Családdal is jó választás: Borárium Vendégházak – Zen-gő Ház Pázmándba

Amennyiben kedvet kaptatok már Pázmándhoz, akkor tudnotok kell, hogy a csodás természeti környezetben fekvő vendégházban a családokat is szívesen fogadják, nem csupán a romantikára éhes párokat. A gyerkőcök imádni fogják az egyedi játszóteret és bababarát szálláshelyként a szülők életét is számos szolgáltatással (pl. kiságy) tudják igény szerint megkönnyíteni.

Hogyan spórolhatok a nyaraláson?

Regisztráljatok könnyen és gyorsan a szallas.klub törzsvásárlói programjába, ahol értékes útitallérokat gyűjthettek, melyeket a következő nyaraláskor kedvezmények formájában érvényesíthettek (1 Forint 1 útitallérnak felel meg). Utazzatok többet, kevesebbért!

Szeretnétek bővebben utánajárni a szallas.klub kedvezményeknek? Akkor itt megtehetitek >>

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%