Wellness + HotelekŐszi élményszüret

Hétköznapi wellness, nem hétköznapi árakkal – őszi pihenés baráti áron

2 perces olvasási idő

A wellness hétköznapra időzítve a legjobb, ilyenkor ugyanis jellemzően olcsóbban lehet foglalni, és kevesebben is vannak. Így még az is lehet, hogy csak a tiétek lesz egy-egy medence! Érdemes kivenni néhány szabadnapot azért, hogy megtapasztalhassátok a hétköznapi wellness előnyeit. Íme, 12 színvonalas wellness szállás, programajánlóval!

Wellness hétköznap, nem hétköznapi árakkal:

Hunguest Hotel Apollo Hajdúszoboszló ****

A megunhatatlan Hungarospa fürdőtől 5 perc sétára vár ez a négycsillagos, szuper wellness szolgáltatásokat nyújtó hotel. A szobák ízlésesek és tiszták, a reggeli pedig kifejezetten finom a vendégek szerint. Nyugodt, barátságos légkörre számíthattok, ahol teljesen kipihenhetitek az otthoni stresszt.

Tudtátok? A jópofa hajdúszoboszlói Fordított Házat 10 % kedvezménnyel tekinthetitek meg, ha a városban foglaltok szállást!

Tornácos Ház Hegykő ***

Ha egészen az ország csücskéig menekülnétek a városi zaj és stressz elől, akkor irány ez a hangulatos falu a Fertő-parton! Vidéki nyugalom, családias hangulat és gyönyörű természeti közeg fogad. Lazíthattok a beltéri medencében vagy a szaunákban, esetleg átsétálhattok a 100 méterre lévő Sá-Ra Termálfürdőbe gyógyulni is!

Ha érdekel a történelem, a közeli Esterházy-kastély kihagyhatatlan program! >>  

Hotel Szent István Eger ***

Nem akárhol található a wellness szálloda: az Egri Vár fölötti városrészen, egy hatalmas parkosított zöld területen, ahonnan rövidke sétával elérhető a gyönyörű Dobó tér. Összesen 5 épületben kínálnak szállást, reggelis vagy félpanziós ellátással is foglalhattok, a wellness részlegen pedig az élménymedencétől kezdve a dézsafürdőn át a sóterápiáig sok minden megtalálható.

Eger belvárosa számos lenyűgöző látnivalót kínál, válogassatok kedvetekre >>  

Prémium Hotel Panoráma Siófok ****

Ha a wellness terén is vágytok egy kis újdonságra, ez az izgalmas, hangulatvilágítással megspékelt barlang-élményfürdő tetszeni fog. Tökéletes választás családoknak is, de akkor is, ha csak kettesben vágytok egy kis romantikus, kényeztető relaxálásra. 

Nézzétek, mennyi mindent lehet csinálni Siófokon – hűvösebb napokon is >>

DorEsz Wellness Panzió Újhartyán

A fővárosi régió egyik legjobb választása, ha a terv egy kiadós őszi wellness hétköznap. Csobbanjatok az élménymedencében, töltődjetek a sókamrában, élvezzétek a bőséges büféreggelit és a környék nyújtotta kirándulási lehetőségeket! Mivel csak 8 szoba van, így nem egy személytelen, hatalmas wellness hotel érzetét nyújtja a hely.

Programtipp a közelben: A dabasi Szent Jakab Sétány mintegy 2 kilométer hosszan vezet csodás természeten keresztül; a cölöpökön álló pallósoron fahidak és egy kilátó is található. Egész évben, díjmentesen látogatható.

Art Hotel Zalakaros ***superior

Hétköznapi wellness, nem hétköznapi környezetben – így lehetne összefoglalni ezt az egyedi stílusú szállodát, ahol merész színek, grafikák, szobrok, és trópusi növények közt pihenhettek. A wellness részlegen lazíthattok a termálvizes úszómedencében, a pezsgőfürdőben, a Kneipp taposómedencében, vagy a szaunák valamelyikében. Ha gyerekkel érkeztek, irány a trambulin vagy a játszószoba! 

Zalakaroson interaktív tanösvény, kilátó, és termálfürdő is vár >>

Toldi Fogadó Tokaj ****

Ez a négycsillagos wellness-panzió a romantikus pihenésre vágyóknak és a minőségi borok szerelmeseinek lesz kiváló választás. A történelmi Tokaj szívében található szállás 18 szobával és magyaros étteremmel vár, emellett van úszómedence, jacuzzi, és különféle szaunák is. Vegyetek részt egy borkóstoló túrán, és a Világörökségi Bormúzeumot se hagyjátok ki! 

Tokaji programok és látnivalók, melyek jó részéhez kedvezménykupont is kaphattok a foglalással >>

Hotel Club Tihany ****

Jöhet egy kis őszi wellness hétköznap, a tihanyi félsziget csúcsán? A családbarát hotel többek közt balatoni panorámás uszodával, élménymedencével és egyéb wellness szolgáltatásokkal csábítja a vendégeket, az étteremben pedig magyaros és nemzetközi fogásokat egyaránt kóstolhattok (félpanzió már az árban!). 

Programtipp: Tegyetek egy kellemes sétát a Pisky-sétányon, ahol megcsodálhatjátok az őszi, balatoni naplementét. Vagy nézzétek meg az Apátságot

Abacus Business & Wellness Hotel Herceghalom  ****

Hogy mitől különleges a pár éve Év Szállása díjat nyert wellness szálloda? Többek közt az innovatív környezet, a világszínvonalú technológia és az egyedülálló gaszronómiája miatt. Irány egy hétköznapi wellness megfizethető áron, Budapest közelében, ahol a speciális étrend sem jelenthet akadályt, és ahol sok-sok wellness szolgáltatás közül válogathattok! 

Őszi programtipp: Herceghalom bővelkedik a gesztenyében; gesztenyés park és gesztenyefasor is várja, hogy teletömjétek a zsebeteket gesztenyével! De számos helyi műemléket is felkereshettek >> 

Club Dobogómajor Cserszegtomaj ***superior

Hétköznapi wellness csodálatos zöld környezetben, csendes helyen, mégis karnyújtásnyira Keszthely és Hévíz látnivalóitól? Ez lesz az: a szállás parkos kertjében nagyokat szippanthattok a tiszta, friss levegőből, lazulhattok a benti medencékben, de sportolási-szórakozási lehetőségek is akadnak ott helyben. Emellett kifejezetten álltbarát hely, amit a gyerkőcök imádni szoktak: van fedett lovarda és állatfarm is.

Ha kirándulni szeretnétek, Hévíz és Keszthely is egy kőhajításnyira van >>

Wellness Hotel Kakadu Keszthely ***

Ez a családias hangulatú szálloda egzotikus, trópusokat idéző wellness részleggel vár, ami hétköznap még nyugisabb atmoszférával rendelkezik. A bőséges svédasztalos reggeli adott, de a félpanziós ellátás keretében az ínycsiklandó menüválasztós vacsorát is kérhetitek. Az elhelyezkedés is remek, hiszen a Balaton-part és Keszthely belvárosa is egy kellemes sétával elérhető.

Keszthelyen rengeteg mindent lehet csinálni >>

Hotel Pagony Wellness & Conference Nyíregyháza ****

Szuper helyen élvezhetitek a hétköznapi wellness élményét: csendes környéken, ám mégis közel a legjobb látnivalókhoz. Egész pontosan a Pagony Rekreációs és Szabadidőparkban található a szálloda, pár kilométerre Nyíregyháza belvárosától, az Aquarius Élményfürdőtől és a Nyíregyházi Állatparktól. A wellness részlegen is lazíthattok egy jót; különféle medencék és szaunák közt válogathattok. 

További kihagyhatatlan látnivalók Nyíregyházán >>

Fedezzétek fel a hétköznapi wellness előnyeit, beleértve a pénztárcabarát árakat és a nyugisabb légkört! További wellness szállások országszerte >>

(Fotók: szallas.hu, shutterstock)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%