Wellness + HotelekCsaládi kiruccanásRomantikus kikapcsolódás

Hotel Aurum Hajdúszoboszló – Fűszerezd meg luxussal a pihenést!

1 perces olvasási idő
Hajdúszoboszlói szállások:
Hotel Aurum Hajdúszoboszló ****

Nem szeretnétek kompromisszumot kötni a nyaraláskor, mert fontos számotokra, hogy a legjobb minőséget és szuper élményeket kapjatok a pénzetekért cserébe? Akkor utazzatok a Dél-Alföld minden igényt kielégítő fürdővárosába, ahol tárt kapukkal vár rátok a Hotel Aurum Hajdúszoboszló **** finom eleganciája és pazar wellness oázisa!

Hajdúszoboszlói szállások:
Hotel Aurum Hajdúszoboszló ****

Fényűző pillanatok

Az élettel teli és nyüzsgő Mátyás király sétányra néz a gyönyörű Hotel Aurum Hajdúszoboszló **** , mely – autóval és közösségi közlekedéssel is – könnyen megközelíthető helyen, a fürdőtől csupán pár perc sétára található. A patinás épület garantáltan már első látásra elbűvöl majd benneteket, mert a harmonikus megvilágítás és a nyugalmat sugárzó színvilág is azt üzeni, hogy itt bizony Ti vagytok az elsők.

A szállodába lépve minderről meg is bizonyosodhattok, hiszen már az érkezéskor frissítő üdvözlőitallal fogadnak majd benneteket. A barátságos és figyelmes személyzet pedig gondoskodik róla, hogy semmiben ne szenvedjetek hiányt.

Hajdúszoboszlói szállások:
Elegáns épület ad otthont a szállodának

Tágas és kényelmes

Az 55 klimatizált szobát úgy alakították ki, hogy tágas terek álljanak a vendégek rendelkezésére. Ráadásul a tökéletes kényelem és praktikum jegyében minden lakrészt kiegészítettek konyhával is. A lágy színek és a komfortos berendezés igazán otthonossá teszi a helyiségeket. A családosoknak külön lakosztályokkal is készültek, hogy még könnyebbé és élvezetesebbé tehessék a vakáció perceit a gyerkőccel érkezőknek.

Nem szükséges fürdőköpenyt sem vinnetek, mert ezt a szálláshely biztosítja számotokra. Korlátozott számban pedig erkélyes szobák is rendelkezésre állnak, ahonnan egy jó bor mellett gyönyörködhettek a pezsgő város forgatagában.

Hajdúszoboszlói szállások:
55 klimatizált szoba

Szuper wellness paradicsom

A test és lélek tökéletes feltöltődését a 200 négyzetméteres wellness részleg garantálja, ahol a jakuzzi buborékai között pezsdülhettek fel, lazító masszázsokat próbálhattok ki és a forró szaunákat is felfedezhetitek. Persze az apróságokra is gondoltak, ezért a beltéri bébimedencében a legkisebbek is vidáman pancsolhatnak. Ne felejtsetek el elnyújtózni a szuper napozóteraszon sem, ahol az éltető napsugarakban is megmártózhattok!

Tegyetek az egészségért!

A gyógyvizéről híres fürdővárosba persze nem csupán a wellness örömök miatt látogatnak el több ezren évente. Itt található termálvíz áldásos hatásai miatt is, amit a hotel falai között, két medencében is kihasználhattok, ugyanis a Hotel Aurum****-ban ugyanazt az ásványi anyagokban gazdag vizet használják, amit a Hungarospaban is. Ráadásul a TB által támogatott gyógykezelések színes palettájával is vár benneteket a szálloda.

Hotel Aurum Hajdúszoboszló - Fűszerezd meg luxussal a pihenést!
Hotel Aurum Hajdúszoboszló wellnessrészleg

Gasztrokalandok a Hotel Aurum Hajdúszoboszló ****-ban

A finom ételekért sem kell a szomszédba mennetek, mert a hotel saját éttermében a magyaros és a nemzetközi konyha remekeit is megkóstolhatjátok. Mondanunk sem kell, hogy magas minőségben, kitűnő alapanyagokból és féltő gonddal készülnek a remek fogások. A csúcsgasztronómiai élmények pedig nem is lehetnének teljesek a fantasztikus hazai borok nélkül, melyekről a Tokajhegyaljai Angyal Borászat és Szőlőbirtok gondoskodik.

Hotel Aurum Hajdúszoboszló - Fűszerezd meg luxussal a pihenést!
A finom ételekért sem kell a szomszédba menni

Segítség a szülőknek

A hotel számos szolgáltatást nyújt, melyek segítségével megkönnyítik a családok életét. Fürdetőkádat, etetőszéket és kiságyat is igényelhetnek szükség esetén a recepción, valamint a szomszédos testvérszállodában kialakított játszóházat is térítésmentesen használhatják a lurkók. A nyári időszakban pedig hatalmas trambulin gondoskodik róla, hogy a fellegekben érezhessék magukat a gyerekek. Jó, ha tudjátok, hogy a szálláshely kedvezményt is nyújt a családosoknak, így 3 éves korig nem kell fizetni az itt töltött éjszakákért. Jól hangzik, igaz?

Kalandozzatok az élmények útján! Frissüljetek fel a pazar wellness részlegben, kóstoljatok mennyei ízeket és pihenjetek a Hotel Aurum****-ban, ahol végre a lazításé lehet a főszerep! >>

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%