Kedvenc szállásokŐszi élményszüretRomantikus búvóhelyek

Menekülés a természetbe: idilli házikók a világ peremén

1 perces olvasási idő

Ágyban fekve merülnétek el a vadregényes erdő szépségeiben, vagy pezsgőfürdőben ülve hallgatnátok a ciripelő tücskök muzsikáját? Esetleg tennétek egy sétát az őszillatú gyümölcsösben vagy épp a szauna melegében lazítanátok? Ne aggódjatok, mert mi tudjuk, melyik szuper szállásokon rejtőzhettek el a világ elől! Következzen 7 remek búvóhely, idilli házikó ahová bármikor elmenekülhettek…

1. Jól megérdemelt luxuspihenés: VillaFarm Resort, Újireg

Nem szívesen kötnétek kompromisszumot, ha pihenésről van szó? Remek, mert a VillaFarm Resortban nem is kell! Az álomszép luxusvilla minden négyzetcentimétere kényelmet és ízlést sugall. Ráadásul pezsgőfürdő, hatalmas medence és panorámás szauna is rendelkezésetekre áll ezen a szálláshelyen. Élvezzétek a közös sütögetést a profi konyhában, lazítsatok együtt a multimédiás eszközökkel felszerelt nappaliban, borozgassatok a hangulatos teraszon, miközben átjárja szíveteket a tökéletes nyugalom! 

ITT tudtok szállást foglalni >>

Látnivalók Újireg környékén >>

2. A felnőttek kedvence: Páskom Vendégház, Lajoskomárom

Eljött az ideje egy jó kis kikapcsolódásnak, amihez remek választás lehet a bűbájos Páskom Vendégház. Ebben a gyönyörű környezetben végre rátalálhattok a hamisítatlan vidéki nyugalomra. A bőséges, helyi finomságokból megálmodott reggeli után lesz erőtök felfedezni a környék kalandos túraútvonalait, frissítő masszázst venni, csobbanni a szezonálisan működő medencében vagy megmelengetni a lelketeket a szaunában! Az álomszép tóparton pedig bármikor megpihenhettek, ha elfáradtok… 

ITT tudtok szállást foglalni >>

Programok Lajoskomárom környékén >>

3. Romantikus mesevilág: Őrség Cottage Luxury Vendégház, Magyarszombatfa

Az otthon kényelmével és utánozhatatlan vintage hangulattal vár rátok az Őrség Cottage Luxury Vendégház, mely ideális helyszíne lehet a romantikának. A barátságos szobákban apró meglepetésekkel készülnek az érkezésetekre és akár gyertyafényes vacsorát is kérhettek az előre bekészített bor vagy pezsgő mellé. A modern, amerikai konyhában közösen hódolhattok a sütés-főzés örömének, hűvösebb estéken pedig a modern sparhelt pattogó tüze előtt szikrázhat köztetek tovább a levegő. 

ITT tudtok szállást foglalni >>

Látnivalók Magyarszombatfa környékén >>

Elvonulás a város zajától az Őrségben. További szállás ajánlatainkat itt olvashatjátok:

4. Menedékhely a természetben: Zsindelyes Cottage, Érpatak

Egy életre kelt skanzenbe csöppenhettek a Zsindelyes Cottageban, ahol zavartalanul átadhatjátok magatokat a feltöltődés örömének. Képzeljétek el, milyen klassz lenne a 4 szobás, 8 férőhelyes, felújított házikó tornácán szürcsölgetni a reggeli kávét, miközben a birkanyáj bégetése, a fülbemászó madárdal és a csörgedező kispatak hangja szolgáltatja az aláfestő zenét! 

ITT tudtok szállást foglalni >>

Látnivalók Érpatak környékén >>

5. Minden évszakban tökéletes: Rustic Cottage – Látóhegyi nyaraló Budán, Budapest

Tudtátok, hogy egy mesés kuckó bújik meg a Látóhegy tetején? Nem? Pedig a Rustic Cottage épp ilyen! A teljes körű felszereltséggel ellátott, rusztikus ház makulátlanul tiszta és különleges helyet teremt, ahol biztosan kisimulnak majd a hétköznapi hajtás után az idegeitek. Töltsétek meg a tüdőtöket a harapni valóan friss levegővel, grillezzetek a teraszon vagy rossz idő esetén olvasgathattok és társasozhattok is! 

ITT tudtok szállást foglalni >>

Mutatunk pár remek kirándulóhelyet a közelben:

6. Panoráma az akácerdőre: Dream Cottage, Fonyód

Mit szólnátok, ha azt mondanánk, hogy van egy szálláshely, ahol az ágyból vagy a pezsgőfürdő buborékai közül gyönyörködhettek a festői kilátásban? Reméljük, tetszik az ötlet, mert a Dream Cottage egy igazi ékszerdoboz, ahol párotokkal együtt lazíthattok. Méregtelenítsetek a forró infraszaunában, szép időben pedig frissüljetek fel a fedett, kültéri medencében, a privát akácerdő árnyékában!

ITT tudtok szállást foglalni >>

Látnivalók Fonyódon >>

7. Illatozó gyümölcsösök, függőágyak és pazar fogások: Kosbor Panzió, Magyarszombatfa

Nem igazán tudunk jobbat elképzelni egy vidéki kiruccanásnál a béke szigetén, a csodás Őrségben.  Pihenjetek meg a leírhatatlanul szép Kosbor Panzióban, ahol akár négylábú kedvenceteket is szívesen látják! Sétáljatok egyet az illatozó gyümölcsösben, az árnyas erdőkben, vagy csak pattanjatok bele a függőágyba egy remek könyv társaságában! Ha pedig megéheznétek, akkor a helyi specialitásokat felvonultató, remek étteremben találtok majd mennyei fogásokat a gasztrotúrákhoz is!

ITT tudtok szállást foglalni >>

Programok az Őrségben >>

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%