Wellness + HotelekCsaládi kiruccanásHegyek-völgyekRomantikus búvóhelyekRomantikus kikapcsolódás

A lelki feltöltődés magas foka: imádnivaló wellness faházak a természetben

2 perces olvasási idő

Mi a jobb egy sima faháznál? Hát a wellness faház, ahol jacuzzi, szauna, dézsafürdő vagy akár sókamra is garantálja a pihenéseteket. Ehhez jön még hozzá a gyönyörű természeti környezet, amelyben megbújnak a házikók, és kész is a recept a testi-lelki feltöltődéshez. Akár erdei faház, akár faluszéli, akár hegyvidéki a szállás, egy biztos: a városi rohanást elfelejthetitek. Töltsétek fel az energiaraktárakat a következő wellness faházak egyikében –megmutatjuk a kínálatot!

A lelki feltöltődés magas foka: imádnivaló wellness faházak a természetben
Székely Gerendaházak Geresdlak

Fantasztikus wellness faházak Magyarországon, amelyeket ki kell próbálni!

Erdei Kisház Noszvaj: Bájos, erdőszéli házikó és teljes nyugalom

A Bükk sűrű erdei mellett bújik meg az egyik legkedveltebb wellness faház, az Erdei Kisház. Hogy miért varázsol el minden vendéget? Egyrészt azért, mert ez maga a béke szigete, ahol csak a természet és ti vagytok, távol a világ zajától. Másrészt nagy kedvenc az erdélyi fürdődézsa és a szauna is, valamint a kuckósan berendezett faház, tele társasjátékkal, könyvekkel, sportfelszereléssel. Maga a szálláshely emeletes, két apartmanból áll, és összesen 10 főt tud fogadni. 

nívós szállások

Ha jó idő van, ücsörögjetek a napozóteraszon egy finom kávéval vagy kiránduljatok nagyokat a Bükkben. Ha pedig rossz időt fogtok ki, sebaj, ennél aligha akad ideálisabb hely arra, hogy bevackoljatok és bentről hallgassátok az eső kopogását!

„Kellemes, csendes, pihentető kis hely. A fatüzelésű dézsa igazi élmény.” – fiatal pár, 3 nap alapján

Vár ez a mesés noszvaji wellness faház a fák között, ahonnan kicserélődve tértek majd haza >>

Székely Gerendaházak Geresdlak: Összkomfortos wellness faház a Mecsek szőlőhegyei közt

Jacuzzizatok odakint a szőlőlugasok alatt, úgy, hogy a hátteret a Mecsek lankái és időtlen nyugalma adja! A Székely Gerendaházak 2 darab, összkomfortos faházában összesen 10 fő fér el, és a kültéri jacuzzi mellett finn szauna is van. A szőlőhegy oldalában található házakat gondozott udvar veszi körbe, virágokkal és gyümölcsösökkel. Mint egy kis édenkert!

A lelki feltöltődés magas foka: imádnivaló wellness faházak a természetben
A Székely Gerendaházak jacuzzija

Pécs nyüzsgése és kulturális látnivalói egy félórára vannak, a Mecsek lemagasabb csúcsa, a Zengő pedig körülbelül 15 km-re található, így lesz mit csinálni a közelben. Gyerkőcöknek 3 éves korig ingyenes a szállás, és kutya-macska is ingyenesen bevihető. Mi kell még?

„Nagyon hangulatos volt az egész hely, panorámás jacuzzi, a birkák iszonyat cukik voltak, a kandalló és szauna is remek hangulatot kölcsönzött, mindenki kedves volt a faluban 🙂” – fiatal pár, 4 nap alapján

Ne hagyjátok ki ezt lenyűgöző helyet! Itt foglalhatjátok be a Mecsek egyik legjobb szállását >>

Relax Rezidencia Hegycsúcs Mátraszentimre: Dézsafürdős romantika a magasban

Magyarország legmagasabban fekvő településén romantikázhattok a párotokkal, ha a Relax Rezidenciát választjátok. A házikó csodálatos helyen található, sípályák, turistautak és erdők mellett. A nappaliból és hálóból álló lakosztály mellett teakonyha és fürdőszoba is van, de wellness részleg is várja, hogy birtokba vegyétek: télen-nyáron működő dézsafürdővel, pezsgőkáddal, és infraszaunával. 

Vonuljatok el kettesben erre a hangulatos helyre, kristálytiszta magaslati levegő, béke, és természet vesz majd körül. Felnőttbarát szállás, csak 14 éven felüliek foglalhatnak, így garantáltan meghitt és zavartalan lesz a pihenésetek!

„A hegyek csendje és nyugalma egy wellness szálló színvonalával ötvözve… Pár napra tényleg elfeledkeztünk minden másról. Köszönjük!” – fiatal pár, 4 nap alapján

Foglaljatok a Relax Rezidenciába a Mátra hegycsúcsán! >>

Tündérfarm, Tündérmajor: Meghitt farm, faházak és wellness a Bakonyban

Nem akármilyen helyen várnak a Tündérfarm faházikói: a Bakony szívében, hatalmas szabadtéren találhatók, egy kis tó, lovaspálya és állatsimogató mellett. Ha létemeletek a szabadság érzése, itt bizony levegőhöz tudtok jutni! Hozzátok magatokkal a négylábúakat is, hadd szaladgálják ki magukat a kutyafuttatókon. 

A négy, elszeparált és barátságos kis faház elegendő privát szférát nyújt. A wellness részleg pedig további kikapcsolódással kecsegtet: finn szauna, jacuzzi, és szezonális medence is van. Lazuljatok távol a világ zajától ezen a hatalmas farmon, és kiránduljatok a Bakony völgyeiben!

„Teljes nyugalom, a személyzet segítőkész és kedves, finom vacsora és bőséges reggeli!! Örülök, hogy ezt a szállást választottuk a hosszú hétvégénkre!!” – középkorú pár, 3 nap alapján

Tudj meg többet erről a tündéri szállásról:

Foglalás a Tündérfarmra >>

Joó-tó Rönk Vendégház Marcalgergelyi: Tóparti, erdélyi stílusú rönkház 

Marcalgergelyi egy apró falu Veszprém megyében, melynek klímája miatt kifejezetten ajánlott azoknak, akik asztmában vagy légúti megbetegedésben szenvednek. A Joó-tó rönkház két horgásztó partján fekszik, érthető hát, hogy a horgászok imádják. De rajtuk kívül mindenki másnak is ajánlott, akik el szeretnék felejteni a városi rohanást! A három szoba összesen kilenc fő befogadására képes, az emeleten pezsgőkádas fürdő található, a földszinten hidromasszázs zuhanyzó. 

A lelki feltöltődés magas foka: imádnivaló wellness faházak a természetben
Joó-tó Rönk Vendégház Marcalgergelyi

Az 500 méterre lévő szaunaházban pedig sókamra és jacuzzi is helyet kapott. Ha hangulatos, falusi faházban szeretnétek pihenni, ahonnan csodás panorámát kaptok a környező horgásztavakra, ne habozzatok!

„Csodálatos két napot tölthettünk itt el. Romantikus, családias, meleg, otthonos rönkház egy gyönyörű, csendes, nyugalmat árasztó környezetben. Biztos, hogy visszatérünk még ide… :-)” – fiatal pár, 3 nap alapján

Itt tudtok foglalni ebbe a vízparti, otthonos rönkházba >>

Kis Fakuckó Sóly: Faház a szőlősorok közt, szomszédok nélkül

Ez az aranyos nevű faházikó Veszprém mellett, a Balaton közelében kínál romantikus napokat. A Kis Fakuckóban szomszédok nincsenek, ellenben lesz saját kertetek! A házon kívüli, 24 órás, ingyenes wellness garantálja, hogy testileg-lelkileg feltöltődjetek, de program gyanánt egy kis városnézésre is átugorhattok a királynék városába. Este pedig üljetek ki a tornácra, gyönyörködjetek a csillagos égben, vagy grillezzetek egy jót! 

Kis Fakuckó

Falusi nyugalom vár, de a ház minden modern kényelemmel felszerelt, beleértve a klímát és fűtést is, így egészen december végéig bátran foglalhattok. Kisebb családoknak is ideális, nem csak pároknak.

„Minden értelemben 10/10es, jól felszerelt, sehol egy szomszéd, a béke szigete. A környéken nagyokat lehet kirándulni, gyönyörű a táj :)” – fiatal pár, 4 nap alapján

Önálló faház saját kerttel, wellness szolgáltatással jöhet? Foglaljatok a Kis Fakuckóba >>

Szatmár-Beregi Élményliget, Fehérgyarmat: Festői környezet, rengeteg programlehetőség

Ahol a Túr vadregényes vize a Tiszába ömlik, tölgyerdővel és akácsorral ölelve kínál aktív kikapcsolódást a Szatmári-Beregi Élményliget. Nem hiába szerepel az élmény szó a nevében, itt ugyan nem fogtok unatkozni: jó időben csónakázhattok a Túron, kirándulhattok a Szatmár-Beregi Tájvédelmi Körzet vidékén, a szálláson van tenisz, íjászat, fitness, ping-pong asztalok, darts és a többi. 

Szatmár-Beregi Élményliget Fehérgyarmat

Persze wellness faház lévén csobbanni is tudtok: van hideg-meleg vizes medence, finn szauna és sóbarlang. Összesen 5 db, összkomfortos faház várja, hogy birtokba vegyétek. Ha tehát fontos számotokra, hogy sok-sok programlehetőség legyen a közvetlen közelben, ne is keressetek mást!

„Nagyon jól éreztük magunkat. Mindenki megtalálhatja a kedvére való kikapcsolódást. A szállásadók és a személyzet is kedves, figyelmes és barátságos.” – család nagyobb gyerekkel, 7 nap alapján

Foglaljatok az élményparkba, ha aktív, sportos-wellnesses kikapcsolódásra vágytok! >>

Nos, melyik a legszimpatikusabb? Ugye, hogy nagyon nehéz a választás? Itt nincs rossz döntés: egy wellness faház a természetben csakis jól sülhet el. Ajándékozzatok magatoknak pár napot, teljes testi-lelki feltöltődésben lesz részetek!

Itt tudtok még az erdei faházak vagy wellness faházak közt keresgélni >>

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
38%
Imádom
Imádom
50%
Vicces
Vicces
13%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%