Külföldi kalandokRomantikus búvóhelyekRomantikus kikapcsolódás

Kandallós szálláshelyek Lengyelországban

1 perces olvasási idő

Szeretnél egy kis meghittséget csempészni a téli szürkeségbe? Lengyelországban, a Magas-Tátrában lévő kandallós szálláshelyek bármelyikén mindezt megteheted.

Kandallós szálláshelyek Lengyelországban
Zakopane télen

Kandallós szálláshelyek Lengyelországban

1. Hamisítatlan hegyi hangulat: Apartament Jaszczurówka, Zakopane

Amennyiben minden igényt kielégítő szálláshelyre vágysz Zakopanéban, akkor az Apartament Jaszczurówkát neked találták ki. Itt  bármerre is kalandozzon a pillantásod, meleg faburkolatot és puha szöveteket találsz, a reggeli kávét pedig a jól felszerelt konyhában készítheted el. A szálláshelyen étkezésre nincs lehetőség, de szerencsére az alig fél km-re található boltban majdnem mindent beszerezhetsz.

Ráadásul nem csupán ez az üzlet, hanem szinte minden viszonylag közel van a szálláshelyhez: a városközpont 3.5 km, míg a Kasprowy-csúcs 3.6 km távolságra fekszik. Ha egy nagyobb kirándulásra is kapható vagy, akkor keresd fel a Morskie Okot, mely a Magas Tátra legnagyobb tavaként híresült el. Este pedig a kandalló mellett melegítheted meg a fáradt és átfagyott végtagjaidat. 

Jó, ha tudod: Az Apartament Jaszczurówka személyzete lengyelül kommunikál.

Itt foglald le a szállást >>

2. A természet ölén: Miętowa Górka, Ciche

Zakopane közelében, a hegyek és a végtelen erdők ölelésében fekszik a Miętowa Górka, mely 17.5 km-re található a Kasprowy-csúcstól. Itt még a válogatósabbak is megtalálhatják a kedvükre való szállástípust, mert szobák, üdülőházak, bungalók és faházak közül is szemezgethetnek maguknak. Ugyanakkor a családosokra is gondoltak a Mietowa Górkában, mely maximálisan bababarát: etetőszék, fürdetőkád és hordozható kiságy is kérhető.

S bár az épületre tökéletesen ráillik, hogy a természet lágy ölén található, azoknak sem kell elkeseredni, akik képtelenek meglenni internetkapcsolat nélkül: az ingyenes WIFI elérhetőség a szolgáltatás része. A Miętowa Górka saját étteremmel nem rendelkezik, de érdemes felkeresni a szálláshelytől 1.5 km-re található vendéglőt az ízletes falatokért. Bevásárolni pedig a fél km-re található kisboltban tudsz. Szép időben a szálláshelyen grillezni és szalonnát sütni is lehet. 

Jó, ha tudod: Van egy jó hírünk, ha nem szívesen válsz meg kedvencedtől az utazás idejére őt is magaddal viheted – felár ellenében.

Itt foglald le a szállást >>

3. Bababarát szálláshely: Pensjonat u Ani, Zakopane

Akár családdal, akár barátokkal szeretnél érkezni, mindenképp jól fogod érezni magad a Zakopanéban található Pensjonat u Aniban, ahol összesen 15 szoba közül választhatod ki a számodra leginkább megfelelőt. A szálláshely ráadásul nem csupán bababarát, de kiskedvencek fogadására is fel van készülve.

Amennyiben kedved tartja, kipróbálhatod a hegyvidéki hangulathoz remekül passzoló szaunát, valamint a jacuzzit (felár ellenében) és a finom falatokért sem kell messzire menned, mert az épületben saját étterem is van – próbáld ki bátran a helyi specialitásokat! A kedves és figyelmes kiszolgálás pedig szintén hozzátartozik a szálláshely védjegyéhez. A szabadidő aktív eltöltéséhez a közelben síelési és túrázási lehetőségeket találsz, de érdemes részt venni a szervezett városnézésen is. 

Jó, ha tudod: A feltüntetett szobaárak már magukba foglalják a reggeli árát is!

Itt foglald le a szállást >>

Kötelező program a közelben: Adventi vásár Zakopanéban

Mi is lehetne hívogatóbb, mint egy mesebeli kisváros, mely téli fénybe öltözött? Látogassatok el a decemberi 31-ig nyitva tartó Zakopanéban található adventi vásárba, mely kézműves termékekkel és gőzölgő forralt borral vár benneteket.

Bővebben a programról >>

Advent Zakopanéban

Még több zakopanei szálláshelyet találtok a szallas.hu oldalán. Érdemes körülnézni! >>

(fotók: szallas.hu, shutterstock)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%