Programok hétvégéreNyári vakáció

Mutatjuk a legjobb helyeket országszerte Eb-nézéshez 

1 perces olvasási idő

2024 június 14. és július 14. között egész Európa focilázban ég. Németország már második alaklommal rendezi meg labdarúgó-Európa-bajnokságot, ahol a címvédő olasz válogatott mellett Európa legjobbjai mérik össze a tudásukat.

Akik nem tehetik meg, hogy kiutazzanak szurkolni a kedvenc csapatuknak, azok se keseredjenek el, mert országszerte számtalan helyen készülnek óriáskivetítőkkel, programokkal, és természetesen frissítő italokkal, hogy fergeteges hangulatban nézhessétek a meccseket. Mutatunk hozzá néhány szuper helyet Budapesten és vidéken is. 

5 szuper hely Budapesten, ahol garantáltan jó hangulatban nézheted az Eb-t

Szurkolóterasz a Budavári Palotanegyedben

A Várkert Bazár Öntőház udvarában június 14. és július 14. között működik a Nemzeti Sport hivatalos szurkolói terasza, ahol minden meccsnapon óriáskivetítővel és ingyenes programokkal teszik emlékezetessé a közös szurkolást.

A programok között szerepel felnőttedzés szakedzővel, ügyességi vetélkedők, akadálypályák kicsiknek és nagyoknak, egészséges életmódhoz kapcsolódó előadások, a gyerekeket többek között kézműves foglakozásokkal, gyerektornával és tánccal várják. Igazi családi programnak ígérkezik!

Szuper budapesti szállások, ha többnapos program a terv >>

Meccsnézés Budapest új közösségi terén, a Városháza Pop Up Parkban

Az Eb ideje alatt minden a fociról szól a Városháza Pop Up Parkban. Azoknak, akik olyan helyet keresnek, ahol csak a meccsekre kell koncentrálni, kifejezetten ajánljuk ezt az eseményt, ahol kényelmes ülőhelyekkel és árnyékot adó napernyőkkel várják a szurkolókat. Természetesen bár is üzemel majd a helyszínen, és ha letöltitek az ÉnBudapestem appot, az első fogyasztás árából 10% kedvezményt kaptok.

Eb Szurkolói Zóna a Margit-szigeten

A Margit-szigeten az Eb ideje alatt két helyszínen is követhetitek a bajnokság eseményeit, de ezeken a helyeken a nagy érdeklődésre való tekintettel érdemes előre asztalt foglalni. Az egyik a Champs Sziget, a másik a Paulaner Sörkert & Mozi. Természetesen a szurkolás elengedhetetlen kiegészítőiből, a sörből és a finom falatokból sem lesz hiány egyik helyen sem.

Foci-Eb a GardenFest2024-en

A Foci-Eb idején két óriási LED-falon és több nagyméretű kivetítőn is nyomon követhetitek az eseményeket. Ide is érdemes családdal érkezni, mert a vetítések mellett még sok-sok kísérőprogram is lesz. Többek között sport- és ügyességi versenyek, ahol értékes nyereményeket szerezhetnek a vállalkozó kedvűek. A szurkolók változatos street food ételeket kóstolhatnak és kézműves sörökkel csillapíthatják a szomjukat.

Újpesti Eb-Park és Aktív Főtér családi programokkal

Az egyik legsportszeretőbb kerületben már hagyománya van, hogy a nagy futballesemények alkalmából a szurkolók óriáskivetítőn nézhetik végig a meccseket. Idén sem lesz ez másként, június 14-én a Szent István téren megnyitja kapuit az Eb-Park, ahol finom falatok és hűsítő italok mellett szurkolhattok a kedvenc csapatotoknak. Ételt, italt tilos bevinni a rendezvény területére, de cserébe 6 büfé kínálatából lehet válogatni.

Június 29-től már indul az Aktív Főtér program is, így érdemes lesz a meccsek előtt kilátogatni a családdal. Itt izgalmas programokkal, sportfoglalkozással várják majd az érdeklődőket.

Szuper budapesti szállások, ha többnapos program a terv >>

Remek helyek vidéken, ahol követhetitek az Európa-bajnokság eseményeit

Labdarúgó Eb-meccs közvetítés Bükfürdőn

A futballrajongók a Termál téren felállított óriás LED-falon követhetik a labdarúgó-Európa-bajnokság mérkőzéseit, előtte vagy utána pedig lazíthatnak egy kicsit a termálfürdőben. Bükfürdő ezen a nyáron számos élménnyel vár, nézzétek meg programajánlónkat is, és garantáltan kedvet kaptok, hogy több napot is itt töltsetek.

Szállások Bükfürdőn >>

Szurkolj Sopron Fő terén

Sopron történelmi belvárosában, a Fő téren már áll a hatalmas kivetítő, ahol igazán különleges hangulatban élvezhetitek az izgalmas meccseket. A finom falatokról és italokról a környék éttermei, kávézói és bárjai gondoskodnak.

A meccsek közötti időszakra iktassatok be egy kis városnézést és töltsetek el néhány napot ebben a hangulatos városban. Mi ajánlunk hozzá 10 elragadó szálláshelyet:

Szurkolói Zóna Egerben, a Végvári Vitézek terén

Június 14-től egy hónapon keresztül szurkolói zónává alakul az egri Végvári Vitézek tere, ami nem messze található a Dobó István tértől. Nem csak a hangulat, a környezet is méltó lesz az eseményhez, mert a dekorációra is nagy hangsúlyt fektetnek. Mellette persze nem maradhat el a kedvelt fröccsterasz, lesznek csapolt sörök, popcorn, nachos, limonádé és Foodtruck is.

VízParty Szurkolói Zóna az egri strandon

Akik éppen a nyaralásukat töltik Egerben, de a pihenés mellett az Európa-bajnokság eseményeiről sem szeretnének lemaradni, akár az Egri Termál- és Strandfürdő területén is követhetik a mérkőzéseket. A szurkoló zóna nap közben ingyenesen látogatható a strandbelépővel éjfélig, este fél 8 után pedig 1000 Ft a belépő, ami lefogyasztható a büfében.

Szállások Egerben >>

Sörfesztivál és foci Tatabányán

2024. június 14. és 16. között rendezik meg a Tatabányai Sörfesztivált, aminek keretében a Multifunkcionális Sportcsarnoknál szurkolói zónát alakítottak ki, így a kezdő mérkőzéseket stadionhangulatban szurkolhatják végig, akik kilátogatnak a rendezvényre. A program ingyenes!

Szállások Tatabányán >>

Szurkoljatok a magyaroknak Sződligeten!

A futball szerelmesei a sződligeti Szabadság téren szurkolhatnak a magyaroknak június 19-én és június 23-án. A téren óriáskivetítőn keresztül követhetitek az eseményeket, és több vendéglátóegység kínál majd frissítő italokat és finom ételeket.

Szurkoljunk együtt! Éljétek át a stadionélményt az országszerte kialakított szurkolói zónák valamelyikében!


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%