Wellness + HotelekÍzkalandNyári vakáció

Celeb utazás: nézd meg, hol pihen idén Rubint Réka!

1 perces olvasási idő
Rubint Réka és családja februárban a visegrádi Hotel Silvanusban pihent

Rubint Rékát és családját sok szép emlék fűzi a Dunakanyarban fekvő szállodához. Míg Réka ebben a hotelben forgatta legelső, Add önmagad című VHS kazettáját, addig férje, Schobert Norbi 2 éves korában járt először e falak között. A házaspár egy februári hétvégén 3 gyermekének, Larának, Norbikának és Zalánnak is megmutatta a visegrádi Hotel Silvanus csodálatos panorámáját, miközben felidézték életük egyéb emlékezetes pillanatait is.

Rubint Réka és családja februárban a visegrádi Hotel Silvanusban pihent

Miért éppen a Hotel Silvanusra esett a választás?

A férjem, Norbi javasolta ezt a helyszínt abból a listából, amelyet a szallas.hu segítségével gyűjtöttünk össze Magyarország legszebb szállodáiról. Sok szép emlék fűz minket a visegrádi hotelhez és szerettük volna ezeket a gyermekeinkkel is megosztani.

Réka és Norbi 2017-ben a Hotel Silvanus Visegrád**** teraszán

Visegrád és a Hotel Silvanus**** nagyon közel áll a szívünkhöz. Nem csak azért, mert itt készült a legelső Rubint Réka: Add önmagad VHS kazettám, de 2001-ben ide hozott a Szerelmem legelőször randizni és ebben a szállodában ünnepeltük az első házassági évfordulónkat is. Szerveztünk ide Alakreform tábort és Update partneri találkozót is, úgyhogy rengeteg a kapcsolódási pont.

A legnagyobb élményünk a hétvégén az volt,

amikor a fiúk, Zalán és Norbika kipróbálták ugyanazt a hintalovat, amin 46 évvel ezelőtt az Apukájuk lovagolt. Norbi 2 éves volt, amikor Édesanyjával először belépett ebbe a csodálatos panorámával rendelkező épületbe és a kedvenc hintalova még mindig megtalálható a szállodában.

A személyes kötődésen túl milyen szempontok játszanak szerepet egy wellnesshotel kiválasztásánál?

Amikor családi wellnesshétvégét foglalok, fontos, hogy ne legyen túl messze, ne kelljen sokat utazni és gyerekbarát szolgáltatásokkal is rendelkezzen. Szeretem, ha a szobák szépen berendezettek és tiszták, és az is előny, ha a hotel területe nem túl nagy, hogy a gyerekek könnyen megtaláljanak minket. A családunk számára nagyon fontos az egészséges étkezés akkor is, ha éppen nyaralunk vagy wellnessezünk, a Hotel Silvanus konyháját mindannyian nagyon kedveljük.

Gyerekbarát wellness hotelek családi kikapcsolódáshoz >>

Nézd meg, mit vacsorázott Réka és Norbi a Hotel Silvanus éttermében:

Elégedettek voltatok a szolgáltatásokkal?

Teljes mértékben! Imádjuk ezt a hotelt, hiszen fantasztikus a kilátás és a hotel szolgáltatásai maximálisan kielégítik a vendégek igényét. A Hotel Silvanus szerintem Magyarország legeslegszebb panorámájával bír. A szállást előfoglalási kedvezménnyel foglaltam, és minden, amit a szallas.hu-n ígértek, úgy is lett! 

Rubint Réka és lánya, Lara a Hotel Silvanus Visegrád****recepcióján

Szallas.hu TIPP: Romantikus ebéd a Hotel Silvanus Visegrád**** panorámás éttermében

A hotel éttermében Ponácz Rozália séf a magyar konyha klasszikusait és különlegességeit készíti el gazdag és házias ízekkel, kiváló alapanyagokból. Pároknak és a romantikára vágyó vendégeknek ajánljuk a „Szerelemkonyhát”, mely az emberi kapcsolatokra, az egymásra szánt minőségi időre, a gondoskodásra, a szerelemre hívja fel a figyelmet. A Szerelemkonyha lelke a vágykeltő alapanyagok használata, az afrodiziákumok használata.

Panorámás ebéd a hotel teraszán (fotó: Hotel Silvanus facebook)

Emellett rendkívül népszerű az ún. Sunday Brunch, vagyis a wellness nap ebéddel, italfogyasztással kombinálva, amely nem csak vasárnap érhető el.

Ha Te is szívesen eltöltenél egy wellnesshétvégét Rubint Réka egyik kedvenc szállodájában, vagy örömmel elszöknél a pároddal egy romantikus vacsorára, miközben élvezitek Magyarország legszebb panorámáját, a Hotel Silvanus Visegrád**** tökéletes helyszín lesz! Tovább a szálláshely oldalára >>

Úgy is lett! Belföldi wellness szállások 100% pénzvisszafizetési garanciával >>


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%