Wellness + HotelekNyári vakációRomantikus búvóhelyekRomantikus kikapcsolódásTavaszi zsongás

Romantikus szállástippek Rubint Rékától – wellnesstől a faházakig

1 perces olvasási idő

Mi a boldog házasság titka? Rubint Réka szerint az, hogy odafigyeljünk egymásra és a rohanó hétköznapokban is tudjunk időt szakítani egy-egy romantikus hétvégére, rövid utazásra, közös élményekre. Férje, Schobert Norbi 17 év után is újra és újra meg tudja lepni szerelmét, hol egy csokor virág, hol egy apró ajándék vagy utazás formájában. Amellett, hogy Réka egész évben járja a világot és a legszebb helyekre jut el az Alakreform táboroknak köszönhetően, gyakran utazik belföldön is. A családi utazások mellett szívesen keresik fel férjével Magyarország különleges szállodáit és akár a kisebb, meghitt búvóhelyeket is. És hogy melyek az általa ajánlott helyek? Romantikus szállástippek következnek Rubint Rékától a teljesség igénye nélkül. Lehet válogatni!

Romantikus szállástippek Rubint Rékától - wellnesstől a faházakig
Rubint Réka és férje, Schobert Norbi a sárvári Spirit Hotelben

Romantikus szállástippek Rubint Rékától

Télen is a Balatonnál

Aura Hotel Balatonfüred ****

Réka és családja minden évszakban szívesen keresi fel a Balatont. Míg nyáron vitorlázni szeretnek és persze strandolni, addig télen inkább a wellnesshotelek kényelmét élvezik. A balatonfüredi Aura Hotel kizárólag felnőtt vendégeket fogad, így ideális hely egy gyerekek nélkül eltöltött romantikus hétvégéhez.

Csátó Vendégház Tihany 

Nádfedeles kisház Tihanyban, ahol megelevenednek a gyerekkori emlékek, eszünkbe juthatnak a nagymamánál töltött nyári szünetek, az első szerelmek. A felújított Csátó vendégház 4 fő részére ideális, de pótágyazható, kutyát és macskát is szívesen látnak.

Romantikus szállástippek Rubint Rékától - wellnesstől a faházakig
Csátó Vendégház Tihany 

Borhotelek

Kristinus Vinohotel Kéthely **** 

Mi kell egy romantikus belföldi hétvégéhez? Kényelmes szállás, gourmet vacsora, finom borok. A dél-balatoni Kristinus Vinotelben minden adott egy különleges ünnepléshez. Évfordulóra, születésnapra, vagy csak úgy 🙂

Andrássy Rezidencia Wine & Spa Hotel Tarcal ***** 

Finom borokból Tokaj-Hegyalján sincs hiány, és ha ehhez még ötcsillagos hotel is tartozik…Réka és férje szívesen próbálnak ki új helyeket, így bukkantak rá a tarcali Andrássy Rezidenciára, amely az Andrássy család egykori birtokán található. Minden igényt kielégítő wellness részleg és elegáns étterem tartozik a szállodához, utóbbiban speciális étrendek (pl. gluténmentes, koleszterinszegény, vegetáriánus) közül is lehet választani.

Romantikus szállástippek Rubint Rékától - wellnesstől a faházakig
Andrássy Rezidencia Wine & Spa Hotel Tarcal ***** 

Elbújós erdei faházak

Chillout Apartman Noszvaj 

Vannak időszakok, amikor hiába az ötcsillagos kényelem, az ember csak arra vágyik, hogy néhány napra elvonuljon a világ elől. Nincs ez másképp Rékáéknál sem, akik szívesen választanak olyan apartmant, ahol rajtuk kívül nincs más vendég. A noszvaji Chillout Apartman éppen ilyen. Csenddel, nyugalommal és fűthető jacuzzival.

Romantikus szállástippek Rubint Rékától - wellnesstől a faházakig
Chillout Apartman Noszvaj 

Relax Rezidencia Hegycsúcs Mátraszentimre 

Magyarország legmagasabban fekvő településén, Mátraszentimrén található a Relax Rezidencia Hegycsúcs, amely ideális egy meghitt, elbújós hétvégéhez. A szálláson kültéri, télen-nyáron használható 3 személyes dézsafürdő, egy 2 személyes pezsgő- és hidromasszázskád, valamint egy infraszauna teszi felejthetetlenné a pihenést.

Felnőttbarát wellness

Imola Hotel Platán Eger ****+superior 

Bár Rékáék imádnak a gyerekekkel utazni és világot látni, vannak időszakok, amikor szívesen elvonulnak kettesben is romantikázni a férjével. Ehhez gyakran választanak olyan felnőttbarát hotelt, mint az egri Imola Platán, amely kizárólag 16 éven felüli vendégeket fogad.

Bonvital Wellness & Gastro Felnőttbarát Hotel Hévíz ****

Nem csak Észak-Magyarországon, hanem az ország másik felében, Hévízen is találni felnőttbarát szállodát. A Bonvital Wellness Hotel különlegessége -a látványos wellnessrészleg mellett- az, hogy a belváros szívében, 100 méterre fekszik a télen is kellemes hőmérsékletű Tófürdőtől.

Romantikus szolgáltatásokkal teli szállások

Residence Ózon Conference & Wellness Hotel Mátraháza ****+superior  

Festői környezetben, a Kékes lábánál bújik meg a Residence Ózon Hotel, ahol minden adott egy romantikus hétvégéhez. 1000 m2-es wellnessrészleg, szaunavilág és kényelmes szobák gondoskodnak a pihenésről. Akinek Rékáékhoz hasonlóan fontos az étkezés minősége, a mátraházai hotelben többféle speciális étrend közül tudnak választani.

Mjus World Resort & Thermal Park – Körmend 

Az osztrák-magyar határnál fekvő Körmenden nincs hiány vizes felületekből és programokból, hiszen az Mjus World Resortban beltéri meleg vizes Barlangos medence, nyolcas alakú Mozaikos medence, Bébi medence, törökfürdő, valamint egy panorámás jacuzzi gondoskodik a wellnessélményről. Érdemes felkeresni!

Romantikus szállástippek Rubint Rékától - wellnesstől a faházakig
Mjus World Resort & Thermal Park – Körmend 

+2 romantikus szállástipp külföldön

Alpesi faház Ausztriában: Benglerwald Berg Chaletdorf Bach

Saját szauna, dézsafürdő, kandalló és hegyekre néző terasz tartozik azokhoz a luxusfaházakhoz, amelyek Ausztriában, Tirol tartományban találhatók. Ha szeretnétek elbújni a külvilágtól és csak egymásra figyelni, itt a helyetek!

Hegyvidéki pihenés a Magas-Tátrában: Domek Otulina Zakopane

Igazi mesebeli hangulatot árasztanak a Domek Otulina faházak, amelyek Zakopane központjától 3 km-re, a Kasprowy-csúcstól 8 km-re találhatók. A szálláson a meghitt hangulatról kandalló, fából készült bútorok és a teraszról nyíló mesés panoráma gondoskodik. Télen és advent idején különösen hangulatos a környék!

Ezek voltak Rubint Réka tippjei romantikus elvonuláshoz, ám Magyarországon ennél jóval több romantikus hotel és apartman található. További szállástippekért és ötletekért keressétek fel a szallas.hu oldalát >>

(fotók: Rubint Réka facebook oldala, szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
100%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%