Wellness + HotelekTippek utazáshoz

Nyári leárazás — Íme 40 kiváló szállás, amely kedvezményekkel vár

5 perces olvasási idő

Örömmel ugrasz fejest a wellness élményekbe, emellett vonzanak a gasztronómiai különlegességek, a sportprogramok és a vizes kalandok is? Összegyűjtöttük neked a TOP 40 szálláshelyet, ahol június első hetén kedvezménnyel foglalhatsz!

40 kedvezményes szálláshely, tengernyi élmény!

1. Park Central Miskolctapolca

Miskolctapolca szívében helyezkedik el az új építésű apartmanház, amely az élményfürdő, a barlangfürdő, a bobpálya és a Békás-tó közvetlen szomszédságában található. A szálláshely parkolóval, kerékpártárolóval, gyerekbarát szolgáltatásokkal és kültéri jakuzzival várja vendégeit. 

Szállást foglalok >>

2. Tisza-tó Apartmanpark Hotel Kisköre

A Tisza-tó Apartmanpark Hotel a Tisza-tó egyik legújabb szálláshelye, amely felhőtlen szórakozást és nyugodt kikapcsolódást biztosít a természet szerelmeseinek az 5 hektáros területen.

Minden apartmannak saját terasza és parkolója van, a VIP apartmanok saját kültéri jakuzzival is rendelkeznek. A wellness részleg merülőmedencével, szaunákkal, gyerekmedencével és úszómedencével teszi pihentetőbbé a kikapcsolódást.

Tovább a szálláshely oldalára >>

3. Gold Horse Vendégház Szilvásvárad

Az ország egyik legszebb részén, Szilvásváradon várja vendégeit a vendégház, amely tökéletes helyszín a pihenésre vágyóknak.  A kényelmes szobákból mesés kilátás nyílik a környező dombokra, ráadásul a közelben számos kirándulóhely és turisztikai attrakció található. A vendégháznak jakuzzija, finn szaunája és infraszaunája is van. 

Megnézem a szálláshelyet >>

4. Apartman Bella Panzió Siófok

Az Apartman Bella Panzió Siófok legnépszerűbb részén, az Aranyparton helyezkedik el, 150 méterre a Balaton-parttól. Az apartmanháztól sétatávolságra van a Jókai park, a Petőfi sétány, a Plázs Siófok és a városközpont, a közelben hajókázásra, vitorlására, biciklizésre és szervezett városnézésre is van lehetőség. 

Szállást foglalok >>

5. Barbara Wellness Panzió Keszthely

Keszthely legszebb zöldövezetében, a Balatontól csupán 400 méterre, a hévízi gyógyfürdőtől 6 km-re található a környék egyik legjobban felszerelt, családias hangulatú panziója. Az udvaron teniszasztal, úszómedence, napozókert, grillező, homokozó és csúszda teszi izgalmasabbá a kikapcsolódást. 

Tovább a szálláshely oldalára >>

Íme még több szállás, ahol június első hetén kedvezménnyel foglalhatsz >>

6. Easy Suites Hévíz

Az Easy Suites Hévíz magas színvonalú szolgáltatásokkal és barátságosan berendezett, modern szobákkal várja vendégeit, mindössze 15 percnyi sétára a Hévízi-tótól. Minden szobához saját fürdőszoba tartozik, emellett ingyenes a wifi, a parkolás és a légkondi is. A vendégek a szaunát 9 és 12 óra között kérés esetén díjmentesen vehetik igénybe.

Megnézem a szálláshelyet >>

7. Mathias Rex Panzió Szentendre

A Mathias Rex Panzió Szentendre központjában található, jól megközelíthető helyen, mégis csendes, barátságos környezetben. A városban számos természeti kincs és kulturális program várja az érdeklődőket, a panzióban kerthelyiség és gyermekbarát szolgáltatások segítik a vendégek kényelmét.

Szállást foglalok >>

8. Borkúti Panzió és Apartman Balatonföldvár-Kőröshegy

Balatonföldvár szőlővel borított dombjai között fekszik a Borkúti Panzió és Apartman, mindössze 4 km-re a Balatontól. A csendes, nyugodt helyen található szálláshely tökéletes választás családi vakációhoz és baráti kikapcsolódáshoz egyaránt. A panzió melletti nagy füves területen focizni és tollasozni is lehet, emellett a házhoz jakuzzi, dézsafürdő és napozóterasz is tartozik.

Tovább a szálláshely oldalára >>

9. Vén Diófa De Lux Panzió Szeged

A családias stílusban megálmodott állatbarát panzió a belváros szívében található, csupán néhány percre a szegedi élet központjától. A szálláshely család- és bababarát, a legkisebbeknek babaágyat, etetőszéket, babaöblöt, és wc szűkítőt biztosítanak, míg a nagyobb gyerekeket udvari játszótér és beltéri játszósarok várja.

Megnézem a szálláshelyet >>

10. Főnix Wellness Panzió Hévíz

A wellness panzió a hévízi villanegyed csendes részén fekszik, 15 percre a híres termálfürdőtől. A 2*-os panzió épületében található az étterem, ahol a svédasztalos reggeli közben mesés panorámában gyönyörködhetünk. A 3*-os panzió épületében wellness részleg várja vendégeit úszómedencével, masszázsmedencével, szaunával, jakuzzival és napozóterasszal. 

Szállást foglalok >>

Tündérrózsák földjén – Aktív nyaralás Hévízen és környékén >>

11. The Hotel Unforgettable Hotel Tiliana by Homoky Hotels & Spa

A kutyabarát hotel a Budai-hegység ölésében található, egy 3 hektáros park közepén. A szálloda modern, exkluzív kialakítású szobákkal, saját étteremmel és drink bárral teszi pihentetőbbé a kikapcsolódást. A wellness részlegen beltéri élménymedence, kültéri medence, jakuzzi, napozóterasz, finn szauna és infraszauna várja a vendégeket.

Tovább a szálláshely oldalára >>

12. Hotel Villa Völgy Eger

A hotel a borairól ismert egri Szépasszonyvölgyben fekszik, csendes környezetben, egy 2 hektáros parkban. A két étterem a táj jellegzetes ételeivel, gasztronómiai különlegességekkel és a wellness konyha specialitásaival kedveskedik a vendégeknek. A kibővített wellness részlegen nagyméretű úszómedence, élménymedence, bioszauna, sókamra, gyermekpancsoló, jakuzzi, finn szauna, és infraszauna található.

Megnézem a szálláshelyet >>

13. Calimbra Wellness és Konferencia Hotel Miskolctapolca

A Bükk lábánál gyönyörű, erdei környezetben található a mediterrán hangulatú hotel, amely modern, kényelmes szobákkal és saját étteremmel várja vendégeit. A szálláshelyen gyerekbarát szolgáltatásokkal teszik pihentetőbbé a kikapcsolódást a kisgyermekes családok számára, a wellness részlegen medencék, szaunák, masszázsok és napozóterasz segíti a lazítást. 

Szállást foglalok >>

14. Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza

Sóstógyógyfürdő szívében, gyönyörű tölgyerdővel körbeölelt környezetben fekszik a hotel, sétatávolságra a Nyíregyházi Állatparktól. A gyerekek számára játszósarkot alakítottak ki, az étteremben laktózmentes, gluténmentes és vegetáriánus fogások közül is lehet választani.

Nyíregyháza legújabb és legkomplexebb szolgáltatást nyújtó szállodája közvetlen átjárást biztosít az Aquarius Élmény- és Parkfürdőbe

Tovább a szálláshely oldalára >>

15. Szalajka Liget Hotel és Apartmanházak Szilvásvárad

A szálláshely Szilvásvárad egyik legszebb részén, a kisvasút központi megállójától néhány perces távolságra található. A központi épület előtt sorakoznak az apartmanházak, amelyek kandallóval és hatalmas terasszal várják a családokat. A szálloda wellness- és fitnesz részlegében szaunák, testkezelések, medence, baby medence, panoráma pihenő és keleti masszázs szolgálja a vendégek kényelmét. 

Megnézem a szálláshelyet >>

16. Puchner Kastélyszálló Bikal

A négycsillagos Puchner Kastélyszálló különlegessége, hogy többféle szálláshangulat várja a kikapcsolódni vágyókat. A Kastély, a reneszánsz Palota, az Udvarház, a Fürdőház, a Középkori Óváros és a Liget ház egytől egyig remek választásnak bizonyul szállásfoglalás esetén. A kastélyszálló közvetlen szomszédságban lévő középkori Élménybirtokon izgalmas programok színesítik a közös élményt. 

Szállást foglalok >>

17. Lotus Therme Hévíz

Hévíz legexkluzívabb wellness szállodájában 222 szoba és 10 lakosztály várja vendégeit, méghozzá ötcsillagos élményekkel. A bőséges és változatos büfévacsora a nemzetközi és a magyar konyha különlegességeit sorakoztatja fel, a wellness részlegen pedig kipróbálhatjuk akár az egyedülálló Holt-tengeri sóbarlangot is. 

Tovább a szálláshely oldalára >>

18. Karos Spa Zalakaros

A hotel a festői zalai dombok között megbújó kis településen, Zalakaroson fekszik. A szállodát két épület alkotja: a főépület és az apartmanház, amelyeket egy zárt folyosó köt össze egymással. A szálláshelynek egy 4000 m2-en elterülő wellness részlege van, ahol többféle medence, szauna és fitneszterem található, a kicsiket pedig játszóház és a játszószoba várja.

Megnézem a szálláshelyet >>

Érzékek útján Zalakaroson >>

19. Ambient Hotel & AromaSPA Sikonda Komló

A négycsillagos hotel Magyarország első illat- és wellness szálláshelye Zólyomi Zsolt illatszelekciójával. A hotel megújult beltéri és kültéri medencékkel és szaunaparkkal várja a felfrissülni vágyó vendégeit a Mecsek festői völgyében, Pécstől 19 km-re.

A szálloda sok szeretettel látja vendégül a kutyákat, macskákat és egyéb kis házi kedvenceket is. A közelben számos túraútvonal, kerékpáros útvonal és szórakozási lehetőség színesíti a programkínálatot.

Szállást foglalok >>

20. Wellness Hotel Kager Harkány

A wellness hotel hangulatos dél-tiroli stílusú küllemével hamar felhívja magára a Harkányba készülő látogatók figyelmét. A csendes mellékutcában álló hotel mindössze 5 percnyire található a híres termálfürdőtől.

Dél-Tiroli stílusban berendezett étteremben az ismert nemzetközi és hazai ízek mellett dél-tiroli specialitásokkal is kedveskednek nekünk, míg a wellness részlegen medencék, szaunák és más élményelemek segítik a feltöltődést. 

Tovább a hotel oldalára >>

21. Hotel Wellamarin Zamárdi

A Balaton déli partján, Zamárdi 3 km-es szabadstrandján található a négycsillagos wellness szálloda, amely közvetlenül a tóparton helyezkedik el. Az épület és belső tereinek kialakítása magán hordozza az egyes elemek, mint a föld, a fém, a víz, a fa és a tűz jótékony hatását. Ennek eredményeként nyugalom és harmónia köszönti a vendégeket.

Megnézem a szálláshelyet >>

22. Hunguest Hotel BÁL Resort Balatonalmádi

A Balaton északi partján, Balatonalmádiban található a Hunguest BÁL Resort, amely kétágyas szobákkal és lakosztályokkal várja a kikapcsolódni vágyókat. A hotel színei tükrözik a vízközeliséget és a tó víztükrének jellegzetes kékes-zöldes színvilágát. 

Aki nemcsak a wellness részleg kényelmét élvezné, hanem a környék programjait is, annak kerékpárkölcsönzésre, hajózásra, és vízibicikli kölcsönzésre is van lehetősége. 

Szállást foglalok >>

23. Hotel Margaréta Balatonfüred

A Hotel Margaréta a közkedvelt üdülőhely, Balatonfüred frekventált részén, zöldövezetben, szőlőlugasok szomszédságában helyezkedik el. A hotel zárt parkjában egy gyönyörű kerti medence, illetve sportolásra, napozásra, és játékra alkalmas zöld terület is szolgálja a vendégek igényeit. A szálloda minden szobája légkondicionált, erkélyes és fürdőszobás.

Tovább a szálláshely oldalára >>

24. Hotel Európa Siófok

A Hotel Európa a város legszebb sétányán, az Aranyparton, közvetlenül a Balaton partján helyezkedik el. A szálloda balkonos szobáiból mesés kilátás nyílik a környékre, a családok számára pedig apartmanok teszik kellemesebbé a nyaralást.

A közelben hajózásra, vitorlázásra, asztaliteniszezésre és kirándulásra is van lehetőség, emellett Siófok számos programkínálattal várja még az ide látogatókat. 

Megnézem a szálláshelyet >>

25. Hotel Aurum Hajdúszoboszló

A Hotel Aurum Hajdúszoboszló legimpozánsabb wellness szállodája, amely a legendás fürdőkomplexum közelében található. A szálloda különlegessége, hogy a medencék hajdúszoboszlói gyógyvízzel vannak feltöltve. 

A Hotel Aurum beltéri wellness részlegén gőzkamra, fényterápiával ellátott finn szauna, hidromasszázs medence, csobbanómedence, két gyógyvizes medence, és gyermekpancsoló biztosítja a pihenést vendégek számára.

Szállást foglalok >>

26. Granada Konferencia Wellness és Sport Hotel Kecskemét

A hotel Kecskemét nyugati részén, a városközponttól mindössze 7 km-re fekszik, nyugodt, csendes, erdei környezetben. A 2 hektáros területen focipálya, 2 profi teniszpálya, és 2 pályás bowling várja a sportolni vágyókat.

A szállodában geotermikus energiával működő fal- és padlófűtéssel-hűtéssel ellátott, erkélyes, szobák vannak, a teljes ellazulás és kikapcsolódás pedig a wellness részleg szolgáltatásaival lesz teljes. 

Tovább a szálláshely oldalára >>

27. Hotel Narád & Park Mátraszentimre

A négycsillagos Hotel Narád & Park 810 m-es magasságban, gyönyörű erdei környezetben helyezkedik el Mátraszentimre központjától csupán 50 méterre. A szálloda parkjából gyönyörű őstölgyesen keresztül közvetlen sétaút vezet a Narád-patakhoz

A hoteltől több túraútvonalon elindulva gyönyörködhetünk a Kékes, illetve Galyatető panorámájában, a környéken a túrázás mellett kerékpárkölcsönzésre és bobozásra is van lehetőség.

Megnézem a szálláshelyet >>

28. Grand Hotel Glorius Makó

A Grand Hotel Glorius Makó az országban egyedülálló design szálloda, amely az 1920-as évek nagyvilági hangulatát idézi. Az art deco ihlette négycsillagos hotel a belvárosban, a Hagymatikum fürdő közvetlen szomszédságában várja vendégeit. A szálloda különleges gasztronómiai kínálattal és kiváló wellness szolgáltatásokkal teszi pihentetőbbé a kikapcsolódást.

Szállást foglalok >>

Maros-menti ékszerdoboz – 7 mesébe illő látnivaló Makó városában >>

29. Art Hotel Szeged

Az Art Hotel Szeged a belvárosban, közvetlenül a Dóm térre nyíló Somogyi utcában várja a városnézésre vágyó, vízi sportokat kedvelő vendégeket. A szálloda 130 fős reprezentatív étteremmel és terasszal, illetve modern konyhatechnológiával rendelkező konyhával várja a családokat, baráti társaságokat. A környéken színes programok és számtalan látnivaló teszi izgalmasabbá a szegedi kikapcsolódást. 

Tovább a hotel oldalára >>

30. Abbázia Country Club Nemesnép

Az Abbázia Country Club rusztikusan barátságos hangulattal, számos programlehetőséggel, sport és szabadidős szolgáltatások széles körével, tradicionális konyhával és magyaros vendégszeretettel várja vendégeit az Őrség szívében.

A kutyabarát szálloda izgalmas szolgáltatásokkal teszi színesebbé a kikapcsolódást a négylábúak számára is, akik a szállodát körülvevő vadregényes erdőben nagy sétákat tehetnek közösen a gazdikkal. 

Megnézem a szálláshelyet >>

31. Hotel Kapitány Wellness Sümeg 

A Balatontól mindössze 20 km-re fekszik a mintegy hétszáz éve épült Sümegi Vár, ennek szomszédságában várja a középkor szerelmeseit a hotel. Izgalmas történelmi lovasjátékokat és középkori lakomákat élvezhetnek az ide látogatók heti rendszerességgel, emellett keleti hangulatú fürdő, exkluzív wellness szolgáltatások és rendkívül gazdag programkínálat kényezteti a vendégeket.

Szállást foglalok >>

32. Hotel Lővér Sopron

Aki természetközeli pihenésre, családi kikapcsolódásra, wellness hétvégére vagy aktív feltöltődésre vágyik, annak tökéletes választás a Hotel Lővér Sopronban. A szálloda a Soproni Természetvédelmi Terület közepén fekszik, amely speciális szubalpin klímájával tökéletes hely a szabadtéri sportok szerelmeseinek. A hotel étteremmel, wellness részleggel, és gyermekbarát szolgáltatásokkal segíti a feltöltődést. 

Tovább a szálláshely oldalára >>

33. Fagus Hotel Conference & Spa Sopron

A hotel közvetlenül az osztrák határ mentén, a történelmi értékekben és természeti kincsekben gazdag Sopronban fekszik, varázslatos zöld környezetben. Egyedülálló és exkluzív megjelenésű spa világgal, 144 elegáns és modern szobával, teljesen új szaunavilággal és exkluzív szaunaattrakciókkal biztosítja a pihenést.

A környéken a számos túraútvonal mellett bobozásra, kerékpározásra, városnézésre, vízi élményekre és várlátogatásra is van lehetőség. 

Megnézem a szálláshelyet >>

Soproni nyár: 5+1 kihagyhatatlan nyári program a városban >>

34. Silvanus Wellness és Konferencia Hotel Visegrád

A hotel Visegrád egyik legszebb részén fekszik, a szobákból az erdőre, a Dunakanyarra vagy a Fellegvárra nyílik kilátás. A kültéri panorámamedencés szálloda minden évszakban kiváló választás a családok és baráti társaságok számára.

Visegrád a programok színes palettáját sorakoztatja fel. A bobozás mellett túrázni és gokartozni is lehet, emellett a Fellegvár, a Salamon-torony és a Királyi Palota is bakancslistás látnivaló. 

Szállást foglalok >>

35. Club Dobogómajor Cserszegtomaj

A család- és állatbarát Club Dobogómajor egyedülálló üdülőfalu Keszthely és Hévíz között félúton. Az apartmanok által nyújtott kényelmet wellness, fitnesz, beauty, és szabadidős szolgáltatások széles választéka teszi teljessé.

A gyermekek számára maradandó élményt nyújtanak az üdülőfalu állatfarmjának kis kedvencei. Jó időben két fajátszótér, rossz időben pedig a játszóház várja a kicsiket.

Tovább a szálláshely oldalára >>

36. Hunguest Hotel Freya Zalakaros

A szálloda Zalakaros központjában, a fürdő szomszédságában, egy szépen gondozott parkban helyezkedik el. A hatemeletes hotel mediterrán hangulattal, magyaros és nemzetközi ételkínálattal várja vendégeit.

A szálloda épületét közvetlen átjáró köti össze a Zalakarosi Fürdővel, így minden évszakban kényelmesen elérhető a fürdő, amelyhez fedett és szabadtéri medencék is tartoznak.

Megnézem a szálláshelyet >>

37. Hunguest Bük

A Hunguest Bük Bükfürdő legnagyobb, 360 szobás szállodakomplexuma, amely egy négycsillagos hotel kényelmén túl, egyedülálló módon közvetlen összeköttetést nyújt a Bükfürdő Thermal & Spa-val.

A környéken kerékpározásra, teniszezésre, lovaglásra, horgászatra és golfozásra is van lehetőség, az étteremben diétás, gluténmentes, vegetáriánus, paleo és laktózmentes ételeket is készítenek.

Szállást foglalok >>

38. Caramell Premium Resort Bükfürdő

A Caramell Premium Resort az ország első holisztikus gyógy- és wellness szállodája. A feng shui elvei alapján energetizált hotel különleges belsőépítészeti megoldásokkal, meleg színekkel, kellemes, barátságos környezettel és felkészült szakembergárdával várja kedves vendégeit.

A háborítatlan wellness élményről, a test és a lélek harmóniájáról az exkluzív új fürdő- és szaunavilág gondoskodik.

Tovább a szálláshely oldalára >>

Kirándulástól a városnézésig: kihagyhatatlan úti célok a Bük-Sárvár térségből >>

39. Termál Hotel Vesta Tápiószecső

A 2020 augusztusában megnyílt Termál Hotel Vesta Tápiószecsőn, Budapesttől csak 30 percre található. A szálloda tárt karokkal várja a gyógyulni, pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégeket.

A hotel a hévízihez hasonló gyógyhatású termálvízzel, szaunával és masszázsokkal teszi pihentetőbbé a kikapcsolódást, emellett szabadtéri sütögetésre és horgászatra is van lehetőség.  

Megnézem a szálláshelyet >>

40. Hotel Tókert Szálloda és Étterem Lillafüred

A hotel Lillafüreden található, a múlt századi Weidlich-Villa épületében, a festői szépségű Hámori-tó partján. A szálloda éttermének legfontosabb célja a lehető legmagasabb szintű, minőségi kiszolgálás. A magyar konyha különlegességei mellett ízletes vad- és halételek széles kínálatából választhatnak a vendégek, akik étkezés közben a csodálatos Bükki-hegyek, és a Hámori-tó látványában gyönyörködhetnek.

Szállást foglalok >>

Alig tudsz választani a lenyűgöző szálláshelyek közül? Íme még több szállás, ahol június első hetén kedvezménnyel foglalhatsz >>

TOP új és megújult hotelek az országban >>

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
83%
Imádom
Imádom
17%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%
108 bejegyzés

A szerzőről
Turisztikai újságírással foglalkozom, utazás közben elsősorban az élményeket gyűjtöm, egy-egy új hely megismerését valódi kalandként élem meg. A belföldi utakat kedvelem, az otthonom a Dunakanyar, de az ország legszebb vidékeit járva a Balatonon, egy kutyás túra során, motorozás közben, vagy egy kirándulóhajó fedélzetén is éppen olyan jól érzem magam.
Bejegyzések
    Ajánlott bejegyzések
    9.7
    Wellness + Hotelek

    Tavaszi feltöltődés Hévízen

    2 perces olvasási idő
    Wellness + Hotelek

    Játssz velünk, és nyerj egy négycsillagos pihenést a Hotel Európa Fit Hévízben!

    1 perces olvasási idő
    Wellness + Hotelek

    2024 húsvéti programok wellness hotelekben — Nyuszisimogató, tojásvadászat és füstölt sonka

    2 perces olvasási idő