Wellness + HotelekRomantikus kikapcsolódás

Szekszárd első ötcsillagos szállása – Romantikázzatok a csodaszép SXRD Luxus Apartmanban

1 perces olvasási idő

Szeretnétek elbújni a világ elől és a luxus élvezete mellett romantikázni a gyönyörű szekszárdi borbirtokon? A SXRD Luxus Apartmanjaiban pontosan ez vár rátok! Hatalmas zuhanykabin kilátással a természetre, privát infraszauna és jakuzzi a teraszon – ilyen környezetben garantált az álomnyaralás!

A festői szekszárdi borvidék

Az 1925 hektáron elterülő Szekszárdi Borvidék Magyarország egyik legrégebbi borvidéke, ahol a szőlőművelés hagyományai egészen a római korig nyúlnak vissza. Ez a borvidék a Szekszárdi dombság keleti részét foglalja magában, melynek legnagyobb szőlőterülettel rendelkező települése Szekszárd. A SXRD Luxus Apartmanjai pontosan a borbirtok szívében helyezkednek el, a nappali hatalmas ablakaiból pedig káprázatos kilátás nyílik rá.

Szekszárd első ötcsillagos szállása - Romantikázzatok a csodaszép SXRD Luxus Apartmanban
SXRD Luxus Apartman

De a szőlőskertben nem csak gyönyörködhetünk, meg is kóstolhatjuk a helyi borokat: a vendégeket a környék legjobb boraival feltöltött hűtő várja. Így ha koccintanátok valamire, esetleg egy-két pohár bor mellett szeretnétek átbeszélni az élet nagy dolgait, még a házból se kell kimozdulnotok, hogy beszerezzétek. Ha viszont kiruccannátok, piknikezettek a kertben, kipróbálhatjátok a helyszínen igénybe vehető elektromos bicikliket, vagy a környék népszerű borászatait is meglátogathatjátok.

Szekszárd első ötcsillagos szállása - Romantikázzatok a csodaszép SXRD Luxus Apartmanban
SXRD Luxus Apartman

A Pósta Borház például csodaszép kilátással és minőségi borokkal várja a látogatókat egész évben borkóstolásra, melyhez igény esetén borkorcsolyát és főételt is tudnak biztosítani. Vagy akár a Garay ÉlményPincébe is ellátogathattok, amit interaktív kiállítási térré alakítottak, ahol az érdeklődők a borász szakma minden fortélyáról átfogó ismereteket szerezhetnek. 

Továbbá szuper program lehet még a Szekszárdi Bormúzeum vagy a Mézeskalács Múzeum bebarangolása, ha pedig egy igazán különleges élményre vágytok, csodáljátok meg Szekszárdot a levegőből, hőlégballonról

Luxus és romantika minden mennyiségben

A SXRD Luxus Apartman Szekszárd első ötcsillagos szálláshelye, ahol a kikapcsolódást és a feltöltődést a privát wellness-részleg biztosítja: hatalmas zuhanykabin kilátással a természetre, infraszauna, napozóterasz és privát jakuzzi (egész éves, 27-40 fokos) várja a vendégeket. 

Sőt, akár masszőrt is házhoz rendelhettek! De ha inkább zavartalanul pihennétek kettesben, egy-egy pohár borral a kandalló előtt is összebújhattok. Személyzet, helyi kiszolgálás, valamint napi takarítás csak kérésre vehető igénybe, amennyiben tehát nem szeretnétek, senkivel nem fogtok találkozni az apartmanban. A bejutás és a szállás elhagyása is teljesen digitálisan történik.

Szekszárd első ötcsillagos szállása - Romantikázzatok a csodaszép SXRD Luxus Apartmanban
SXRD Luxus Apartman

Az apartmanokban négy személyre felszerelt konyhasarok található – bár az szállást maximum 2 főre foglalhatjátok, így biztosan lesz elég élelmiszer arra az esetre is, ha esetleg vendéget fogadnátok. Saját piacteret találtok a házon belül, ahol a friss reggeli, valamint a könnyű ebéd és vacsora alapanyagait is megtaláljátok. 

Szekszárd első ötcsillagos szállása - Romantikázzatok a csodaszép SXRD Luxus Apartmanban
SXRD Luxus Apartman

A reggelihez térítésmentesen biztosítanak egészséges, a lehetőségekhez mérten helyi őstermelőktől és háztáji termelésből vásárolt, friss vagy esetenként fagyasztott termékeket. Az ebédhez és a vacsorához pedig gyorsan elkészíthető ételek (például pizza) szintén elérhető a piactéren, a környék legjobb boraival feltöltött borhűtőből pedig térítés ellenében szintén bármikor fogyaszthattok!

Csak felnőtteknek!

A borvidéken 2db SXRD Luxus Apartman található, melyek egyenként 2 főre foglalhatók, tehát egy időben összesen 4 személy szállhat meg a birtokon, így garantált a privát, nyüzsgéstől mentes kikapcsolódás. Továbbá a szállásfoglalás csak 18 éven felüli személyeknek lehetséges, így a gyerekzsivajtól sem kell tartanotok. 

Az apartman tehát olyan párok számára tökéletes választás, akik szeretnének csak egymásra figyelni, kicsit bezárkózni, elbújni a világ elől. Akiknek jól esne kizökkeni a hétköznapokból és luxuskörülmények között romantikázni. Talán nem is csoda, hogy a szállás a nászutas párok nagy kedvence: SXRD Luxus Apartman garantáltan megédesíti a mézes napokat (is).

Várak, borok, présházak – Tolna megyei kirándulás bakancslistás élményekkel >>

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%