Wellness + HotelekCsaládi kiruccanásNyári vakáció

Szállások 100 % garanciával – Családbarát hotelek

2 perces olvasási idő
Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa Hotel****+superior

Kisgyerekkel és/vagy babával utaznál egy wellness hétvégére, de sem időd, sem energiád nincs végigpróbálgatni több hotelt? Ha a szallas.hu oldalán foglalod le családbarát wellness pihenésed, nem kell aggódnod a szolgáltatások minősége miatt! Garanciát vállalunk arra, hogy minden úgy legyen, ahogy az akcióban résztvevő szálláshelyek adatlapján található. Foglalj nálunk 100 % pénzvisszafizetési garanciával és pihenj legjobb szállásaink egyikében! Családbarát hotelek a szallas.hu kínálatából!

Velence, hotel, családbarát
Velence Resort & Spa ****+superior

Mit jelent a 100 % garancia?

1. LEGJOBB ÁR: A megjelölt szálláshelyeinknél most előfoglalási kedvezménnyel foglalhatsz és ha bárhol máshol ugyanazon feltételekkel, ugyanaz a szállás jobb áron található, csak szólj és egy kedvezőbb ajánlattal állunk elő.

2. ELÉGEDETTSÉG: Értékeléseddel segíted munkánkat, így Te is hozzájárulsz ahhoz, hogy folyamatosan a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk számodra.

3. ÉLMÉNY: Célunk, hogy az utazás minden szakasza élmény legyen, a foglalástól a szálláshelyen töltött időig, és ami a legjobb: foglalásod mellé ajándék kedvezményes programlehetőségeket biztosítunk, így akár 30% kedvezménnyel fedezheted fel a környéket!

4. PÉNZVISSZAFIZETÉS: Garanciát vállalunk arra, hogy minden úgy legyen, ahogy az akcióban résztvevő szálláshelyek adatlapján található.

További részletek >>ITT<<

10 baba- és családbarát hotel, ahol élmény lesz a feltöltődés!

Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa Hotel ****+superior

„Csak jó dolgokat tudok mondani. Tiszta, rendezett volt a szoba, a bekészített pipere dolgok, vízforraló (amihez akár naponta kérhettünk teát, kávét) még kényelmesebbé tették ott tartózkodásunkat. Külön jó pont, hogy a strandhasználatra is kaptunk törölközőt. Étterem kitűnő, finom ételek. A gyerekbüféből hiányolták a lányaim a sima rántott húst (de ők mindig azt ennének). Felnőttként változatos volt az étrend.” 
(vendégértékelés) 

Tapasztald meg Te is a zalakarosi hotel kényelmét >>

zalakaros, hotel, családbarát
Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa Hotel ****+superior

Velence Resort & Spa ****+superior

A hotel Magyarország egyik legnépszerűbb gyermek- és családbarát wellness szállodája. Budapesttől mindössze 45 km-re, a Velencei-tó partján várja elsősorban az óvodás és kisiskolás korú gyermekkel érkező családokat. Itt a legkisebb vendégekre és szüleikre is gondolnak, hogy pihenésük laza és önfeledt lehessen. Az összenyitható, családi szobák maximális kényelmet biztosítanak, így a szülőknek is jut néhány perc egymásra, nyugodt kikapcsolódásra.

Kattints a további részletekért >>

Velence, hotel, családbarát
Velence Resort & Spa ****+superior

Saliris Resort Spa & Conference Hotel Egerszalók ****

Vendégértékelés a szallas.hu oldalán:

„Fantasztikus volt a környezet, szuper a fürdő! A személyzet kedves és figyelmes, a szobával nagyon meg voltunk elégedve! Utazás előtt elolvastam a vendégek értékelését egyetlen negatív kommentet találtam valósnak, az időseknek tényleg nehéz a fürdőbe vezető lépcsőn közlekedni! Külön kiemelném, hogy vacsoránál már csak olyan asztalhoz tudtunk ülni ,ahol pont a szemembe sütött a nap, a felszolgáló hölgy, bár nagyon el volt foglalva, átfutott az éttermen, hogy behúzza a függönyt! Szóval csak ajánlani tudom, én biztos visszatérek!”

Tovább a hotel oldalára >>

prémium wellness hotelek
Saliris Resort Spa & Conference Hotel Egerszalók ****

Hotel Délibáb Hajdúszoboszló ****

Közvetlenül a Hungarospa fürdő szomszédságában, Hajdúszoboszló szívében található a négycsillagos Hotel Délibáb, ahol mind a családok, baráti társaságok, mind a párban érkezők megtalálhatják számításukat. A teljes ellazulást segítik 2012-ben teljesen felújított, art deco stílusú kényelmes szobák, a Délibáb Wellness Oázison megtalálható sodrófolyosós élménymedence, a merülő medencével rendelkező szaunavilág és wellness kezelések. A gasztronómiai élményeket Borostyán panziós étterem és a Gault & Millau által 2017-ben is 11 pontra értékelt Mirage a’la carte éttermek kínálata biztosítja.

Megnézem a szabad szobákat >>

legjobb nyári szállás vendégértékelések
Hotel Délibáb Hajdúszoboszló ****

Granada Konferencia Wellness és Sport Hotel Kecskemét ****

Az M5-ös autópálya lehajtótól 2 percre, nyugodt, csendes, erdő melletti hotelben 87 geotermikus energiával működő fal- és padlófűtéssel-hűtéssel ellátott, erkélyes, esztétikus kialakítású kétágyas szoba, illetve jakuzzival felszerelt lakosztály nyújt kényelmes pihenést egész évben. A teljes ellazulást és kikapcsolódást biztosítja a vendégek számára a wellness részleg, ahol jakuzzi, feszített víztükrű medence, Kneipp-taposó, melegített pad, finn- és infraszauna, gőzkabin, sókamra, infraszolárium élménytusoló, valamint külön térítés ellenében különféle masszázsok segítik elő a testi-lelki felfrissülést.

Még több fotó a Granada Hotelről >>

kecskemét, hotel
Granada Konferencia Wellness és Sport Hotel Kecskemét ****

Hotel Auris Szeged****

A 2015-ben nyílt, elegáns, letisztult designnal rendelkező Auris Hotel Szeged belvárosának szívében, pár lépésre található a Tisza-parttól és a Dóm tértől. A kellemes, modern hangulatú hotel 27 darab igényesen berendezett szobával áll a vendégek rendelkezésére. A wellness részlegben finn szaunával és masszázzsal várják a wellness élményre vágyókat, valamint szabadtéri, feszített víztükrű medence szolgálja a felfrissülést a napsütéses nyári hónapokban.

További részletek az Auris Hotel szolgáltatásairól >>

Szeged, hotel
Hotel Auris Szeged****

Hotel Kapitány Sümeg ****+superior

„Szuper a szálloda elhelyezkedése, páratlan kilátás nyílik a sümegi várra. Fantasztikus az éttermi kínálat bősége és minősége. A személyzet nagyon kedves és készséges volt, sok helyen megfordultunk már és a foglalásnál mindig előre jelzem gyermekeim életkorát, de ez volt az első hely, ahol gyermek méretű fürdőköntöst készítettek be nekik.” (vendégértékelés)

Tudj meg többet a sümegi szállodáról! >>

Sümeg, hotel
Hotel Kapitány Sümeg ****+superior

Hotel Panoráma Balatongyörök***

Balatongyörökön, a strand felett elhelyezkedő teljesen felújított hotel panoráma parkkal és a gyermekek részére játszószobával biztosít kellemes nyugodt pihenést vendégeinknek. A wellness részlegben uszoda–élményfürdő, szauna, infraszauna, gőzkabin, napozóterasz található, míg a szálloda fitness terme modern kardiofitness gépekkel felszerelt.

Még több információ a szállodáról >>

Hotel Panoráma Balatongyörök***

Kincsem Wellness Hotel Kisbér ***

A kisbéri Kincsem Wellness Hotel a Bakony kapujában Zirc, Pannonhalma, Mór, Bábolna középpontjában található. A szálloda 2007 áprilisában megnyitotta minden igényt kielégítő wellness részlegét. A hotel 3 különböző kategóriájú, igényesen kialakított 3*-os szobái 61 vendég kényelmes elhelyezésére adnak lehetőséget, melyek mindegyike minibárral, televízióval felszereltek.

Még több fotó a családbarát szállodáról >>

Kincsem Wellness Hotel Kisbér ***

Alföld Gyöngye Hotel Gyopárosfürdő ***+superior

Az Alföld Gyöngye Hotel*** és Konferenciaközpont az Orosháza- Gyopárosfürdői Gyógy- Park és Élményfürdőtől 800 m-re található. A csendes, nyugodt környezetben, 50 hektáros ősparkban található szálloda kiváló pihenőhely kisgyermekes családok, a fürdő gyógyászati szolgáltatásait igénybe vevők és az egyéni üzleti utazók részére is.

Tovább az Alföld Gyöngye Hotel*** oldalára >>

Gyopárosfürdő, hotel
Alföld Gyöngye Hotel Gyopárosfürdő ***+superior

A lista persze nem teljes, a fentieken kívül további családbarát hotelek vállalnak 100 % garanciát a szolgáltatásaikért. Válaszd ki a számodra legjobb helyet és foglald le február 2-ig előfoglalási kedvezménnyel!

Az akcióban szereplő családbarát hotelek listáját itt találod >>


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%