Vidéki vendégségCsaládi kiruccanásRomantikus kikapcsolódás

Szuper apartmanok, amelyek saját konyhával rendelkeznek

1 perces olvasási idő
Szuper apartmanok – saját konyhával

Szeretitek a közös sütés-főzést, a frissen lefőzött kávét vagy csak szeretnétek spórolni egy kicsit a nyaraláson? Akkor készüljetek fel, mert van a tarsolyunkban 12 remek szálláshely, ahol nem kell lemondanotok a saját konyháról sem! Szuper apartmanok – saját konyhával!

Szuper apartmanok, saját konyhával

ALFÖLD

Mindenhez közel: Aqualiget-Apartmanház Szeged

Könnyen megközelíthető helyen, mindenhez közel találjátok az Aqualiget-Apartmanházat, mely modern, mégis kényelmes és otthonos. A térítésmentesen használható légkondicionáló pedig jó szolgálatot tesz a nyári hőségben. A remekül felszerelt konyhában süthettek és főzhettek is, de olyan hasznos kisgépeket is találtok, mint a mikró, a kávéfőző vagy a kenyérpirító.

Szabadtéri sütögetéshez is, saját konyhával: Hellasz Apartman Gyula

Komfortos és minden igényt kielégítő a Hellasz Apartman épülete, ahol tágas terekkel és zárt udvarral várják az érkezéseteket. Ráadásul a szuper konyhában finomabbnál finomabb falatokat készíthettek és az evőeszközökről sem kell gondoskodnotok, mert itt mindent megtaláltok, amire szükségetek lehet. Amennyiben pedig a szabad ég alatt sütögetnétek, itt  grill, bogrács és szalonnasütési lehetőségek közül is választhattok.

KISALFÖLD

Városnézők kedvence, apartman saját konyhával: Lia Apartman Győr

Alig pár perc sétára a történelmi belvárostól várja ez a csodaszép apartman, hogy felfedezzétek. Ebben a lakásban biztosan nem fogtok csalódni, mert tágas terek, modern, ízléses berendezés és gépesített főzőhelyiség jellemzi. Hódítsátok meg innen indulva Győr csodás városát!

Az otthon kényelme: Lackner Apartman Sopron

Vegyetek részt egy tökéletes városnézésen Sopronban és válasszatok hozzá egy olyan szálláshelyet, amely központi elhelyezkedése mellett az otthon kényelmét is nyújtja! Ráadásul bónuszként isteni fogásokat készíthettek a jól felszerelt konyhában!

NYUGAT-MAGYARORSZÁGI PEREMVIDÉK

Minden igényre: Hillside Wellness Apartman Zalakaros

Egy szuper szálláshely, melyről ki sem kell mozdulnotok, ha nem szeretnétek. Mártózzatok meg a jakuzziban és lazítsatok a szauna melegében, ha pedig megéheztek, remek ételeket készíthettek a főzőhelységben!

Természetbarátoknak: Áfonya Vendégház Eszteregnye

Egy elképesztően hangulatos vidéki szálláshely, melyet a természet ölel körül. Hagyjátok magatok mögött a város zajár és töltődjetek fel! A pihenés mellett pedig szakácskodjatok bátran a remekül felszerelt konyhában! Tartsátok nyitva a szemeteket, mert a közeli erdőben őzekkel is találkozhattok! Cuki apartman, saját konyhával.

DUNÁNTÚLI-DOMBSÁG

Wellness a javából: Dorina Wellness Apartman Siófok

A Balaton fővárosában, mindentől csupán egy karnyújtásnyira találjátok a Dorina Wellness Apartmant, ahol nem csupán a színvonalas lakást fogjátok élvezni, hanem a vízi kalandokat is, ugyanis a jakuzzi, a szauna és a beltéri medence is csak arra vár, hogy birtokba vegyétek. Napközben pedig bármikor felfrissíthetitek magatokat a konyhában egy teafőzéssel vagy kávékészítéssel, de a főzőhelységben mennyei ételeket is alkothattok.

Az egyediség rajongóinak: Mini Flathotel Apartman Pécs

Stílusos és modern lakás, melynek lelke van. Utazzatok ide és éljétek át az otthon kényelmét egy különleges környezetben, ahol gépesített és jól felszerelt konyhával is találkozhattok. Romantikázóknak és városnézőknek is kitűnő választás! Mini apartman saját konyhával.

DUNÁNTÚLI-KÖZÉPHEGYSÉG

Mindenkor: Family Apartman Eplény

Télen a síelés fellegvára, nyáron pedig a túrázók vehetik birtokba Eplény csodás lankáit, így bátran kijelenthetjük, hogy minden évszakban remek döntés ide utazni. Szálljatok meg a Family Apartmanban és alkossatok szuper ételkölteményeket a barátságos és tágas lakásban!

Rusztikus elegancia: Káli Kult Balaton Vendégház Monoszló

Egy varázslatos vendégház, mely rusztikus bájával hamar elrabolja majd a szíveteket. A 16 fős parasztház minden porcikáját gondos kezek alkották meg azért, hogy felhőtlenül telhessen a vakációtok – ráadásul a beltéri és kültéri sütögetési lehetőség is adott.

ÉSZAKI-KÖZÉPHEGYSÉG

Édes kettesben: Mini Noszvaj

Romantikus bújóhelyet kerestek, ahol kettesben élvezhetitek a csendet és a nyugalmat? Látogassátok meg a természetben rejtőző Mini Noszvajt, ahol függőágy és fürdődézsa gondoskodik az önfeledt percekről. A remekül felszerelt konyhában pedig még az alap élelmiszereket is megtaláljátok!

Jó választás a családoknak: Ádám Apartman Egerszalók

Tágas apartmant kerestek, ahol nagy családdal vagy barátokkal is elfértek? Akkor számotokra ideális választás lehet az Ádám Apartman, mely akár 8 főt is el tud szállásolni. A konyhában minden felszerelés a rendelkezésetekre áll, ráadásul kerti sütögetésre is van lehetőség. Miközben készülnek az ízletes fogások, a gyerekek élvezhetik a saját játszótér nyújtotta örömöket.

Még több szállást keresel? Nézz körül a szallas.hu oldalán és válogass az olyan apartmanok közül, amelyek konyhával rendelkeznek! >>

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%