ToplistákRomantikus kikapcsolódásVidéki vendégség

TOP 10 különleges szálláshely Debrecenben

2 perces olvasási idő
malom szállások
Malom Hotel Debrecen ****

Debrecenben nem nehéz feladat egy szuper szálláshely foglalása, hiszen kis túlzással minden utcában található legalább egy kis családi apartman vagy vendégház. A szallas.hu kínálatában több mint 100 színvonalas cívisvárosi szálláshely szerepel. Az alábbi összeállítással azoknak szeretnénk segíteni, akik olyat keresnek, ami valamilyen szempont alapján kiemelkedik a többi közül.

TOP 10 különleges szálláshely Debrecenben

Református Nagytemplom, Debrecen

Jöjjenek hát a legek, íme a TOP 10 „leg…” szálláshely Debrecenben!

Ha számít az ár …

Ezt a tényezőt persze sok minden befolyásolja, nem mindegy, hogy főszezonban, vagy szezonon kívül keresgélünk, mekkora társasággal érkezünk, de még az is számít, hétvégét, vagy hétköznapot foglalunk. Mindezek mellett pedig növelhetik az árat a különböző szolgáltatások is. Általánosságban elmondható, hogy az olcsóbb szállásdíjak kevesebb szolgáltatást tartalmaznak, de akinek csak az számít, hogy az egész napos kirándulás után egy kényelmes ágyban alhasson, annak tökéletes egy ilyen típusú szálláshely.

Pénztárcabarát megoldás: Kata Vendégház 

A belvárostól kicsit kijjebb, de elérhető közelségben elhelyezkedő vendégház az egyik legpénztárcabarátabb megoldás azoknak, akik alacsony költségvetésű utazásban gondolkoznak. Bababarát szálláshely, ahol 2 éves korig ingyenesen fogadják a gyerkőcöket.

Ingyenes parkolás, és wifi is rendelkezésre áll, viszont az olcsó szobáért cserébe közös fürdőszobán kell osztozni a többi vendéggel.

TOP 10 különleges szálláshely Debrecenben

Kata vendégház

Ha a pénz nem számít: Hotel Divinus 

Van, aki szívesebben tölti a pihenést luxus körülmények között. A Hotel Divinus erre tökéletes hely, hiszen a vendégeknek itt ötcsillagos kényelemben lehet részük, és a pénzükért rengeteg szolgáltatást, finom ételeket kapnak cserébe. Igazi wellness paradicsom minden jóval felszerelve: finn szauna, infraszauna, gőzkabin, jakuzzi, merülő medence, szolárium, masszázs és gyermekmedence is várja a feltöltődni vágyókat.

Ha a dizájn is fontos …

Bizony a külcsín sem mindegy, hiszen az utazás egyik legfontosabb küldetése, hogy kicsit kiszakítson a hétköznapokból, és adjon valami pluszt. Ehhez például választhatunk olyan szállást, aminek berendezése, dizájnja merőben eltér a hagyományostól.

A legmesebelibb debreceni szálláshely: Fehér Tulipán Apartman 

A debreceni Fehér Tulipán Apartmanhoz foghatót talán az egész országban nem találni másikat. A hely ugyanis olyan, mintha egyenesen Csodaországba érkezne az ember, minden részletre figyeltek a berendezésénél. Romantikára vágyó pároknak, és kisgyerekes családoknak egyaránt felejthetetlen élményben lesz részük, ha itt foglalnak szállást. A felnőtteket fehér baldachinos ágy, a gyerekeket pedig igazi meseágy várja ebben az egészen különleges hangulatú, mesebeli apartmanban.

TOP 10 különleges szálláshely Debrecenben

Fehér Tulipán Apartman

A legeredetibb ötlet: Malom Hotel 

Aludtál már malomban? Ha nem, itt az alkalom, próbáld ki a debreceni Malom Hotelt! Az ajtón belépve nehéz elképzelni, hogy korábban itt egy gőzmalom működött. A modern dizájn mellett a dekoráció azért utal erre, és kijelenthetjük, a műemlék épület ennél eredetibb formában nem is születhetett volna újjá. A szálláshely családoknak és pároknak is ideális választás.

Ha kedvenceddel utaznál …

Szerencsére egyre több szálláshely fogadja szívesen házi kedvenceinket, legyen az kutya, vagy macska. Debrecenben is találtok nem is egy ilyen állatbarát szállást. Pont emiatt nem egyszerű kiválasztani egyet, inkább böngésszétek át a szallas.hu kínálatát, és írjátok meg a tapasztalataitokat, hogy melyik a legállatbarátabb debreceni szálláshely >>

Ha fontos, hogy egy kényelmes ágyon felül extra szolgáltatásokat is nyújtson …

Amellett, hogy legyen a szálláshely tiszta, az ágy pedig kényelmes, a szállóvendégek általában több extra szolgáltatás is szívesen igénybe vesznek. Szemezgettünk kicsit ezek között is, úgyhogy jöjjenek a legek!

A legtöbb extra szolgáltatás egy helyen: Erdőspuszta Club Hotel 

Jó hírünk van azoknak, akik a pihenést úgy képzelik el, hogy lehetőség szerint ne kelljen elhagyni a szálloda területét, hanem mindent megtaláljanak egy helyen. Nem kell tovább keresgélni, mert az Erdőspuszta Club Hotel az, amit ők keresnek! Debrecen külterületén, egy vadregényes fenyőerdőben, idilli környezetben áll a panorámás hotel. Hozzátartozik az ízletes ételeket kínáló Fenyves Vendéglő, egy hangulatos borozó, egy 12 hektáros lovas tanya, horgásztó, egy műfüves tenisz- és kispályás focipálya is. A fentiek mellett pedig pazar wellness részlegében is talál mindenki kedvére való kikapcsolódást. Azoknak sem kell aggódniuk, akik busszal, vagy vonattal érkeznek, nekik transzferszolgáltatást biztosítanak.

Ahol a legfinomabb a reggeli: Hotel Óbester 

Amellett, hogy finom, a választék is bőséges a Hotel Óbester reggelijénél, amit a szoba ára magában foglal. Bár a finom reggeli alap, ezért sokszor meg sem említik az értékelésnél, de a szálloda ebben igazán profi, hiszen a vendégértékelések legtöbbje külön szót ejt a kiemelkedően ízletes, bőséges reggeliről. Mellette azért meg kell említenünk a csodaszép, egyedi berendezést is, aminek köszönhetően semmihez nem fogható, különleges hangulata van az egész helynek.

7 zenei fesztivál

Hotel Óbester Debrecen ***

Gyerekkel a legkényelmesebb: Óvárosi Nagy Apartman 

A tágas szálláshely számos szolgáltatást nyújt a felnőtteknek is, mint például infraszauna, masszázs, vagy éppen szolárium. Ami miatt mégis a családoknak a legideálisabb, hogy teljes mértékben bababarát, így a kisgyerekkel érkezőknek semmire nem lesz gondjuk. Biztosítanak kiságyat, gyermekágyneműt, fürdetőkádat, fellépőt, etetőszéket és babajátékokat, de akár gyermek animációs programok és babafelügyelet is kérhető.

A szállás 3 éves korig ingyenes.

TOP 10 különleges szálláshely Debrecenben

Óvárosi Nagy Apartman

A legsportosabb szállás Debrecenben: Sport Hotel 

Akik a pihenés alatt sem szeretnének lemondani a rendszeres testedzésről, azoknak ajánljuk a debreceni Sport Hotelt, ahol térítés ellenében használhatják a jól felszerelt fitnesz részleg edzőtermét, de lehet szaunázni, szoláriumozni, részt vehetnek aerobic órán, vagy felfrissülhetnek egy masszázs során.

TOP 10 különleges szálláshely Debrecenben

Sport Hotel Debrecen

A legexkluzívabb: Boutique Hotel Kristály 

A végére egy igazi különlegességet hagytunk, az igazán színvonalas, modern Boutique Hotel Kristályt, melyet elsősorban olyan pároknak ajánlunk, akik valami igazán exkluzívra vágynak. Wellness részlegük különlegessége a beltéri dézsafürdő, de megtalálható a hagyományos jakuzzi és a finn szauna is.

Programajánló Debrecenben

A TOP 10 szálláshely mellé természetesen programot is ajánlunk Debrecenben.

Még több debreceni szállást itt találtok >>

(fotók: szallas.hu, shutterstock)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%