BalcsiCsaládi kiruccanásRomantikus kikapcsolódásVidéki vendégség

TOP 10 szálláshely Keszthelyen

2 perces olvasási idő

Keszthely városa a Balaton nyugati részének legszebb ékköve, mely bővelkedik történelmi emlékekben és más látnivalókban gyerekek és felnőttek számára egyaránt. Akár családi utazást tervezel, akár wellness programot keresel a Balatonnál, Keszthelyen mindent megtalálsz. Íme a TOP 10 szálláshely Keszthelyen, ahol minden évszakban érdemes megszállnod.

Festetics-kastély és parkja Keszthelyen

Látnivalók Keszthelyen 

Ha Keszthelyre látogattok, szinte kötelező program a barokk stílusú Festetics–kastély felkeresése, ahol gyerekeknek szól a modellvasút kiállítás, a kocsimúzeum és a vadászati múzeum, a felnőtteket pedig mindig elvarázsolja a Tükörterem, a főúri bútorzat, illetve a monumentális könyvtár. A kastélyból kilépve a történelmi sétálóutcán korzózhattok, majd felkereshetitek a Cadillac–múzeumot vagy a Csigaparlamentet is. A belváros felfedezése után sétáljatok ki a Balaton partra, a magyar tenger varázslatos látványt nyújt. A Libás strand mellett épült meg a hajóállomás, s Keszthelyen található az egyetlen épen megmaradt Szigetfürdő is, mely a Városi Strandhoz tartozik. A városból könnyen elérhető Hévíz és Kehidakustány, de bebarangolhatjátok a Balaton – felvidéket is.

TOP 10 szálláshely Keszthelyen

Villa Aruba Keszthely

A Villa Aruba Keszthely 2019-ben elnyerte az Év Szállása – Szakmai díj I. helyét, s ez már garancia a legmagasabb minőségű vendéglátásra. A wellness élményeket is kínáló keszthelyi szálláshely csendes helyen, nem messze a Balaton – parttól található, s különleges szolgáltatása, hogy az 5 km-re fekvő hévízi gyógyfürdőhöz ingyenes transzfert biztosít. 

2. Wellness Hotel KAKADU ***superior

A minden ízében mediterrán hangulatú Wellness Hotel KAKADU*** superior egész évben tárt kapukkal várja a Keszthelyre utazókat. A családok számára is ideális szálloda gyerekbarát szálláshely, mely 3 éves korig ingyenes, sőt, házi kedvenceiteket sem kell otthon hagynotok, hisz kutya, macska bevihető. 

3. Hotel Bacchus Keszthely***

A családbarát Hotel Bacchus Keszthely központjában található, ám a Balaton parttól sem esik távol. A szálloda a leghíresebb keszthelyi látnivalókhoz közel fekszik, így akár egy kiadós séta keretében is felkereshetitek még a Festetics kastélyt is. Apák és nagypapák számára lehet érdekes program a szálloda bormúzeumának meglátogatása. Minden állatbarát számára óriási előny, hogy kutyusotokat vagy cicátokat is magatokkal vihetitek. És ami a szálló egyik legelőnyösebb tulajdonsága: a hotelben 8 éves korig ingyenes a tartózkodás. 

4. Melinda Villa Keszthely

Az 1900-as évek stílusát megidéző Melinda Villa Keszthely a festői Helikon – ligetben fekszik, mindössze 60 méterre a Balatontól. A víz közelsége és a csendes zöld környezet garantálja a tökéletes pihenést minden korosztály számára.  

5. Akvárium Apartmanházak Keszthely

Ha szállást keresel gyerekekkel a Balaton partján, válaszd az Akvárium Apartmanházak Keszthely szálláshelyet! A vendéglátóhely közvetlenül a vízparton fekszik, s ami igazi különlegesség: saját kikötője van, az egyes apartmanokhoz pedig elektromos motorral felszerelt csónakot biztosítanak. Ha szerettek horgászni, ez a hely számotokra ideális.

6. Exclusive Wellness Apartman Keszthely

A Kertvárosban található Exclusive Wellness Apartman Keszthely modern berendezése és tágas kialakítása révén ideális szálláshely családok és baráti társaságok számára. Az apartman különlegessége a DTS hangminőségű professzionális moziszoba, ahol 3 méter átmérőjű képen nézhetőek a filmek. A kertben hűvösebb időben is használható fényterápiás, fedhető úszómedence vár. Ha a reggeli kávédat a tágas teraszon fogyasztod, kortyolgatás közben gyönyörködhetsz Hévíz város vagy a cserszegtomaji dombok látképében.

7. Steinhaus Bed & Breakfast Keszthely

A keszthelyi Steinhaus Panzió számos elismerés nyertese, többek között a „Minőségért a Turizmusban” nemzetközi Aranycsillag díjé. A pálmákkal és mediterrán növényekkel gazdagon beültetett, 2 medencés panzió bababarát szálláshely, melyben 3 éves korig ingyenesen szállhatnak meg a gyerekek. A családbarát szálláshely a Balatontól 100 méterre található, igazán kényelmes sétatávolságban.

8. Barbara Wellness Panzió Keszthely

A széleskörű wellness szolgáltatásokat kínáló Barbara Wellness Panzió Keszthely vendégeit gyermekjátszótérrel, úszómedencével is várja, a hölgyek pedig igénybe vehetnek akár szépségápolási szolgáltatásokat is. A panzió bababarát szálláshely, itt 4 éves korig ingyenes a tartózkodás. Mivel a Balaton part mindössze néhány utcányi távolságban található, gyermekek és nagyszülők egyaránt könnyedén elsétálhatnak a tóhoz. 

Barbara Wellness Panzió Keszthely

9. Anna Apartman Keszthely

Ha az Anna Apartmant választod keszthelyi családi nyaralásotokhoz, ideális szállást találsz, hiszen amellett, hogy kiválóan felszerelt és bababarát, a Balaton partja alig 3 perc sétával elérhető. A Városi Strand mindössze 100 méterre található, így egy fürdőzős nyaraláshoz is tökéletes szálláshely, ugyanakkor a Helikon Park és a belváros is könnyen elérhetőek innen. 

Anna Apartman Keszthely

10. Strand Apartman Keszthely

A 2015-ben megnyitott Strand Apartman Keszthely minden szükséges felszerelést biztosít egy kényelmes családi nyaraláshoz a Balatonnál. Teljesen felszerelt épületet találsz, ám ha a babagondozáshoz mégis hiányozna bármi, a tulajdonos segítségetekre lesz. A közkedvelt Libás Strand mindössze 100 méternyi távolságra van, de ha szívesen indultok kerékpártúrára a Balatonnál, a tó körül kiépített kerékpárút is igen közel fut. 

Strand Apartman Keszthely

Ha a legjobb úti célt keresed a Balatonnál tavaszi vagy nyári pihenésedhez, válaszd Keszthelyt. Látnivalók sokasága vár, s kényelmesen elérhető többek között Hévíz, a Balaton – felvidék és Zala megye sok más szépsége.

Foglald le szállásodat Keszthelyen a szállás.hu-n, és élvezd a számos kedvezménykupon nyújtotta előnyöket. A legjobb keszthelyi szállásokat itt találod >>

Segítünk megtervezni üdülésedet Keszthelyen. A legnépszerűbb programokat itt gyűjtöttük össze neked >>

(fotók: szallas.hu) 


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%