Wellness + HotelekCsaládi kiruccanásKülföldi kalandokRomantikus kikapcsolódásToplisták

Top 10 wellness szálloda Szlovákiában

1 perces olvasási idő
Hotel Zochova Chata Modra

Ha szlovákiai programokban gondolkozunk, talán nem a wellness az első, ami eszünkbe juthat. Pedig a városnézések és kirándulások mellett érdemes körülnézni ezen a téren is: csodákra lehet bukkanni! Az alábbiakban 10 +1 wellness szálloda kerül bemutatásra Szlovákiában. Zömében négycsillagos hotelek, de akad közöttünk ötcsillagos luxus szálloda is, ráadásul közel a magyar határhoz. Indulhatunk?

Top 10 wellness szálloda Szlovákiában
Hotel Zochova Chata Modra ****

Top 10 wellness hotel Szlovákiában

Artemis Resort Wellness Hotel Štúrovo ****

A Duna-parti településen, Párkányban található az Artemis Resort, ahol minden adott egy felejthetetlen wellnesshétvégéhez.

„Legszebb szálloda, ahol valaha jártam. A wellness gyönyörű. A tulajdonos török, kilenc évig építtette a szállodát, hogy tökéletes legyen, és sikerült is! Kevesen voltak, volt hogy csak mi voltunk a wellnessben. A kiszolgálás kifogástalan. A honlapból nem derült ki számomra, de vacsorát is lehet kérni, természetesen kizárólag török ételeket. Mindenkinek javaslom, hogy próbálja ki a hammam fürdőt, igazi kényeztetés.” (vendégértékelés a szallas.hu oldalán)

Hotel International Veľká Lomnica ****

A Lomnici-csúcstól 15 km-re, közel a lengyel határhoz fekszik a Hotel International, amelynek szobái és tágas terei a Magas-Tátrára nyújtanak kilátást. A 400 m2 alapterületű wellnessrészleget a vendégek ingyenesen használhatják, érdemes kipróbálni az egész évben nyitva tartó, 36 °C-os kültéri medencét, a szaunákat, a gőzkamrát és a különleges masszázsokat is.

Hotel Partizán Tále Bystrá ****

Akár síelni, akár pihenni szeretnétek, a Hotel Partizán tökéletes választás lesz! A magas hegyek között megbújó szállodában saját étterem és hatalmas wellnessrészleg áll rendelkezésre, kisgyerekkel érkező családoknak gyermekfelügyelet igényelhető. Bababarát szálláshely, 2 éves korig ingyenes! Ha különleges wellness szállodát kerestek Szlovákiában, ebben a hotelben nem fogtok csalódni!

Hotel Dixon Banská Bystrica ****

Besztercebánya egyik legújabb szállodája a vártól 2 km-re található, de van a közelben síelési és strandolási lehetőség is. A jacuzzi és a kültéri, valamint beltéri medence ingyenesen használható, a masszázs, az infra-, a finn és az illóolajos szauna térítés ellenében vehető igénybe.

Hotel Bankov Košice ****

Kassa egyik legszebb és legrégibb szállodáját, a Hotel Bankovot stílusos berendezés, kiváló kiszolgálás és gazdag történelem jellemzi. A hotelhez nemzetközi konyhát kínáló étterem, kávézó, kertvendéglő tartozik, a wellness centrumban a vendégek lazíthatnak a finn szaunában, vagy élvezhetik a beltéri medencét, illetve a masszázsokat.

TIPP: A Hotel Bankov az Alpinka Golf Club partnereként (9 lyukú golfpálya mindössze 4 km-re) 30% kedvezményt biztosít a szolgáltatások igénybevételére.

Hotel Salamandra Banská Štiavnica ****

Selmecbánya stílusos szállodájában az egész család jól fogja érezni magát. Míg a felnőttek lazíthatnak a jacuzziban, a finn szaunában vagy úszhatnak a beltéri medencében, addig a kisebbek a gyerekmedencében tudnak pancsolni. Kérésre gyerekágynemű, pelenkázó, asztali etetőszék, bébiőr telefon, baba etetőkészlet, bébi étel melegítési lehetőség és babafelügyelet igényelhető.

Hotel Zochova Chata Modra ****

Az osztrák határ közelében, Pozsonytól alig 30 km-re található ez a különleges szálláshely, ahol télen-nyáron élvezhetjük a wellness-szolgáltatások jótékony hatását. A 300 m2 alapterületű wellnessrészlegen infraszauna, finn szauna, gőzkamra, gyógynövényes szauna, valamint jacuzzi és panorámás medence is a vendégek rendelkezésére áll, de érdemes kipróbálni a szabadtéri pezsgőfürdőt és szaunát is. Felejtetlen élmény lesz!

Hotel Montfort Ždiar ****

Mesés kilátás és páratlan természeti környezet jellemzi a Hotel Montfortot, amely a Magas-Tátrában, közvetlenül a lengyel határ mellett fekszik. A közelben több sícentrum, kirándulóhely és túraútvonal található, és alig 20 km-re fekszik innen a Bachleda-völgy monumentális lombkorona-sétánya is. A szállás 2 éves koring ingyenes, a wellness-szolgáltatások felár ellenében vehetők igénybe.

Village Resort Hanuliak Belá ****

Saját étteremmel, 300 m2-es wellnessrészleggel és gyerekbarát szolgáltatásokkal várja a családokat, párokat a Village Resort Hanuliak. Az étteremben gyerekmenü, laktózmentes, gluténmentes vagy diétás étrend igényelhető, családoknak gyermekfelügyelet, asztali etetőszék, fedett pancsoló és játszóház áll rendelkezésre.

Zámocký hotel Galicia Nueva Halič ****

Elegáns kastélyszálló Losonc (és a magyar határ) közelében! A Zámocky Hotelben úgy érezhetjük magunkat, mintha visszautaznánk az időben, miközben minden kényelemmel felszerelt szobákban pihenhetjük ki a hétköznapokat. A hotelben gőzkamra, szaunák és elegáns beltéri medence segíti a kikapcsolódást, kisállatok ingyenes bevihetők.

+1 Hotel Amade Château Vrakúň *****

Győrtől 33 km-re, de a Duna szlovák oldalán található az ötcsillagos Hotel Amade, amely szállodaként 2010-ben nyitotta meg kapuit. A kastély az elegancia és a luxus igazi fellegvára, csodás angolpark öleli körbe, és vadonatúj Wellness & Spa rész, amely Hamam török fürdőjével igazi unikum.

A szállodában 2 teniszpálya, kerékpárok, nordic walking, a gyermekeknek játszótér áll rendelkezésre, míg a közelben lehetőség van lovaglásra, csónakázásra, raftingra, kerékpározásra, golfozásra.

Még több szlovákiai szálláshely a szallas.hu oldalán >>

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%