Wellness + HotelekNyári vakáció

TOP 15 csábító wellness szálloda 2021 – kifejezetten nyaraláshoz!

4 perces olvasási idő

Újra elérkezett a nyár, amikor jobbnál jobb programok csábítanak utazásra! De legyél akármilyen alapos tervező, előfordul, hogy a programok nem a terv szerint sikerülnek. Ilyenkor derül ki, mennyire fontos a wellness a szálláson. Így ha jól döntöttél, olyan szállást foglaltál, ami megmenti a nyaralást! Ebben a döntésben segítünk most azzal, hogy összeszedtük a 2021-es nyár TOP 15 wellness szállodáját, ahol nem csak a programok, hanem már maga szálloda is csábító… Listánkon olyan szállodákat találsz az ország minden pontjáról, ahol pontosan tudják, mennyire fontosak most a rugalmas feltételek és a kedvező ár. Böngészd végig a csábító wellness szállodákat, kíméld meg magad az órákon át tartó, idegörlő keresgéléstől és csábulj el Te is!

TOP 15 csábító wellness szálloda 2021 – kifejezetten nyaraláshoz!

Hotel Piroska Bükfürdő

Egy igazi wellness szálloda ideális környezetet teremt a testi-lelki felfrissüléshez, energiával tölt fel, és biztosítja az aktív és passzív kikapcsolódási formák legjobbjait. Ezzel a hitvallással vár Nyugat-Magyarország egyik leghangulatosabb kisvárosa, Bük szívében, a Hotel Piroska. A Feng shui elvei alapján épült élményfürdő 3 medencével, 5 fajta szaunával csábító szaunavilággal, 11 féle masszázzsal és testkezeléssel, valamint külön beauty részleggel vár téged és egész családodat! Nézd meg a részleteket a szálloda adatlapján, fedezd fel, milyen további családbarát szolgáltatások, szobák és gasztronómiai kalandok várnak, és válassz egy időpontot, amikor engedhetsz a csábításnak a Hotel Piroskában!

Csábító wellness szálloda mellé csábító nyári programok Bükről >>

Hotel Wellamarin Zamárdi

Nem kétséges, az idei nyár legnagyobb slágere is a balatoni nyaralás lesz! Ezért, ha egy csábító wellness szállodában töltenéd az idei balatoni vakációt, akkor nem árt, ha időben lefoglalod a szállásod. A Balaton szívében, Zamárdiban fekvő vízparti hotelből fenséges látványt nyújt a Tihanyi Apátság és mindössze pár lépésre van a Balaton hűsítő vize. Mindemellett Feng shui elven kialakított, modern szobákban pihenhetsz, valamint sokszínű kulináris fogásokkal dúsíthatod a nyaralás élményét! A csábítás persze csak a kiváló wellness-szel lesz teljes, ahol az egész család önfeledten hódolhat mind az aktív, mind a passzív feltöltődés élvezeteinek. Válaszd a 2017-es év szállását, és add át magad a kényeztetésnek a Hotel Wellamarinban!

Csábító wellness szálloda mellé csábító nyári programok Zamárdiból >>

Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa

Színek és élmények, családias hangulat, gondtalanság, kényelem és minőség, fiatalos lendület, barátságos vendéglátás… Ha szerinted is jól hangzik, Nyugat-Magyarország egyik leghíresebb fürdővárosában, Sárváron, a 4 csillagos Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa-ban mindezt megtalálod. A szálloda családoknak is ideális, ráadásul a 2020-ban felújított 236 szobában garantáltan nyugalomra lel mindenki. Ez az a hely, ahol tényleg minden rólad szól, a szálloda All Inclusive ellátás keretén belül gondoskodik rólad. 

Az élményekről pedig a Sárvári Gyógy-, és Wellnessfürdő gondoskodik, mely közvetlen összeköttetésben áll a szállodával, így fedett folyosón közelítheted meg az 5 000 m2-es vízfelülettel rendelkező fürdőt. Kis ízelítő, hogy mi vár itt rád: 18 medence, 14 csúszda, szaunavilág, gyógykezelések, wellness és fitnesz szolgáltatások megszámlálhatatlan mennyiségben, és egy egész nyaralásra elég élmény. Foglald le sárvári vakációdat, amiről büszkén és élményekkel telve mesélhetsz majd!

Csábító wellness szálloda mellé csábító nyári programok Sárvárról >>

Saliris Resort Spa & Conference Hotel Egerszalók

Tudtad, hogy a Saliris szó “sószivárványt” jelent? Ez az elnevezés Egerszalók jelképére, a sódombra és a szálloda által képviselt sokszínűségre utal. De nem ez az egyetlen érdekesség a szállodával kapcsolatban. Az Egertől mindössze 6 km-re fekvő hotel festői környezetben, az európai szinten egyedülálló sódomb szomszédságában található. A 204 szoba kényelmet, a fürdő kiemelkedő színvonalat nyújt: 19 Medence, wellness és gyógyszolgáltatások, gyógyíz és egy varázslatos szaunavilág vár, ahol akár jeges szaunaprogramban is részt vehetsz! Ha neked is megjött a kedved, nyaralj idén Magyarország egyik legizgalmasabb látványosságának lábánál, Eger közvetlen közelében!

Csábító wellness szálloda mellé csábító nyári programok Egerszalókról >>

Ambient Hotel & AromaSPA Sikonda Komló

Ha te is az a típus vagy, aki imádja a különleges szállodákat, akkor most jól figyelj! Gondoltál már arra, milyen lehet az erdőmélyi csend illata? Hatalmas feldarabolt fahasábok, bükkök, gyertyánok, tölgyek nyugalmat árasztó illata… Magyarország első illat- és wellness szállodájában ez ráadásul csak az egyik illatszoba! A 4 csillagos hotel a Mecsek völgyének egyedi mikroklímájára építve helyezi fókuszba az illatokat. A standard besorolású szobák mellett e közül a 4 típusú illatszoba közül választhatsz: Erdőmélyi Csend, Frissítő Fehér Virágok, Nyugtató Levendula és Izgató Csokoládé.

De nem csak az illatok miatt érdemes itt nyaralni! Az idei évre megújuló wellness részleg termálvízzel, SPA kezelésekkel, kül- és beltéri medencékkel, szaunaparkkal és relax szobákkal is csábít egy kényeztető vakációra. Ha idén az illatok tengerébe vetnéd  magad és kipróbálnál egy igazán egyedi wellness szállodát, nem kell tovább keresgélned!

Csábító wellness szálloda mellé csábító nyári programok Komló közelében >>

Erzsébet Park Hotel Parádfürdő

Erdei környezet és kristálytiszta levegő egy wellness szállodában? Igen, az Erzsébet Park Hotelben nem kell lemondanod a nyugodt és csodálatos környezetről, miközben élvezheted egy 4 csillagos wellness szálloda minden előnyét! A festői, hatalmas őspark ölelésében kényelmes szobák csábítanak pihenésre, ízletes ételek, valamint az Egri és a Mátrai borvidék legjobbjai pedig gasztronómiai kalandokra.

Beltéri és kültéri medence egyaránt csobbanásra szólít a nyári melegben, ahogy a kényeztetés sem maradhat el. Erről szaunák egész sora, valamint masszázs kezelések gondoskodnak. Gyógykezelésekből is egyedülálló a szálloda kínálata, például Mofetta kezelésen is részt vehetsz, mely egy természetes száraz szén-dioxidos gázfürdő, ami 54 féle betegséget gyógyít! Tehát ha gyógyulnál, szórakoznál, pihennél, vagy mindezt együtt tennéd, akkor ne habozz, irány Parádfürdő!

Csábító wellness szálloda mellé csábító nyári programok Parádfürdőről >>

Hotel Villa Völgy Eger

Amennyiben nem a legnagyobb wellness szállodák mozgatják meg a fantáziádat, akkor számodra a Hotel Villa Völgyet ajánljuk. A 4 csillagos szállodában megkapsz mindent, amit nagyobb társaiban. Kültéri élménystrand, beltéri wellness részleg, ízletes fogások, és prémium érzet vár a szálloda mindhárom épületében. 

És hogy mit kapsz pluszban? Nyugodt és csendes környezetet, ahol garantált a kikapcsolódás, mindössze pár percre a híres egri Szépasszonyvölgytől. Így a szállodakomplexum impozáns épületeit körülölelő 2 hektáros parkban bármikor nyugalomra lelhetsz, de ajánljuk a szállodát akkor is, ha szeretnél belekóstolni a Szépasszonyvölgy pezsgő hangulatába, és persze néhány pohár egri borba!

Csábító wellness szálloda mellé csábító nyári programok Egerből >>

Wellness Hotel Gyula

Gyula első család- és szülőbarát szállodája nem csak azzal büszkélkedhet, hogy a Várfürdő szomszédságában, pazar környezetben található, hanem, hogy a népszerű fürdőváros egyetlen 4 csillagos superior szálláshelye! Ennek megfelelően a minőség itt nem csak egy jól hangzó jelző, hanem minimum. 

Családoknak kifejezetten ajánljuk, hiszen minden apró részlet gondosan meg van tervezve. A játszóházat, a családbarát szolgáltatásokat és programokat ráadásul a szülők ötletei alapján alakították ki! Így biztos lehetsz benne, hogy ez egy olyan szálloda, ahol a szülők pihenésére is jut idő amellett, hogy a gyerekek is jól szórakoznak. Ha kedvet kaptál egy családi vakációhoz, akkor ne keresgélj tovább, Gyulával nem foghatsz mellé!

Csábító wellness szálloda mellé csábító nyári programok Gyuláról >>

Hunguest Hotel Pelion Tapolca

Egy európai szinten is egyedülálló szálloda következik a sorban. A Hunguest Hotel Pelionból ugyanis közvetlen folyosón keresztül juthatsz Tapolca méltán híres gyógybarlangjába, ahol évtizedek óta gyógyítanak légúti betegségeket. A gyógykúrák mellett természetesen a kényeztetésért sem kell a szomszédba menni. Kül- és beltéri medencék, szaunák sora, wellness programok, testkezelés, masszázsok, felfrissítő csodák teszik teljessé a nyaralást. 

Ráadásul egy újabb családbarát szállodáról van szó, ahol pontosan tudják a boldog családi nyaralás receptjét: a szülőket kiszolgálják, kényelmüket biztosítják, a gyerekeket pedig tartalmas programokkal lefoglalják. A Hunguest Hotel Pelion tehát egy igazi, univerzális szálloda, ahol biztos az élményekkel teli nyaralás. Ha a gyógykezelések, a családi wellness, vagy a Balaton-felvidék látványosságai vonzanak, megtaláltad a nyári szállásodat!

Csábító wellness szálloda mellé csábító nyári programok Tapolcáról >>

Hotel Karos Spa Zalakaros

Zalakaros központjától alig 400 méterre, mégis erdők, lankás dombok és szőlőhegyek ölelésében fekszik a 4 csillagos Hotel Karos Spa. A festői környezet és a családbarát szállodát körülölelő hatalmas zöld park nyugodt pihenést ígér. A kikapcsolódásról a hatalmas vízi birodalom gondoskodik, mely a legnagyobbak közt van az országban! 5 belső, 2 külső medence, szaunapark 5 különböző szaunával, gőzkamra, jégbarlang vár, nem beszélve a masszázsokról, a gasztronómiai élményekről és a szervezett programokról.

Külön ajánljuk családosoknak a szállodát, hiszen minden gyerekfelszerelés díjmentesen igénybe vehető. A játszóházban képzett szakemberek vigyáznak a csemetékre, miközben a szülők épp az egyik masszázs közben relaxálnak. Ide tényleg csak meg kell érkezned, a többi már adja magát!

Csábító wellness szálloda mellé csábító nyári programok Zalakarosról >>

Hotel Kapitány Sümeg

Egy szálloda, ahol a legtöbb szoba balkonjáról reggelente a több, mint 700 éves Sümegi Vár oltalmazó látványában gyönyörködhetsz, kényeztető wellness & beauty részlegében frissülhetsz fel,  és mindössze pár percre vagy a Balatontól… Nem is kéne többet írni a Hotel Kapitány Sümegről, ami már ezzel is kiemelkedőnek számít a wellness szállodák mezőnyében, de a részletektől még csábítóbb lesz a 4 csillagos superior szálloda! 

A fürdő keleti hangulatú, és megtalálható benne számtalan medence, egy varázslatos Szauna-sziget és Techno Gym Fitness terem. Ha lazítanál, akkor pedig masszázsok, valamint arc- és testkezelések hada várja, hogy testi-lelki felfrissülést nyújtsanak. Nem mehetünk el szó nélkül a szálloda hagyományőrző szerepe mellett sem: a konyhán hagyományos és kímélő gasztronómiával ismerkedhetsz meg, a programokon pedig a középkori lovagvilág legizgalmasabb részleteivel. Panoráma, Balaton, wellness, történelem… ha téged is lázba hoz ez a felsorolás, a Hotel Kapitányt a Te szállásod!

Csábító wellness szálloda mellé csábító nyári programok Sümegről >>

Hotel Club Tihany

Nehéz kiemelni egyet a 4 csillagos Hotel Club Tihany előnyei közül, és a legnagyobb vonzerejének meghatározni. Választhatnánk sokoldalúságát, ugyanis több, mint 300 szobával rendelkezik, ezért tökéletes balatoni szállást tud kínálni kisgyermekeseknek, nagyobb családoknak és pároknak is. De mondhatnánk azt is, hogy a legjobb dolog az 500 méteres zárt, privát Balaton parti strand, amit csak a szállóvendégek használhatnak. 

Vagy talán a csodálatos környezete lenne a legjobb? De akkor még nem tettünk említést a saját Spa & Wellness részlegről, ahol élménymedence, balatoni panorámás uszoda, wellness programok és gyógyászati kezelések is várnak. A legjobb az lesz, ha meg sem próbáljuk mi kiemelni a Hotel Club Tihany legnagyobb előnyét. Válaszd idén ezt a csábító wellness szállodát és döntsd el Te, mit szeretsz benne a legjobban!

Csábító wellness szálloda mellé csábító nyári programok Tihanyról >>

Danubius Hotel Marina Balatonfüred

Nyaralj idén a Balaton egyik legszebb városában, All inclusive ellátással! A 3 csillagos superior szálloda élményekben gazdag pihenést kínál családoknak, baráti társaságoknak és pároknak egyaránt. Ráadásul a biztonság és a tömegmentes pihenés is garantált, ugyanis a szálloda saját, zárt strandján mártózhatsz meg a Balaton hűs habjaiban. 

Az All inclusive ellátás pedig valódi prémium érzetet fog adni! A tartalmas főétkezések mellett a nap meghatározott szakaszaiban különböző finomságokból csemegézhetsz, ha megéheznél. De a pihenést itt is a wellness lehetőségek teszik tökéletessé, ugyanis élménymedence, úszómedence, szauna, szolárium, masszázsok, beauty szolgáltatások és sportolási lehetőségek is várnak. Válaszd a Danubius Hotel Marinát és élvezd Balatonfüredet úgy, hogy közben semmire sem lesz gondod!

Csábító wellness szálloda mellé csábító nyári programok Balatonfüredről >>

Hotel Cascade Resort Spa & Conference Demjén

Ha már akkor szeretnél kiszakadni a szürke hétköznapokból, amikor besétálsz a szállodába, akkor a Hotel Cascade a jó választás számodra! A 4 csillagos superior szálloda a Bükk és a Mátra által körülölelt völgy erdeinek több millió éves örökségét csempészte tereibe. A belsőépítészeti megoldásokat a természet elemei, a víz, a tűz, a fa és a levegő inspirálta, a végeredmény pedig garantáltan levesz a lábadról. 

De így fog tenni a karnyújtásnyira elhelyezkedő, a hotelhez tartozó gyógyfürdő és aqua-park is, ahol található 690 méter mélyről érkező gyógyvíz és egy izgalmas barlangfürdő is. Mindemelett természetesen magas színvonalú további wellness szolgáltatások várnak, ha idén nyáron te is a gyógykezeléseket és a rekreációt választod Demjénben! 

Csábító wellness szálloda mellé csábító nyári programok Demjénből >>

Prémium Hotel Panoráma Siófok

Öltöztesd prémium köntösbe az idei balatoni nyaralást és válaszd Siófok kedvelt szállodáját, a Prémium Hotel Panorámát! 157 szobával, közvetlen vízparti elhelyezkedéssel és tökéletes kikapcsolódási lehetőségekkel csábít nyaralásra a szálloda, legyen célod akár a nyugalom, akár az aktív pihenés.

Ha nem csak a Balaton hűsen hullámzó vizére vágysz, akkor bármikor megmártózhatsz a szálloda úszómedencéjében, vagy a barlang-élményfürdőben. A szaunák, a szolárium és a különböző beauty szolgáltatások pedig kényeztetésre invitálnak egy strandolással töltött nap után. A szálloda összes szobája felújított, a gyerekkel utazóknak pedig két légterű szoba is foglalható, ezzel garantálva a szülők nyugalmát, legalább a nyaralás idejére. Kár lenne kihagyni ezt a 21. századi balatoni vakációt!

Csábító wellness szálloda mellé csábító nyári programok Siófokról >>

Reméljük tudtunk segíteni a nyaralásod megtervezésében és egy nagy lépéssel közelebb kerültél az idei felhőtlen vakációhoz! De ha nem találtad meg az igazit, akkor se aggódj, vess egy pillantást ezekre a csábító wellness szállodákra is! >>

(fotók: szallas.hu, shutterstock)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
58%
Imádom
Imádom
25%
Vicces
Vicces
8%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
8%