Wellness + HotelekCsaládi kiruccanásRomantikus kikapcsolódás

Varázslatos kalandok Zalakaros szívében – MenDan Magic Spa & Wellness ****+superior

1 perces olvasási idő

Egy olyan nyaralás után vágyakoztok, mely egyszerre csábít izgalmas kalandokra és ajándékoz meg a tökéletes feltöltődés élményével? Akkor pattanjatok fel a képzeletbeli varázsszőnyegünkre, mert mesebeli wellness világ és csodás ételköltemények várnak rátok a mágikus MenDan Magic Spa & Wellness Hotel**** superiorban, Zalakaros szívében! 

Varázslatos kalandok Zalakaros szívében
MenDan Magic Spa & Wellness Hotel**** superior

Keleti kényelem a MenDan Magic Hotelben

A Nyugat-Dunántúl egyik legnépszerűbb fürdővárosa, Zalakaros szívében helyezkedik el a MenDan Magic Spa & Wellness Hotel**** superior, mely autóval és tömegközlekedési eszközökkel is könnyedén megközelíthető. 

A gyönyörű és változatos szobakínálat a romantikára éhes párok, a családi nyaralásra várók és a wellness örömök szerelmeseinek is egyaránt kedveznek: a jakuzzival felszerelt lakrészek valódi pezsgést visznek a pillanatba, míg a tágas apartmanok külön légterű hálószobái a szülők számára is intimitást tudnak teremteni. Bármelyik szobát válasszátok is, melléfogni nem tudtok, mert a hangulatos színvilág, valamint az otthon kényelme egyesül a modern eleganciával és luxussal ezen az exkluzív szálláshelyen. 

Varázslatos kalandok Zalakaros szívében
Modern elegancia a szobákban is

Hamisítatlan wellness élmények

Bár a hotel a fürdő közvetlen közelében fekszik, mégis saját és igen gazdag vízi világgal gondoskodik arról, hogy egy percig se unatkozzatok. Az 1000 négyzetméteres fürdőkomplexumban a legkisebbektől a legnagyobbakig, mindenki megtalálja a neki való szórakozást. Az apróságok például oda lesznek majd a csúszdával tarkított pancsolóért!

A káprázatos wellness részleg megjelenésével harmóniát és nyugalmat áraszt, mely hamar átragad majd rátok is. Ringatózzatok az élménymedencék hullámain, mozgassátok meg az izmaitokat az úszómedencében vagy merüljetek el a gyógyító termálmedence melegében!

Varázslatos kalandok Zalakaros szívében
1000 négyzetméteres fürdőkomplexum – MenDan Magic

A színes szauna paletta önmagában is vonzó, de a kiváló szaunamesterek által levezényelt szauna showk még a rutinos gőzfürdőzőket is lenyűgözik majd. Az izzasztó kalandok során pedig igazi testi-lelki feltöltődésben lehet részetek, melyet a különböző hang és fényeffektusokkal megspékelt élményzuhanyok, a jégbarlang vagy a jégkása kút tesz teljessé! 

Igazán egyedi pihenési lehetőséget biztosít a tetőtéren kialakított panorámás napozóterasz is, ahonnan szemet gyönyörködtető kilátás nyílik a környékre. Ejtőzzetek a komfortos nyugágyakban és hagyjátok, hogy az éltető napfény átjárja a bőrötöket!

Varázslatos kalandok Zalakaros szívében
MenDan Magic Spa & Wellness Hotel**** superiorban – Tetőtéren kialakított panorámás napozóterasz

Családosok álma

Természetesen a felnőttek mellett a gyerekekre is gondolt a szálloda. A bűbájos játszóház ezer szuper kalandot ígér a lurkóknak, ahol a klasszikus játékok mellett kreatív elfoglaltságok is várják az apróságokat. 3 éves kor felett pedig ingyenes gyermekfelügyeletet biztosítanak a szállodában, így amíg a gyerkőcök gyurmáznak vagy táncolnak a mini diszkóban. Végre az édesanyák és édesapák is lophatnak pár felhőtlen pillanatot maguknak. 

5 szuper gyerekprogram Zalakaroson

A nagyobb gyerekek is izgalmas programokba kóstolhatnak bele. Készüljenek a féktelen pizza partykra, az alkoholmentes koktélbárra és a kirándulásokra a természetben! A MenDan Funhouseban az egész család együtt mókázhat. Vívjatok parádés csocsóháborút, dartsozzatok kedvetekre vagy csapjatok össze egy fergeteges X-box csatában! 

MenDan Funhouse

Páratlan ízek és élmények

A MenDan Magic Spa & Wellness Hotel**** superiorban az ízekkel is ügyesen zsonglőrködnek. A bőséges, változatos és látványkonyhás büféreggelitől kezdve az ínyenc fogásokig garantálják, hogy nem maradtok éhesen… sem szomjasan! Ugyanis a zamatos borokat rejtő pincében több mint 500 különleges palack várja, hogy belekóstoljatok a hazai borvidékek utánozhatatlan esszenciájába! 

A vacsorák hangulatát ráadásul minden este élőzene teszi teljessé. A hotelben pedig nem ritkák a sztárfellépők, így ne lepődjetek meg, ha Szandival vagy Nótár Maryvel is találkoztok Zalakaros szívében a vakáció alatt! 

Hagyjátok, hogy benneteket is elbűvöljenek az élmények és éljétek át a varázslatot együtt a MenDan Magic Spa & Wellness Hotel**** superiorban!

A szállás linkjét itt találjátok >>

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%