Romantikus búvóhelyekRomantikus kikapcsolódásTavaszi zsongásTéli tájoló

Vintage és egyedi hangulatú apartmanok – nem csak Valentin-napra

2 perces olvasási idő

Erdőszéli romantikus házikók, vintage hangulatú apartmanok és egyedi dizájnnal rendelkező szállások közül válogattunk – nem csak Valentin-napra.

Agria Vintage Apartman Eger

Eger belvárosának szívében van egy régi, kovácsoltvas lépcsős bérház, melynek hátsó udvari szegletében bújik meg egy régen dédelgetett álom. Ez a kis lakás egy mesevilág, melyben féltett családi kincsek, úton-útfélen és útszélen megmentett régi magyar bútorok és használati tárgyak leltek otthonra, és kaptak új fényt.

További részletek >> 

Grey Suites Apartman Pécs

Egy romantikus pécsi kikapcsolódáshoz remek választás az apartman, ahonnan kényelmes távolságra fekszik a Villányi borvidék. Akár városnézést tervezünk, akár egy erdei séta vagy egy múltidéző történelmi kalandozás az álmunk, itt garantáltan remek érezzük majd magunkat.

Romantikus városnézés Pécs belvárosában >>

Öreghegyi Apartmanok Vindornyalak

Zala megyében, Sümeg és Keszthely között, a Vindornya-patak völgyében található Vidornyalakon igazán idilli környezet fogadja a pihenésre vágyókat. Egy hely, ahol megismerkedhetünk a vidéki szokásokkal és a rohanó világtól elszigetelve itt jut idő egymásra.

További részletek >>

Pelini Apartman Szentendre

A szentendrei apartman kényelmes szobákkal várja vendégeit 5 perc sétára a Szentendrei Japánkerttől. A Pilis csodálatos erdeje számos kirándulóhelyet biztosít a természetkedvelőknek, a közelben található többek között a Szurdok, Rám-szakadék, Dobogókő, Kárpát-forrás és a Holdvilág-árok is.

Szentendre – egy csipetnyi délvidék a Dunakanyarban >>

SenoRita Apartman Miskolc

Az apartman Miskolc szívében fekszik, közvetlenül a sétáló utca mellett. A szállás teljes körűen felújított, új bútorral, kényelmes franciaággyal, síkképernyős tévével, WiFi-vel és felszerelt konyhával várja vendégeit. 

Miskolcon elképesztő élményözön és titkos kincsek várnak rád — élménybeszámoló TOP látnivalókról >>

Harsona Apartman Badacsony

Badacsony szívében, csendes nyugodt környezetben klimatizált nyaraló várja pihenésre, romantikára vágyó vendégeit. A konyhából a kertibútorral, napernyővel felszerelt tágas teraszra lépünk ki. A tarasz melletti udvaron lehetőség van grillezésre, valamint bográcsozásra is.

További részletek >>

Vackorkert Vendégház Sirok

Csendes, nyugodt, erdei kikapcsolódás várja a Sirokra érkezőket, ahol a környékbeli hegyek számos kirándulóhelyet kínálnak. A Vackorkert Vendégházban bárki megtapasztalhatja, milyen az igazi vidéki élet, az erdőre néző apartman 4 fő elszállásolására alkalmas.

További részletek >>

Erdőszéli Házikó Bükkszék

A Mátra és a Bükk találkozásánál található vendégház a falu szélén, az erdő közvetlen szomszédságában, a hegyoldalon épült. A csendes és nyugodt környezetben fekvő házikó 8 fő részére biztosít kényelmes pihenést.

További részletek >>

Romantikus kisházikó Balatonfüred

A Balatonfüred központjában, mégis csendes, nyugodt környezetben található Romantikus kisházikó ideális pihenőhely két személy részére. A szálláshoz szép és rendezett udvar tartozik.

Tengernyi látnivaló vár a Balaton északi fővárosában, Balatonfüreden >>

Ribizli Vintage Vendégház Parád

A különleges hangulatú Ribizli Vendégházban két külön bejáratú apartman került kialakításra, mindkettő saját fürdőszobával és konyhával. A vendégház a falu központjában helyezkedik el, mégis elbújik az épületek sorában, hosszú keskeny kertjével pedig egészen a mátrai dombokig ér.

További részletek >>

Relax Rezidencia Hegycsúcs Mátraszentimre

A kétfős, privát wellness apartman Magyarország legmagasabban fekvő településén, Mátraszentimrén található. Remek választás azok számára, akik romantikára és pihentető napokra vágynak egy felnőttbarát szálláshelyen, a közeli túraútvonalak közelében. A házhoz tartozik egy kültéri, télen-nyáron használható dézsafürdő, egy 2 személyes pezsgő- és hidromasszázskád, valamint egy infraszauna is. 

További részletek >>

Honti Apartmanház Visegrád

A 6 férőhelyes, romantikus apartman a Dunakanyar egyik legszebb városában, Visegrádon várja vendégeit, sétatávolságra a központtól. Az apartman terasszal, külön udvarral, kényelmes szobákkal és saját konyhával teszi pihentetőbbé a kikapcsolódást.

További részletek >>

Keltike Apartman Nagybörzsöny

Nagybörzsöny településen rejtőzik a Keltike apartman, amely 8 vendég számára nyújt pihentető kikapcsolódást. A kutyabarát szálláshelyen bármikor élvezhetjük a szabad levegőt, mert az apartmannak nagy terasza és hatalmas kertje van. 

További részletek >>

Amadé Apartments Győr

Egy romantikus hétvége Győrben maga a pihenés fellegvára. Az apartmanból kényelmesen elérhető gyalogosan a belváros, ezért akár vízparti sétát tervezünk, akár városnézést, ebben a szálláshelyben nem fogunk csalódni. 

További részletek >>

Ispán Apartmanház Hollókő

Hollókő az egyik legnépszerűbb hazai úti cél, legyen szó pihenésről, romantikázásról, vagy múltidézésről. Az élő falusi portán csendes, hangulatos helyen pihenhetünk, a berendezés a régmúltat idézi, ötvözve a mai kor kényelmi elvárásaival. A pajtakertben a vendégek díjmentesen látogathatják a Kovácsműhelyt és a „Vászonba szőtt álmok” – palóc szőttes kiállítást.

Hagyományőrző programok és látnivalók Hollókőn >>

Veranda Apartman Nyíregyháza

Az apartman Nyíregyháza-Sóstófürdő csendes, parkfürdőhöz közel eső részén található. Az apartman berendezésénél fő szempont volt a kényelem, a vendégek kedvenc helye a veranda és a kert, ahol bográcsozni és grillezni is lehet. A közelben csónakázásra is van lehetőség. 

További részletek >>

Vaddisznó Apartman Jakuzzis Vendégház Mány

Az új építésű apartmanhoz egy 500 négyzetméteres belső udvar, valamint egy 1200 négyzetméteres ősfás park tartozik. A vendégek kényelmét szolgálja egy nagy közös nappali és jól felszerelt konyha, amelynek terasza az épülethez tartozó parkra nyílik. Szabadtéri jakuzzi is rendelkezésre áll, melynek használati díját külön kell megfizetni. 

További részletek >>

Villa Apartman Makó

A romantikus apartman Makó központjában, a város legtöbb nevezetességétől pár száz méterre található. A tágas teraszról és panorámás étkezőből közvetlen kilátás nyílik a város parkjára, ahol Petőfi Sándor emlékműve mellett étterem, játszótér és az egészet körülölelő futópálya is található. 

Maros-menti ékszerdoboz – 7 mesébe illő látnivaló Makó városában >>

Hóvirág Apartman Hódmezővásárhely

A prémium kialakítású, hangulatos apartman Hódmezővásárhely belvárosától 500 m-re, csendes, kertvárosi zöldövezetben található. A nagy, fedett teraszon és a díszkertben igazán pihentető a kikapcsolódás, a közelben pedig számos kirándulóhely is várja a vendégeket. A szálláshely ideális választás romantikus hétvégékhez

További részletek >>

Léda Apartman Keszthely

A modern, kellemes hangulatú apartman Keszthely csendes üdülőövezetében, a strandtól és a belvárostól 10 perc sétára található. A kertben grillezési, bográcsozási lehetőség van, az esti pihenés pedig garantált a hatalmas, kényelmes franciaágyaknak köszönhetően. 

10+1 Valentin-napi kirándulástipp, ha romantikus szabadtéri programot keresel >>

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
75%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
25%